TeamHondaTurkey.Com

HONDA MODELLERİ => S2000-NSX (AP,NA) => Konuyu başlatan: Daniel Gabriel - Eylül 27, 2005, 01:30:12 ÖS

Başlık: Türkiye'de kaç tane NSX war ???
Gönderen: Daniel Gabriel - Eylül 27, 2005, 01:30:12 ÖS
Gri we Kırmızı NSX'i şahsen bizzat gördüm..Kırmızıyı herkes biliyo zaten..Gri de eskiden Hakan Uzan'ın arabasıydı tabi şimdi kimindir bilinmez..Warmı başka bilen duyan gören ????
(http://www.it-france.info/newss/upload/uploads/police_uk_nsx_acura.jpg)
Gönderen: KORAY - Eylül 27, 2005, 01:50:50 ÖS
aLın size Hakan Uzan'ın eski arabası:

(http://img18.imageshack.us/img18/9822/goruntu4774np.jpg)
Gönderen: KORAY - Eylül 27, 2005, 01:52:12 ÖS
(http://img18.imageshack.us/img18/5646/goruntu4821iv.jpg)
Gönderen: KORAY - Eylül 27, 2005, 01:52:31 ÖS
(http://img178.imageshack.us/img178/7263/goruntu4884lx.jpg)
Gönderen: KORAY - Eylül 27, 2005, 01:52:57 ÖS
(http://img106.imageshack.us/img106/1063/goruntu5055dn.jpg)
Gönderen: DzinaJ - Eylül 27, 2005, 02:08:50 ÖS
işte trden bir estetik harikası daha,maşallah nediyelim...
Gönderen: Daniel Gabriel - Eylül 27, 2005, 02:12:35 ÖS
Kimin hocam bu şimdi ??
Gönderen: memopad - Eylül 27, 2005, 02:13:57 ÖS
Alıntı yapılan: "Daniel Gabriel"
Kimin hocam bu şimdi ??

lafı ağzımdan aldın valla.
ben de merak ettim.
kimde bu araç şimdi?
Gönderen: Daniel Gabriel - Eylül 27, 2005, 02:15:04 ÖS
Bu da benden olsun...

(http://img48.imageshack.us/img48/7708/dsc009837ka.jpg) (http://imageshack.us)
Gönderen: KORAY - Eylül 27, 2005, 02:22:42 ÖS
Alıntı yapılan: "memopad"
Alıntı yapılan: "Daniel Gabriel"
Kimin hocam bu şimdi ??

lafı ağzımdan aldın valla.
ben de merak ettim.
kimde bu araç şimdi?

Musa die bi arkadaşın abisinin die biLiorum...
Gönderen: SuperSonic - Eylül 27, 2005, 02:23:14 ÖS
AE 479. İstinye sırtlarında.  

Hakan Uzan'ın eski arabası da yukarda Evosu olan arkadaşın ağbisinin arabası.
Gönderen: DzinaJ - Eylül 28, 2005, 12:27:59 ÖS
(http://img386.imageshack.us/img386/9849/nsxbilgiler0od.jpg) (http://imageshack.us)

bu msjı 2.defa yayınlıorum silinen msjlardan haberimiz olursa memnun olurum mod. arkadaş sebebini belirticek kadar hakkım olduğunu düşünüorum
Gönderen: VTEC - Eylül 28, 2005, 12:31:58 ÖS
Evet msj silmeden önce sildiğinizi ve sebebini de yazınız lütfen
Gönderen: RuSHeR_RaCeR - Eylül 28, 2005, 12:39:27 ÖS
Alıntı yapılan: "VTEC®"

+1
Gönderen: Daniel Gabriel - Eylül 28, 2005, 07:00:30 ÖS
Walla ben hiç 1 msj silmedim arkadaşlar..
Gönderen: DzinaJ - Eylül 28, 2005, 07:48:06 ÖS
ozaman problem yok tamamdır;)
Gönderen: 93si - Eylül 28, 2005, 09:02:04 ÖS
Yaw grinin plakasına bakmadım ama yeşilköyde ve kültür üni nin önünde görmüştüm bir iki kez.
Gönderen: kamikaze - Ekim 24, 2005, 06:24:31 ÖS
ben bu ae plakalı aracı ulusta görüyorum hep. nedir kimindir satsan satılırmı alsan alınırmı sahibini tanıyan var mı değeri nedir bi bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni çok sevinirim. bu arabanın gücü nedir yani burda olan model in bu ae nın böyle bir araba alınırmı?
Gönderen: Daniel Gabriel - Ekim 24, 2005, 08:14:45 ÖS
Alıntı yapılan: "kamikaze"
ben bu ae plakalı aracı ulusta görüyorum hep. nedir kimindir satsan satılırmı alsan alınırmı sahibini tanıyan var mı değeri nedir bi bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni çok sevinirim. bu arabanın gücü nedir yani burda olan model in bu ae nın böyle bir araba alınırmı?

