Aracın hızlanması 11sn gözüküyor ancak bu ''D'' konumunda ölçülen değer,aracı Sport moda alıp Vsa sistemini devre dışı bırakıp tamamen manuel müdahale ile 9 sn civarı oluyor hızlanması.
Ancak 0-100'den ziyade aracın ara hızlanmaları,gaza tepkisi,yokuşta şahlanması,son hızı mükemmel.
Arac 1,5 tondan fazla ve inanın kalkışı mükemmel yinede,ancak benim objektif yorumum 30km hıza kadar yani araç 2. vitese atana kadar gaza abanmayıp sonrasında istediğiniz her gaz hareketine mükemmel tepki veriyor.
Aracın gazı 2 kademe o beni çok şaşırrtı,ilk kademe aracı 180 kadar götürüyor ve 180'de satbil tutuyor ancak küçük bi hareketle 2.kademeye geçtiğiniz an araç 200'leri çok kolay deviriyor.
Donanıma zaten diyecek hiçbir şeyim yok

Hafızalı koltuktan,sunroof'una,ön-arka park sensöründen,deri döşemesine kadar mükemmel bir araç yapmışlar

Yakıt konusu için şunu söyleyebilirim depoyu fullediğimde 600km ş.dışı,300km ş.içi yaptım ve 275Tl'ye doldu.
275Tl / 900km dersek= km'de 30 kuruş benzin tüketti araç.
Şu anda lpg taktım ancak dün akşam taktırdığım için ölçüm yapamadım ama araç 25 kuruş civarı yakacak diye tahmin ediyorum.
Ve bu boyutlarda ki bir araca bedava bir yakıt

Başka merak ettiğiniz konu veya soracağınız birşey olursa seve seve anlatırım,hafta sonu da kısmet olursa fotoları gelecek aslanımın