Gönderen Konu: Accord'mu Cr-v'mi???  (Okunma sayısı 17393 defa)

piscocuk

Ynt: Accord'mu Cr-v'mi???
« Yanıtla #25 : Mayıs 28, 2012, 11:57:58 ÖS »
mehmet yaptırıyordu sanırım (tarantino) istersen bir görüş onunla

hayırlı olsun kazasız belasız

ed35

« Yanıtla #26 : Mayıs 29, 2012, 01:04:14 ÖS »
mehmet yaptırıyordu sanırım (tarantino) istersen bir görüş onunla

hayırlı olsun kazasız belasız
Sağol çok teşekkürler,daha iyisi nasip olsun :)
Hemen iletişime geçiyorum.

HondaCivic10

« Yanıtla #27 : Mayıs 30, 2012, 06:53:17 ÖS »
Doğru seçim olmuş bmw'den sonra . Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde inşallah

ed35

« Yanıtla #28 : Mayıs 30, 2012, 07:17:55 ÖS »
Doğru seçim olmuş bmw'den sonra . Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde inşallah
Sağolun,cümlemiz kazasız,belasız inşallah :)

bbhnda

« Yanıtla #29 : Mayıs 30, 2012, 10:08:59 ÖS »
Sağolun,cümlemiz kazasız,belasız inşallah :)

kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız yakıt ne alemde :D

CAGLAR28

« Yanıtla #30 : Mayıs 30, 2012, 10:29:50 ÖS »
xenon sahibindene yazın hocam xenon 55 diye dolu linki var :) fazla para vermeye gerek yok arkadaşlarla aldık kullanıyoruz kaç takım. diğer yandan aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.bu akşam öylesine gezerken sizin kasa takıldı peşime kartal köprüdeyim daha e5e çıkmamıştım dibimde.çıkar çıkmaz gazı kökledim baktım geliyo trafik yoğundu üç beş makas ve adam yok oldu :) anlaşılan trafikte gelmedi yada gelemedi düzde yer gibi ama:)  teknik verileri öğrenebilir miyim bi de abi merak ettim şimdi :)

piscocuk

« Yanıtla #31 : Mayıs 31, 2012, 09:46:18 ÖÖ »
Duzde ve trafikte sans tanimaz:-)
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2012, 09:46:48 ÖÖ Gönderen: piscocuk »

ed35

« Yanıtla #32 : Mayıs 31, 2012, 10:34:31 ÖÖ »
Aracın hızlanması 11sn gözüküyor ancak bu ''D'' konumunda ölçülen değer,aracı Sport moda alıp Vsa sistemini devre dışı bırakıp tamamen manuel müdahale ile 9 sn civarı oluyor hızlanması.

Ancak 0-100'den ziyade aracın ara hızlanmaları,gaza tepkisi,yokuşta şahlanması,son hızı mükemmel.

Arac 1,5 tondan fazla ve inanın kalkışı mükemmel yinede,ancak benim objektif yorumum 30km hıza kadar yani araç 2. vitese atana kadar gaza abanmayıp sonrasında istediğiniz her gaz hareketine mükemmel tepki veriyor.

Aracın gazı 2 kademe o beni çok şaşırrtı,ilk kademe aracı 180 kadar götürüyor ve 180'de satbil tutuyor ancak küçük bi hareketle 2.kademeye geçtiğiniz an araç 200'leri çok kolay deviriyor.

Donanıma zaten diyecek hiçbir şeyim yok :) Hafızalı koltuktan,sunroof'una,ön-arka park sensöründen,deri döşemesine kadar mükemmel bir araç yapmışlar :)

Yakıt konusu için şunu söyleyebilirim depoyu fullediğimde 600km ş.dışı,300km ş.içi yaptım ve 275Tl'ye doldu.
275Tl / 900km dersek= km'de 30 kuruş benzin tüketti araç.

Şu anda lpg taktım ancak dün akşam taktırdığım için ölçüm yapamadım ama araç 25 kuruş civarı yakacak diye tahmin ediyorum.

