1998 1.6ies Honda Euro Civic Otomatik aracım satılıktır. 12000TL fiyat istiyorum. Çeşitli sitelerde ilan mevcuttur. Burayı sürekli takip ettiğim için buradaki arkadaşlarada bildirmek istedim. Gönderdiğim bir kaç mesaj görüntülenirse aracım hakkında bilgi sahibi olunabilir.
2009 yılında kaza geçirdim ve bir takım parçalar o zaman değişti. Kaput, sağ çamurluk, ön panel, tampon orjinal sıfır yada çıkma parçalarla değişti.
Motor ve şanzımanda her hangi bir aksaklık bulunmamakta. Fakat son günlerde arabanın çekişinde bir aksaklık var. Dün itibariyle bakımı yapıldı. 2012 Ekime kadarda muayenesi var.
7 Kasım'da bir araç arabama çarpıp kaçtı. Bu sebeple Tamponda hafif çizikler mevcut. Kaçan araç sahibini şikayet ettim ve bu sebeple tamponu orjinal sıfır olarak değiştireceğim. Bunun dışında araçta bir takım ççizikler haliyle mevcut. Ayrıca klima bakım istiyor. Yaklaşık 250TL masrafım olacağını söylediler.
Aracı piyasasının oldukça altına pazarlık payıyla vereceğim. Motor tamamen değişse bile sanırım yinede ucuza gelir alan için. Sol bacaktan engelli olduğum için Sıfır araba almayı düşünüyorum. Bu sattığım araç normal plakalıdır. 2010'da çıkan yasa ile otomatik vites arabada ÖTV indirimi uygulaması bize yapılmaya başlandı. Biraz geçte olsa yeni sıfır ÖTV indirimli araç almak için bir an önce bu aracı elimden çıkarmaya çalışıyorum.
Öğretmenim. Kayseri'de oturuyorum
ilgilenenler için: 0505 686 29 89