Gönderen Konu: 2008 Honda civic elegance fiyatı  (Okunma sayısı 1915 defa)

oktavia

2008 Honda civic elegance fiyatı
« : Temmuz 09, 2014, 04:10:33 ÖÖ »
Meraba arkadaslar günaydın..Bol kazançlı hayırlı güzel bir gün diliyorum herkese..İsmim Oktay.İngilizce öğretmeniyim .Forma yeni üye oldum..Ve bende 2011 Opel corsa arabamı sattım ve Honda civic elegance almaya karar verdim.Honda civic araclarını pek bilmediğim icin cok zor durumda kaldım bir karasızlık fiyat konusunda fikirsizlik aldı beni..Sizlere 3 sorum olacak beni aydınlatırsanız cok mutlu olacam.
1-Bir tane Honda civic elegance 2008 model beyaz arac buldum 3 lokal boyası varmıs. 41.500 tan aşagı inmiyor sizce bu fiyat uygun mu bu araca ( artı navigasyon da var orjinal ve 55 bin kilometrede )
2-2009 dan sonra makyajlı kasalar cıkmıs en cok takıldığım nokta bu biraz arastırdım ama yine size soruyorum sis farı stop lambası bagaj kapagının otamatik acılmasından baska ..mekanik değisiklikler oldumu..mesela fren diskleri düzeltildi diyor..varmı böyle bir durum.Eskiden problemlimiydi ?
3-Almak istediğim aracı honda servisine  götürmek istiyorum.Benim şüphelerim kaportayla ilgili bu lokal boyaların büyüklüğünü yerini serviste öğrenebilirmiyim.ve herseyiyle kapsamlı bir denetime soksam serviste ne kadar öderim ücret olarak? Şimdiden tesekkür ediyorum herekese.Hayırlı ramazanlar.

emral

Ynt:
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2014, 06:16:13 ÖÖ »
2008 model elegance km ve fiyatı çok iyi eğer araçta bahsetiklerin haricinde başka bir şeyi yoksa kaçırmayın derim

Çorlu'dan selamlar

emral

Ynt:
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2014, 06:19:47 ÖÖ »
Serviste ekspertiz yaptırın aracn geçmişini öğrenin fiyat konusuna gelince her servis farklı diye biliyorum ve bazıları ekspertiz yapmıyor

Çorlu'dan selamlar