Gönderen Konu: Türkiye'de kaç tane NSX war ???  (Okunma sayısı 63744 defa)

SuperSonic

• http://www.teamhondaturkey.com
Türkiye'de kaç tane NSX war ???
« Yanıtla #25 : Kasım 06, 2005, 01:24:04 ÖS »
Alıntı yapılan: "mastaf"
AE 479 un makyaji bugunlerde eksik. Ancak 2006 Bahar aylarinda komple boyaya girecek. Havalar isininca. Kozmetik eksikliklerine ragmen son derece bakimli oldugunu belirteyim. Modifikasyondan uzak duruyorum.
Su siralar gunluk kullaniyorum, ama bakimini, yedek parcasini ihmal etmiyorum. Zaten Ciftkurtlar'dan Birol Usta aksine izin vermez. ondan baskasina da emanet edilmez zaten.
$50 bine satmamis hikayesine gelince: NSX kullandiktan sonra yerini hicbirsey tutamiyor. Porche Carrera Turbo ile 2000 km'den fazla yol yaptim ve ayni keyif alinmiyor. Alt tarafi hormonlu VW.NSX  ile degismezdim. 2007 sonunda V10 NSX cikincaya kadar gunluk kullanacagim. Ferrari enteresan ama hergun kullanamaya kalkarsan, servis acmak gerekir.Hele 10 sene sonra birgun yolda parcalara dagiliverir.
Sizlere temiz halinden birkac resmi yakinda gonderirim.

sitemize hoş geldiniz.  bir NSX sahibinin de burda olması güzel  :)  Yeni bir üye olarak kendinizi tanıtabilirseniz sevinirim

kelalper

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Kasım 06, 2005, 03:31:20 ÖS »
ae plaka çook eskiden ilk geldiğinde burada yeşilyurttaydı. Daha sonra satıldı. Hondam com toplantısına geldiğinde de kötü durumdaydı içi. Daha çok dua ve ciklet ile yapıştırılmış gibi duruodu ayakta. Daha sonra toplandı demek ki. Bu arada bildiğim kadarıyla Acun Firarda da NSX var.

mastaf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Kasım 06, 2005, 08:15:52 ÖS »
Sevgili Kelalper,
Son 6 senedir Yesilyut'ta oturmuyorum. Istinye'de gozukmesinin sebebi oraya tasinmis olmam. Satilmis filan degil anlayacaginiz. Son 1 aydir Ulus'ta gozukmesinin sebebi ise haftaya Emirgan'a tasinmadan once gecici mekan olarak oradaki daireyi kullanmam.
Dua ve ciklet ile duruyordu ayakta yakistirmasina gelince herzaman formda bir sporcu olmasina ragmen arasira kirli pasli t-shirt'le dolastigi soylenebilir sadece.
Su anda az da olsa siyirmaya baslayan debriyajinin degismesi (ikiz baski balata ve volan) icin Ciftkurtlarda geciriyor bayrami ve onumuzdeki 2 haftayi. Yani yolda gordugunuzde formda olduguna emin olabilirsiniz.
Ama kozmetik onlemler bahara kadar bekleyecek.

Supersonic icin ise soyle bir tanitim yapsam: Honda'nin hercesidini sahibi olarak kullandim; Civic sedan, CRX, Prelude, ve su anda 2. arabam 3000cc Accord.Arada baska marka araclara hic yuz vermeden.  4 kapili araba son senelerde evli ve cocuklu oldugumun ve dolayisiyla hayattaki onceliklerimin degistiginin gostergesi herhalde.[/quote]

kelalper

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Kasım 06, 2005, 10:55:29 ÖS »
Hmm  ok o zaman, demek o zamanda burada sahibi sendin. Ben çünkü hatırlıyorum burada kulübün karşısındaki çamlıkta Pıtrak sokakta dururdu hep yokuşta. Kulübe antremana giderken yanından geçerken bakardım. Tabe o zaman çocuktuk bu kadar vtec nedir ne diildir bilmioduk. Ama ben bayaa bi eskiden bahsediyorum.  O zaman Vtec teknolojiside bu kadar duyulmamıştı açıkçası Türkiyede. O zaman bile nerden bulmuşlarda almışlar bu arabayı diodum.