Ve bu boyutlarda ki bir araca bedava bir yakıt :)

Başka merak ettiğiniz konu veya soracağınız birşey olursa seve seve anlatırım,hafta sonu da kısmet olursa fotoları gelecek aslanımın :)

« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2012, 10:35:36 ÖÖ Gönderen: ed35 »

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #33 : Mayıs 31, 2012, 11:03:29 ÖÖ »
hayırlı olsun aracın :) zavoliyi de taktırdın artık tadından yenmez.ilk önce şunu söyliyim civic ile accord kesinlikle karşılaştırılamaz,accord bambaşka.fakat performans yönünden soru işareti var.aydın otobanında denk gelmişti yeni kasa,benim aracım 2007 manuel civic elegance,adam peşimden geldi fakat2.şerite geçip 3.şeriti boş bırakıyorum geçsin diye,ara kapanması inanılmaz derecede az,hatta kapanmıyor bile diyebiliriz .hızımız 215-225 arası dalgalanıyor.belki şundan olabilir,önümüze bazen arac cıkıyordu o zaman 3.vitese atıp hızlanmaya başladığımda arayı açıyordum.sonradan arayı kapatması epey zaman alabilr.en son gişelere kadar böyle devam etti.gişelerde durduk,ne yaptıysam geçemedim,manuelin farkı bu olsa gerek dedi accord sahibi.tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız

ed35

« Yanıtla #34 : Mayıs 31, 2012, 11:46:59 ÖÖ »
hayırlı olsun aracın :) zavoliyi de taktırdın artık tadından yenmez.ilk önce şunu söyliyim civic ile accord kesinlikle karşılaştırılamaz,accord bambaşka.fakat performans yönünden soru işareti var.aydın otobanında denk gelmişti yeni kasa,benim aracım 2007 manuel civic elegance,adam peşimden geldi fakat2.şerite geçip 3.şeriti boş bırakıyorum geçsin diye,ara kapanması inanılmaz derecede az,hatta kapanmıyor bile diyebiliriz .hızımız 215-225 arası dalgalanıyor.belki şundan olabilir,önümüze bazen arac cıkıyordu o zaman 3.vitese atıp hızlanmaya başladığımda arayı açıyordum.sonradan arayı kapatması epey zaman alabilr.en son gişelere kadar böyle devam etti.gişelerde durduk,ne yaptıysam geçemedim,manuelin farkı bu olsa gerek dedi accord sahibi.tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız

Sağolasın teşekkür ederim :)
Performans kullanan kişiden kişiye çok fark ediyor,benim için yokuşta bayılmayan,kick-down'lara iyi cevap veren ve son hızı iyi olan bir araba önemliydi ve hemen hemen 160hp'lik Accord bunların hepsini bana çok iyi yaşattı :)
İyiki almışım diyorum :)

kadirkucuk

« Yanıtla #35 : Haziran 02, 2012, 11:22:00 ÖÖ »
Üstad hayırlı uğurlu olsun, ilerde almayı düşündüğüm araç güle güle kazasız belasız binersin inşallah. Lpg li yakıt değerlerini de bekliyoruz en kısa zamanda ve resimleri :)

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #36 : Haziran 02, 2012, 02:51:22 ÖS »
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Kısmetse 2. aracım Accord olacak :) Tek tek yükseltmeye gerek yok :)

ed35

« Yanıtla #37 : Haziran 02, 2012, 04:07:02 ÖS »
Hayır dileklerinde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim,umarım sizlere de nasip olur :)

Önümüzdeki haftalarda lpg ile yaktığım yakıt değerlerini de paylaşırım sizlerle.

bbhnda

« Yanıtla #38 : Haziran 02, 2012, 04:44:02 ÖS »
Hayır dileklerinde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim,umarım sizlere de nasip olur :)

Önümüzdeki haftalarda lpg ile yaktığım yakıt değerlerini de paylaşırım sizlerle.

pedere bir araba düşünüyoruz 3 seriside var listede.ikisinide kullanmış olduğundan soruyorum dayanıklılık güç konusunda 3 kasasına gerçi yenilendi ama + ve - lerini söylermisin (özet :D ).accord için iyi indirimimizde var bu arada.ama 2 litre benzinlimi dizelmi onun kararını iyi vermek gerek.malum benzin pahalı ve lpg taktırmayacak kesinlikle.

ed35

« Yanıtla #39 : Haziran 02, 2012, 06:07:47 ÖS »
Şöyle diyeyim sıfır olacaksa Bmw düşünürüm ancak artık ikinci el bmw almamaya karar verdim o nedenle size de çok tavsiye etmiyorum.

Ha civic'ten filan donanımlıdır ancak bir Accord kesinlikle etmemekte.

Bir markanın en iyi aracını almak var(ki bu araç özene bözene yapılmış),diğer bir markanın orta hallisini almak var.

