Gönderen Konu: Adam haklı beyler...  (Okunma sayısı 3880 defa)

olivin

Adam haklı beyler...
« : Ekim 10, 2013, 09:32:10 ÖÖ »
Videonun sonunda do that with your hyndai or honda diyor bu amcamız. Doğru söylüyor valla bizim kapılara cola tenekelerini eritip presle sıkıştırıp koymuşlar resmen. Kapı kasasının da üzerinde zıplamaya geleceğini hiç sanmıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=xoT_BZcKUHY

faw13

Ynt: Adam haklı beyler...
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2013, 09:38:04 ÖÖ »
Kapıları değil de motor gerçekten geri dönüştürülmüş kola tenekelerinden yapılıyor :) Kanada fabrikası motor parçalarını geri dönüştürülen aluminyum dan yapıyor ki bence gayet mantıklı :)

Ouzhan_

« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2013, 01:29:36 ÖS »
Motoruna diyecek yokta arabada sac yok. bi arkadaş ortamında sürekli kapıların kapanmasında alay konusuyum.  Açıp kapatıyorlar bu ney böyle teneke sesi geliyor diyorlar :D

sercanim

• SeRCaN
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2013, 06:25:33 ÖS »
benim aracın kapısını öyle kapatsa içim giderdi.Kapıyı elimize alırız valla.

bbhnda

« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2013, 07:46:26 ÖS »
saçma sapan bir reklam sidik katılımından başka birşey değil geri kafalı tipik bir amerikan ayısı. tüm dünya sağlamlığı darbe iletiminde kolaylık ve esneklik kabul etmişken hala 60 lı yılların kafası ile düşünülüyor bazı şeyler ve bunun abd de olması daha bir manidar. sağlamlık tok diye kapanma ise eski amerikan araçlarına binilsin tank gibi. ama sağlam bi kazada ne oluyor tecrübe edilir tabi o zaman.tamamen karalama.

mehmet zengin

« Yanıtla #5 : Ekim 10, 2013, 07:48:56 ÖS »
www.iihs.org

Bi inceleyin sonra bir daha düşünün derim. Ama siz bilirsiniz, illede hurda demirden dönüşüm yapılsın derseniz sayı duyarım.

mehmet zengin

« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2013, 07:51:22 ÖS »
saçma sapan bir reklam sidik katılımından başka birşey değil geri kafalı tipik bir amerikan ayısı. tüm dünya sağlamlığı darbe iletiminde kolaylık ve esneklik kabul etmişken hala 60 lı yılların kafası ile düşünülüyor bazı şeyler ve bunun abd de olması daha bir manidar. sağlamlık tok diye kapanma ise eski amerikan araçlarına binilsin tank gibi. ama sağlam bi kazada ne oluyor tecrübe edilir tabi o zaman.tamamen karalama.

http://www.youtube.com/watch?v=joMK1WZjP7g

Sanırım amerikan arabası ikiside ?

bbhnda

« Yanıtla #7 : Ekim 10, 2013, 07:52:43 ÖS »
aynen %20 small overlap testte vw cc o sağlam dedikleri aracın açılan hava yastığı mankeni ıskalamış ve skandal olmuş :D dizi falan parçalanmıştı mankenin. acura geçti birde birkaç marka daha geçti diye hatırlıyorum. bmw yeterli idi mercedes yetersiz kabul edilmişti. hatta mercedes ceosu biz ürettiğimiz araçlara güveniyoruz ancak ne idüğü belirsiz testlere güvenmiyoruz demişti. ne idüğü belirsiz dediği test amerikanın en otoriter test merkezi sayılan american insurance test merkezi yani yukarıdaki link :D ne diyim ki almanları severim de bazen sapıtıyolar :D  o videodaki adamın da alman göçmeni olma olasılığı çok yüksek bu arada :D

bbhnda

« Yanıtla #8 : Ekim 10, 2013, 07:53:04 ÖS »

http://www.youtube.com/watch?v=joMK1WZjP7g

Sanırım amerikan arabası ikiside ?

evet aynen 60 ların teknolojisi

bbhnda

« Yanıtla #9 : Ekim 10, 2013, 07:56:17 ÖS »
http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/volkswagen/cc buyrun cc medium almış dediğim sebepten :D tabi 2012 de daha kötüydü geçememişti şimdi heralde biraz toplanmış :D civic good yani geçmişiz :D

bbhnda

« Yanıtla #10 : Ekim 10, 2013, 07:57:06 ÖS »
mankenin dizine bakın dediğim gibi muhtemelen bu fotolar ilk skandal testinden :D

bbhnda

« Yanıtla #11 : Ekim 10, 2013, 07:57:41 ÖS »
hahaha ıskaladığının bile fotosu var :D :D

mehmet zengin

« Yanıtla #12 : Ekim 10, 2013, 08:03:02 ÖS »
Civic o testlerde sanırım 2009 dan bu yana en yüksek notu alıyor (top safety pick)? hatta 2013 model top safety pick+ diye geçiyor. Ama şöle söliyim. Golf için de durum aynı. Hani eklenen videoya muhalefet olsun diye yazmadım. Ama civic golften bir tık daha ileride bu testte. Euroncapta da hb civic golften bir tık önde. Yani arabamızı küçümsemeyelim lütfen. Ayrıca honda diğer modellerde de aynı durumda.

BHAAL

« Yanıtla #13 : Ekim 10, 2013, 09:01:37 ÖS »
valla bizim araçların sacının ve boyasının dandikliğinden ben de şikayet ediyorum, ama bu amerikan işi bi reklam nihayetinde, vw'nin de kendine has sorunları var, hiç motor konusuna girmiyo tabi reklamdaki aga. onu da geçtim pire kadar adamların kapıya bacaya tünemesine itibar etmem ben, başka bi konuda da söylemiştim vw'ne güvenen varsa bana teslim etsin, 130 kiloyum, şöyle bi deneyelim görelim o kapı kapanıyo mu kapanmıyo mu!

hülasa, volvo dışında hiçbir aracın sacına güvenmiyorum, onlar da kompozit malzeme kullanıyorlar, sadece metal değil polimer karışım da var ve cidden kalın sacı var, o yüzden volvocular ne derse eyvallah derim ama onun dışında kim konuşsa tırı vırı diyorum. alman arablarının ncap testlerinde hiç beklenmedik notları var. misalen audi a6 2013 kasa öncesine kadar sürekli olarak bir civicten daha düşük not almıştır, hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. ha a6 civicten kötüdür demiyorum, hatta almak istiyorum, ama öyle de bi detay var. hiçbişey göründüğü gibi değil yani.

bu arada teknik bir detay, aracın gövde sağlamlığı sadece saç kalınlığına bakmaz, saca verilen kıvrım ve köşeler sacın mukavemetini arttırır, o yüzden nispeten düz tipteki kapıları olan fd6 lar daha kolay hasar alırlar.

münzevi

• Co-Admin
« Yanıtla #14 : Ekim 10, 2013, 09:33:24 ÖS »
Yalnız bir de şu reklam çok fena çizmiş Honda'nın karizmayı. :)

http://www.youtube.com/watch?v=ol9UsD0-UMQ

can3520

« Yanıtla #15 : Ekim 10, 2013, 09:35:20 ÖS »

bu çok güzel reklam ya izlemiştim zamanında :D

bbhnda

« Yanıtla #16 : Ekim 10, 2013, 09:37:02 ÖS »

uğraşıp duruyolar işte bizimle :D nese uğraşmaları iyi bişey