Gönderen Konu: Acil Bilginize ihtiyacim var  (Okunma sayısı 2682 defa)

06VOLKAN19

Acil Bilginize ihtiyacim var
« : Temmuz 21, 2014, 05:47:31 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar Ehlihetsiz araba kullanirken trafigin yogun oldugu bir gunde araba kullaniyordum park halinde bir doc vardi pazarcilardi herhalde ara sokakdan gecerken hafif aracim surttu ayna felan kirildi bende hasara felan bakmadan kactim cezasi felan varmidir.

GEREKSİZ konu actigim için ozurdilerm

hacettepeli

Ynt: Acil Bilginize ihtiyacim var
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2014, 07:54:08 ÖÖ »
cezası aracının masrafı olmuş gecmıs olsun

06VOLKAN19

« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2014, 08:01:40 ÖÖ »
Tsk ederim Buna ihtiyacım varfi cok tirstim :seytani

Selcuk-006

« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2014, 08:26:38 ÖÖ »
Özrünüz kabahatinizden büyük hem ehliyetsiz trafiğe çık hemde arabaya sürt vur kaç cezası varmıdır diye sor.

By_emre

« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2014, 01:33:08 ÖÖ »
Sıkıntı yok birşey olmaz :D dikkat et bende ehliyetsiz biri olarak vurunca kaçmanız en doğru olanı yapmanız demektir taksi felan olsa hasarı olsa gidip konuşursunuzda doc kamyona hiç birşey olmaz

ysr

• Yasir
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2014, 09:19:21 ÖÖ »
park halinde iken babamın arabasına arkadan biri vurdu kaçarken gördüm genç bi çoçuktu kuvvetle muhtemel ehliyetsizdi bastı gitti plakasını aldım polisi çağırdım geldiler durumu anlattım evraklarımı istediler verdim dedi ki muayenesi geçmiş aracın eğer onun hakkında işlem yaparsam cezayı kesmek zorundayım. Peki dedim bu iş nasıl ilerleyecek dedi ki sen yaptıracan faturası ile mahkemeye başvuracan aracın ruhsat sahibi çağrılacak eğer suçu kabul ederse ya da şahidin varsa onun şahitliği ile alabilirsin dedi paranı. Yüzüne baktım dedim zaten kabul edecek olsa kaçmazdı değil mi? görgü şahidi de 70 yaşında amca... polis dedi ne ben seni gördüm ne sen beni muayeneni hemen yaptır. Polise de dedim suçlu olduğum bir kaza olursa kaskom falanda yoksa bende kaçacam kaçmak en mantıklı hareket şu ülkede...

esser

« Yanıtla #6 : Temmuz 22, 2014, 10:32:08 ÖÖ »
korkma ehliyetlilerde çarpıp kaçıyo benim ön tampona hastanede sürttüler geç fark ettim kamerada vardıda neyse dedim boyatacaktım zaten bi bahane daha oldu dedim sen gene doc çarpmışsın bi şey olmaz onlar. Ben ehliyetsiz çevirmeye girdim 17 yaşında gene kaçacaktım da en öndeki polis mp5 i bana çevirince vazgeçtim eve polisler getirdi mahkemeye çıktım bi şey olmaz ehliyetsiz gezme bi daha

xlx99

• Tolga B.
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2014, 01:02:11 ÖS »
aferin aferin.... çıkın ehliyetsiz yollara. Zaten bişey de olmuyor....

yahu arkadaşlar, bir şey yapıyorsunuz bari yazmayın buraya. Bir sürü okuyanı var sitenin. Ehliyetsiz çıkmaya cesareti olmayanlara cesaret verilmiş olmuyor mu?

Biraz empati yapın. Sizin aracınıza ehliyetsiz biri çarpsa, kaçsa ne hissederdiniz. Şu mübarek kadir gecesinde "kul hakkı" konusunu bir kere daha düşünün derim.

Ehliyetsiz çıkmak zaten hepten yanlış ama bence olması gereken, kamyonun sahibini bulup ehliyetin felan karıştırmadan adam ile helalleşmek idi...

sercanim

• SeRCaN
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2014, 03:27:54 ÖS »
aferin aferin.... çıkın ehliyetsiz yollara. Zaten bişey de olmuyor....

yahu arkadaşlar, bir şey yapıyorsunuz bari yazmayın buraya. Bir sürü okuyanı var sitenin. Ehliyetsiz çıkmaya cesareti olmayanlara cesaret verilmiş olmuyor mu?

Biraz empati yapın. Sizin aracınıza ehliyetsiz biri çarpsa, kaçsa ne hissederdiniz. Şu mübarek kadir gecesinde "kul hakkı" konusunu bir kere daha düşünün derim.

Ehliyetsiz çıkmak zaten hepten yanlış ama bence olması gereken, kamyonun sahibini bulup ehliyetin felan karıştırmadan adam ile helalleşmek idi...
Çok doğru konuşmuşsunuz.Yüzde yüz katılıyorum.Böyle yaparak ehliyetsiz çıkanlara cesaret vermiş oluyorsunuz.Benim aracada park halindeyken sürtüp kaçtılar.Arkasından iyi sövdüm.