Bmw arıza bakımından Honda'dan daha sıkıntılı,klima kompresörü,cam mekanizması,ve manuel olmasına rağmen vites problemi beni korkuttu.Ki bunlar bir hamlede dile getirdiğim problemler.

+ olarak Accorda yazabilceğim:
Sorunsuzluk
Donanım
Sessilik
Daha az yakıt.(3.16i,Accorddan daha fazla yakmakta imiş yeni keşfettim.)

Soracağın daha başka şeyler olursa yardımcı olabilirim.
Aklın yolu bir deyip tekrar Honda'ya döndüm,en azından bakım dışında masraf yapmayacağın nadir markalardan biri,motor,şanzıman üstadı ;)

bbhnda

« Yanıtla #40 : Haziran 02, 2012, 06:21:28 ÖS »
dediğim gibi accordda iyi indirimimiz var ve borusan otomotiv yönetimindede tanıdık var eğer bmw alırsam ve o problemler çıkarsa arabayı servisten önce kızılay meydanına götürür ibret olsun diye yakarım :D accord iyi bir tercih ancak 2 litre benzin önyargısı beni düşündürüyor araba ondan çok bende olacağı için :D arkadaşın 3.20d var tek kapı ve çekiş gayet iyi 177 bg bu yeniler 184 bg ve kasa şık olmuş.yani hallice bir orta halli :D ya bilmiyorum bu araba karar işleri beni öldürüyor ben alırkende gidip geldik anca focusmu corollamı cartmı curtmu diye :D

ed35

« Yanıtla #41 : Haziran 02, 2012, 06:26:19 ÖS »
dediğim gibi accordda iyi indirimimiz var ve borusan otomotiv yönetimindede tanıdık var eğer bmw alırsam ve o problemler çıkarsa arabayı servisten önce kızılay meydanına götürür ibret olsun diye yakarım :D accord iyi bir tercih ancak 2 litre benzin önyargısı beni düşündürüyor araba ondan çok bende olacağı için :D arkadaşın 3.20d var tek kapı ve çekiş gayet iyi 177 bg bu yeniler 184 bg ve kasa şık olmuş.yani hallice bir orta halli :D ya bilmiyorum bu araba karar işleri beni öldürüyor ben alırkende gidip geldik anca focusmu corollamı cartmı curtmu diye :D
Bende çok düşündüm,arabamı satıp paramı elimde tutup,aradım taradım en son bu tosunu almak nasip oldu :D

bbhnda

« Yanıtla #42 : Haziran 02, 2012, 06:27:55 ÖS »
Bende çok düşündüm,arabamı satıp paramı elimde tutup,aradım taradım en son bu tosunu almak nasip oldu :D

senin baya iyi olmuş ya güle güle bin kazasız belasız bmwde şanzıman olarak ne sıkıntı yaşadın ?

ed35

« Yanıtla #43 : Haziran 02, 2012, 06:29:26 ÖS »

senin baya iyi olmuş ya güle güle bin kazasız belasız bmwde şanzıman olarak ne sıkıntı yaşadın ?
Bazen vitese geçmiyordu,sarsıntılı geçiyordu,sekman mekman muhabbeti yaptı usta 2bin tutar tahmini filan dedi,düşünmeden sattım :D

bbhnda

« Yanıtla #44 : Haziran 02, 2012, 06:32:45 ÖS »
sıkışık trafikte ve 140 tan sonra kaç yakarki bu accord?

ed35

« Yanıtla #45 : Haziran 02, 2012, 06:49:38 ÖS »
sıkışık trafikte ve 140 tan sonra kaç yakarki bu accord?
200-220 arası İzmir-çeşme-bornova arası bayağı gidip geldim lpg ile bu hızlarda 29kuruş yakmış kardeşim ama birde sakin kullanıp en son bütün değerlerimi paylaşacağımki aklında soru işareti olanlar bu aracın otomatik fd6 ile aynı yaktığını anlasınlar ;)

Bu videoda zaten yakıta bol miktarda değinmişler ve çok zorlamışlar:
http://www.youtube.com/watch?v=GbHEv8vV0qM&feature=player_embedded

bbhnda

« Yanıtla #46 : Haziran 02, 2012, 06:58:22 ÖS »
ankara burası :D

ed35

« Yanıtla #47 : Haziran 09, 2012, 10:28:29 ÖS »
Resim bekleyen arkadaşlarım geldi resimler,Hondanızı tanıyalım bölümünde :)