Gönderen Konu: aracımla ilgili yaşadığım sorun  (Okunma sayısı 1104 defa)

a2rman

aracımla ilgili yaşadığım sorun
« : Mart 27, 2012, 02:45:44 ÖS »
merhaba tüm ayrıntısıyla yaşadığım problemi size aktarmak istiyorum ne yapabilirim siz değerli üyelere de danışmak istedim.ekim 2011de aracıma park halinde önden dokunmuşlar.park ettiğim yer yokuştu sanırım geri kaydırmışlar.neyse araç 2010 1,4 civic hb bilen bilir bu aracın ön tamponuna dokunma da far ya da ızgara bölgelerinde boşluklar tam oturmama olabiliyor.neyse servise antalya eysaya götürdüm.tamponun iç klipslerinden 3tanesinin kırıldığını tamponu onarıp komple boyayıp alıştırarark oturtacaklarını söylediler.1900tl hasar çıkardılar ben ise madem bu kadar hasar çıkıyor tampon değişssin dedim.eksper onay vermez dediler.neyse tampon boyanmış etmiş aracı teslim almaya gittik fardan bastırıyorsun ızgaradan boşluk yapıyor ızgaradan bastırıyorsun fardan atıyor tam oturmamış ben bu şekilde aracı teslim almayacağımı söyledim onlar biz ekspere söyleriz siz alın arabayı dediler 1ay sonra boya kabardı zaten annem de sağ çamurluğun altını sürtmüş tekerleğin etrafındaki marşpiyel değişecekti madem tampon çıkacak tekrar boyansın dedim işçiliği benim kaskoma yansıttılar 600tl kendı yapamadıkları boyayı ve tampon hala boşluklu tam oturmuyor eksper değişimi talep ettim kabul etmediler.araba şu an istanbulda bugün cem'e gittim montaj hatası var tamponda böyle araç teslim edilmez dedi honda türkiyeyi arayın şikayet edin bi çaresi bulunur ama ben bir şey yapamam şu an dedi ya tamponu kırarsın getirirsin dosya açarız ya da böyle kullanırsın dedi. BEN ŞİMDİ NE YAPMALIYIM?