valla bizim araçların sacının ve boyasının dandikliğinden ben de şikayet ediyorum, ama bu amerikan işi bi reklam nihayetinde, vw'nin de kendine has sorunları var, hiç motor konusuna girmiyo tabi reklamdaki aga. onu da geçtim pire kadar adamların kapıya bacaya tünemesine itibar etmem ben, başka bi konuda da söylemiştim vw'ne güvenen varsa bana teslim etsin, 130 kiloyum, şöyle bi deneyelim görelim o kapı kapanıyo mu kapanmıyo mu!
hülasa, volvo dışında hiçbir aracın sacına güvenmiyorum, onlar da kompozit malzeme kullanıyorlar, sadece metal değil polimer karışım da var ve cidden kalın sacı var, o yüzden volvocular ne derse eyvallah derim ama onun dışında kim konuşsa tırı vırı diyorum. alman arablarının ncap testlerinde hiç beklenmedik notları var. misalen audi a6 2013 kasa öncesine kadar sürekli olarak bir civicten daha düşük not almıştır, hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. ha a6 civicten kötüdür demiyorum, hatta almak istiyorum, ama öyle de bi detay var. hiçbişey göründüğü gibi değil yani.
bu arada teknik bir detay, aracın gövde sağlamlığı sadece saç kalınlığına bakmaz, saca verilen kıvrım ve köşeler sacın mukavemetini arttırır, o yüzden nispeten düz tipteki kapıları olan fd6 lar daha kolay hasar alırlar.