Merhaba , sen Türkiye'de değilmisin ? Honda Türkiye de bu farlar satılıyordur.Yurtdışında yan sanayileri var.Hem onlar bence biraz daha güzel.
amerikan hondalarla avrupalar uymuyo diye biliyorum belki yanlışta biliyo olabilirim kıbrıstan sitede bi arkadaş var ingiltereden getittiriyo istiyorsan öle bi araştır istersen. arkadaşın nick sorma hatırlamıyorum
Canada da satılan civicler ile Türkiye de satılanlar aynı . İstersen sana Türkiyeden Servisten fiyat alayım.Kargo ve gümrük ne kadar tutar bilemem.Alışverişine karışmam , servise parayı yatırırsan gönderebilirler. Tam bilgim yok .
Tamam fiyatını öğrenirim sag ve sol far + ampul ve xenon balastları vs. dimi ? Bu arada tahmin ediyorum farların fiyatı ucuz xenon ampul ve beyinlerin fiyatı serviste çok pahalıdır tahminen.
Sizin kasalar için yan sanayi bu farlar var ama mercekleri çok kaliteli değildir . Dolayısıyla onunu çok iyi göstermeyebilir.Ama şekil olarak çok güzel.http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/honda-civic-2013-2014-yeni-kasa-ledli-far-114600244