Sonra Hondam com buluşmasında körfezde gördüm ki o zamanda debriyaj ve kozmetik sorunu vardı.

AudioGarage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Kasım 06, 2005, 10:56:18 ÖS »
sn mastaf..hosh geldiniz...Ha bu arada kullanmadığın atıl hondan da warsa kullanırız abicim... :-D  :-D

EAC-V

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Kasım 07, 2005, 10:03:58 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "mastaf"
Sevgili Kelalper,
Son 6 senedir Yesilyut'ta oturmuyorum. Istinye'de gozukmesinin sebebi oraya tasinmis olmam. Satilmis filan degil anlayacaginiz. Son 1 aydir Ulus'ta gozukmesinin sebebi ise haftaya Emirgan'a tasinmadan once gecici mekan olarak oradaki daireyi kullanmam.
Dua ve ciklet ile duruyordu ayakta yakistirmasina gelince herzaman formda bir sporcu olmasina ragmen arasira kirli pasli t-shirt'le dolastigi soylenebilir sadece.
Su anda az da olsa siyirmaya baslayan debriyajinin degismesi (ikiz baski balata ve volan) icin Ciftkurtlarda geciriyor bayrami ve onumuzdeki 2 haftayi. Yani yolda gordugunuzde formda olduguna emin olabilirsiniz.
Ama kozmetik onlemler bahara kadar bekleyecek.

Supersonic icin ise soyle bir tanitim yapsam: Honda'nin hercesidini sahibi olarak kullandim; Civic sedan, CRX, Prelude, ve su anda 2. arabam 3000cc Accord.Arada baska marka araclara hic yuz vermeden.  4 kapili araba son senelerde evli ve cocuklu oldugumun ve dolayisiyla hayattaki onceliklerimin degistiginin gostergesi herhalde.
[/quote]

ARAMIZA HOSGELDIN TEKRARDAN CEM ABI :-D

Selçuk

• Ziyaretçi
Ynt: Türkiye'de kaç tane NSX war ???
« Yanıtla #31 : Mayıs 09, 2006, 05:27:13 ÖS »
Bu MUT plaka EVO bizim burada oturuyor Çengelköyde fakat NSX i hiç görmedim valla.

Onu-R

« Yanıtla #32 : Mayıs 09, 2006, 06:31:24 ÖS »
Bu MUT plaka EVO bizim burada oturuyor Çengelköyde fakat NSX i hiç görmedim valla.

yatıyodur :) . . .

Selçuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Mayıs 09, 2006, 08:43:44 ÖS »

oda mümkün tabi :) Belkide dönüşü muhteşem olacaktır :)

Onu-R

« Yanıtla #34 : Mayıs 09, 2006, 11:13:59 ÖS »

oda mümkün tabi :) Belkide çürümeye bırakılmıstır :)

WildCat_H22A

« Yanıtla #35 : Mayıs 10, 2006, 02:34:49 ÖÖ »
Beyler enteresan bişi var bu MUT Acura NSX dimi? Ruhsatta niye HONDA yazıyor? Bi kolpalık veya numara durumumu var? Hasarlı fln geldide toplandıda HONDA mı oldu? Acura olmaması saçmalık.

Selçuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Mayıs 10, 2006, 08:04:35 ÖÖ »

Oda mümkün tabi :) Çürürse biz alır,toplar binermiyiz onur :)

Beyler enteresan bişi var bu MUT Acura NSX dimi? Ruhsatta niye HONDA yazıyor? Bi kolpalık veya numara durumumu var? Hasarlı fln geldide toplandıda HONDA mı oldu? Acura olmaması saçmalık.

Honda America Acura oluyo arkadaşım o yüzden TR ye gelince honda yazılmıştır bence saçmalık yok.

WildCat_H22A

« Yanıtla #37 : Mayıs 10, 2006, 02:25:19 ÖS »
Acura'nın HONDA olduğunu biliyoruz da o aracın markası ACURA sonuçta.  Ben Maybach a, Smart a  Mercedes, Talbot a Peugeot, Eagle Talon a Mitsubishi Eclipse, Vauxhall a Opel, Isuzu Rodeo ya Honda Passport,Yeni chevroletlerden alıp Daewoo yazarsam o iş sakata girer.  bu örneklerin hepsi aynı muhabbet ama yazamazsın. Yazarsan bi kolpalık bi numara var demektir.

