Gönderen Konu: Aksesuar (FAR)  (Okunma sayısı 4489 defa)

Touring

Aksesuar (FAR)
« : Temmuz 23, 2014, 04:59:58 ÖS »
Resimdeki Farlarla Kendi Arabamdaki Farları Degiştirmek istiyorum ama 2 sorun var kasası tutar mı ve nerden alabilirim Teşekkürler.

Sahibi Oldugum Arabanın Farı

İstedigim Örnek Far

Touring

Ynt: Aksesuar (FAR)
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2014, 11:58:53 ÖS »
kimse bilmiyomur mu nerde satıldıgını hondanın türkiye modelinin aynısı.

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2014, 03:39:45 ÖÖ »
Merhaba , sen Türkiye'de değilmisin ? Honda Türkiye de bu farlar satılıyordur.Yurtdışında yan sanayileri var.Hem onlar bence biraz daha güzel.

Touring

« Yanıtla #3 : Temmuz 25, 2014, 03:43:58 ÖS »
Merhaba , sen Türkiye'de değilmisin ? Honda Türkiye de bu farlar satılıyordur.Yurtdışında yan sanayileri var.Hem onlar bence biraz daha güzel.

Merhaba, hayır türkiyede degilim yurtdısındayım Canada da bir kaç amerika satıcı buldum ama onlarda kargoyla göndermiyorlar.

esser

« Yanıtla #4 : Temmuz 25, 2014, 04:08:52 ÖS »
amerikan hondalarla avrupalar uymuyo diye biliyorum belki yanlışta biliyo olabilirim kıbrıstan sitede bi arkadaş var ingiltereden getittiriyo istiyorsan öle bi araştır istersen. arkadaşın nick sorma hatırlamıyorum

Touring

« Yanıtla #5 : Temmuz 26, 2014, 12:03:09 ÖÖ »
amerikan hondalarla avrupalar uymuyo diye biliyorum belki yanlışta biliyo olabilirim kıbrıstan sitede bi arkadaş var ingiltereden getittiriyo istiyorsan öle bi araştır istersen. arkadaşın nick sorma hatırlamıyorum

farı buldum ama biraz tuzlu maliyeti 1-2 hafta calısmak gerek almak için :)

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2014, 12:05:16 ÖÖ »
Canada da satılan civicler ile Türkiye de satılanlar aynı . İstersen sana Türkiyeden Servisten fiyat alayım.Kargo ve gümrük ne kadar tutar bilemem.Alışverişine karışmam , servise parayı yatırırsan gönderebilirler. Tam bilgim yok .
« Son Düzenleme: Temmuz 27, 2014, 12:06:17 ÖÖ Gönderen: Tekos »

Touring

« Yanıtla #7 : Temmuz 27, 2014, 01:32:36 ÖÖ »
Canada da satılan civicler ile Türkiye de satılanlar aynı . İstersen sana Türkiyeden Servisten fiyat alayım.Kargo ve gümrük ne kadar tutar bilemem.Alışverişine karışmam , servise parayı yatırırsan gönderebilirler. Tam bilgim yok .

Çok iyi olur fiyatını ögrenebilirseniz Sagolun gümrük ve kargo parası önemli degil Teşekkürler.

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #8 : Temmuz 27, 2014, 02:16:43 ÖÖ »
Tamam fiyatını öğrenirim sag ve sol far + ampul ve xenon balastları vs. dimi ? Bu arada tahmin ediyorum farların fiyatı ucuz xenon ampul ve beyinlerin fiyatı serviste çok pahalıdır tahminen.

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #9 : Temmuz 27, 2014, 02:27:03 ÖÖ »
Sizin kasalar için yan sanayi bu farlar var ama mercekleri çok kaliteli değildir . Dolayısıyla onunu çok iyi göstermeyebilir.Ama şekil olarak çok güzel.
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/honda-civic-2013-2014-yeni-kasa-ledli-far-114600244

Touring

« Yanıtla #10 : Temmuz 27, 2014, 06:14:39 ÖÖ »
Tamam fiyatını öğrenirim sag ve sol far + ampul ve xenon balastları vs. dimi ? Bu arada tahmin ediyorum farların fiyatı ucuz xenon ampul ve beyinlerin fiyatı serviste çok pahalıdır tahminen.

evet sadece sag ve sol far ampul xenon burdan alırım daha ucuzdur onlar burda

Touring

« Yanıtla #11 : Temmuz 27, 2014, 06:16:19 ÖÖ »
Sizin kasalar için yan sanayi bu farlar var ama mercekleri çok kaliteli değildir . Dolayısıyla onunu çok iyi göstermeyebilir.Ama şekil olarak çok güzel.
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/honda-civic-2013-2014-yeni-kasa-ledli-far-114600244

bu farlardan var ama kimse memnun degil onlardan alanlar hep şikayet ediyorlar.