Onu-R

« Yanıtla #38 : Mayıs 10, 2006, 07:06:37 ÖS »

oda mümkün tabi :) Çürürse biz alır, toplar binermiyiz onur :)

oda mümkün tabi :) Binip de bi güzel yanlar mıyız selçuk :)

« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2006, 07:08:18 ÖS Gönderen: Onu-R »

VteC_MaNiaC

« Yanıtla #39 : Mayıs 10, 2006, 10:58:11 ÖS »
Acura'nın HONDA olduğunu biliyoruz da o aracın markası ACURA sonuçta.  Ben Maybach a, Smart a  Mercedes, Talbot a Peugeot, Eagle Talon a Mitsubishi Eclipse, Vauxhall a Opel, Isuzu Rodeo ya Honda Passport,Yeni chevroletlerden alıp Daewoo yazarsam o iş sakata girer.  bu örneklerin hepsi aynı muhabbet ama yazamazsın. Yazarsan bi kolpalık bi numara var demektir.

Keşke her kolpa bu kadar gerçek olabilse.... araç trde hondanın garantörlüğünde oluğundan honda olarak geçmiştir.... birebir orjinaldir... hatta 15000 kmde olup cem uzan zmanında ısıtmalı garajlarda korunmuştur ;)

Selçuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Mayıs 11, 2006, 05:10:05 ÖS »

oda mümkün tabi :) Çürürse biz alır, toplar binermiyiz onur :)

oda mümkün tabi :) Binip de bi güzel yanlar mıyız selçuk :)

Oda mümkün tabi :) İstanbul bizi konuşur diyorum sadece abi :)

R-13239

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : Mayıs 24, 2006, 08:56:57 ÖS »
bu nsx sahibinde aynı zamanda porsche carrera 4S var onu modluyor haliylen nsx yatıyor... Beykoz Konakları Acarkent yolunda baya bi yan yana gittik NSX 'le gerçekten güzel bi araç ve çok temiz... Yani çürüme falan imkansız arabaya çok iyi bakılıyor :)

Onu-R

« Yanıtla #42 : Eylül 14, 2006, 03:04:59 ÖÖ »

Bence kozmetiği de tamamlanmış :)

R-13239

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : Eylül 19, 2006, 01:13:10 ÖÖ »
İhtiyacı bile yok be Onurum adı yeter :)

Onu-R

« Yanıtla #44 : Eylül 19, 2006, 10:54:55 ÖS »
İhtiyacı bile yok be Onurum adı yeter :)

Kesinlikle :)

R-13239

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : Eylül 25, 2006, 04:57:06 ÖS »
Ne kadar eder acaba bu nsx'ler? gerçi  alan satmaz bir daha ama...

PROMINENTT

• Ziyaretçi
Türkiyede nsx?
« Yanıtla #46 : Ocak 07, 2007, 07:13:52 ÖÖ »
2 sene önce kırmızı bir nsx gördüm taş kışla otelinin önünde maçkada kedi gibi çevresinde dolanırken bayan bir sahibi geldi tüh bayanmı kullanıyormuş bunu demeye kalmadan yanyan uzadı çıktı gitti birde fenerbahçede gri görmüştüm...
benim sormak istediğim şu..
türkiyede kaç tane nsx var  satılık arasak nereden buluruz varmıdır bilgisi dahilinde olan?

Onu-R

Ynt: Türkiyede nsx?
« Yanıtla #47 : Ocak 07, 2007, 09:39:30 ÖÖ »

S2000 - NSX  başlığı altında şöyle bir konumuz vardı, belki yardımcı olur...

http://www.teamhondaturkey.com/forum/index.php/topic,1202.0.html

PROMINENTT

• Ziyaretçi
Ynt: Türkiyede nsx?
« Yanıtla #48 : Ocak 07, 2007, 03:32:41 ÖS »
arattım bulamadım teşşekürler

PROMINENTT

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Ocak 07, 2007, 03:39:25 ÖS »
gri olana yada kırmızı olana bende talip olabilirim...