91 model 270 hp..Geçen sene 50bin dolar wermişler adama satmamış..
Gönderen: kamikaze - Ekim 29, 2005, 09:29:10 ÖÖ
vay beee 91 model araba için çok yüksek bir rakam. sıfır km s2000 alınır yaw o paraya. 50 bın dolar verende ii para vermiş. ben anlamadım bu işi o dediğim ae plaka öğle süper de durmuyo bakımsız duruyo yanı araba böyle mükemmel bir arabanın boyası olsun görüntüsü olsun pırıl pırıl olmalı madem bakmayacaksın nıye aldın anlamadım. yazık araba kendini gösteremiyo yeterınce
Gönderen: AudioGarage - Ekim 30, 2005, 12:32:43 ÖS
araçlar çok güsel...yalnız ewo dahada güsel..
Allahımmm..bunu istiyorum...
Gönderen: Low-Rider - Ekim 30, 2005, 01:23:38 ÖS
Alıntı yapılan: "VTEC®"

+1
Gönderen: mastaf - Kasım 03, 2005, 01:11:13 ÖS
AE 479 un makyaji bugunlerde eksik. Ancak 2006 Bahar aylarinda komple boyaya girecek. Havalar isininca. Kozmetik eksikliklerine ragmen son derece bakimli oldugunu belirteyim. Modifikasyondan uzak duruyorum.
Su siralar gunluk kullaniyorum, ama bakimini, yedek parcasini ihmal etmiyorum. Zaten Ciftkurtlar'dan Birol Usta aksine izin vermez. ondan baskasina da emanet edilmez zaten.
$50 bine satmamis hikayesine gelince: NSX kullandiktan sonra yerini hicbirsey tutamiyor. Porche Carrera Turbo ile 2000 km'den fazla yol yaptim ve ayni keyif alinmiyor. Alt tarafi hormonlu VW.NSX  ile degismezdim. 2007 sonunda V10 NSX cikincaya kadar gunluk kullanacagim. Ferrari enteresan ama hergun kullanamaya kalkarsan, servis acmak gerekir.Hele 10 sene sonra birgun yolda parcalara dagiliverir.
Sizlere temiz halinden birkac resmi yakinda gonderirim.
Gönderen: EAC-V - Kasım 04, 2005, 03:25:15 ÖS
supersın cem abı  :-D  :-D
Gönderen: AudioGarage - Kasım 05, 2005, 07:30:20 ÖS
0183 plakalı olanını ben biliyorum...Resmini koyucam buraya abicim... Daniel Gabriel :D  :D anlamıştır ne demek istediğimi..
Gönderen: SuperSonic - Kasım 06, 2005, 01:24:04 ÖS
Alıntı yapılan: "mastaf"
AE 479 un makyaji bugunlerde eksik. Ancak 2006 Bahar aylarinda komple boyaya girecek. Havalar isininca. Kozmetik eksikliklerine ragmen son derece bakimli oldugunu belirteyim. Modifikasyondan uzak duruyorum.
Su siralar gunluk kullaniyorum, ama bakimini, yedek parcasini ihmal etmiyorum. Zaten Ciftkurtlar'dan Birol Usta aksine izin vermez. ondan baskasina da emanet edilmez zaten.
$50 bine satmamis hikayesine gelince: NSX kullandiktan sonra yerini hicbirsey tutamiyor. Porche Carrera Turbo ile 2000 km'den fazla yol yaptim ve ayni keyif alinmiyor. Alt tarafi hormonlu VW.NSX  ile degismezdim. 2007 sonunda V10 NSX cikincaya kadar gunluk kullanacagim. Ferrari enteresan ama hergun kullanamaya kalkarsan, servis acmak gerekir.Hele 10 sene sonra birgun yolda parcalara dagiliverir.
Sizlere temiz halinden birkac resmi yakinda gonderirim.

sitemize hoş geldiniz.  bir NSX sahibinin de burda olması güzel  :)  Yeni bir üye olarak kendinizi tanıtabilirseniz sevinirim
Gönderen: kelalper - Kasım 06, 2005, 03:31:20 ÖS
ae plaka çook eskiden ilk geldiğinde burada yeşilyurttaydı. Daha sonra satıldı. Hondam com toplantısına geldiğinde de kötü durumdaydı içi. Daha çok dua ve ciklet ile yapıştırılmış gibi duruodu ayakta. Daha sonra toplandı demek ki. Bu arada bildiğim kadarıyla Acun Firarda da NSX var.
Gönderen: mastaf - Kasım 06, 2005, 08:15:52 ÖS
Sevgili Kelalper,
Son 6 senedir Yesilyut'ta oturmuyorum. Istinye'de gozukmesinin sebebi oraya tasinmis olmam. Satilmis filan degil anlayacaginiz. Son 1 aydir Ulus'ta gozukmesinin sebebi ise haftaya Emirgan'a tasinmadan once gecici mekan olarak oradaki daireyi kullanmam.
Dua ve ciklet ile duruyordu ayakta yakistirmasina gelince herzaman formda bir sporcu olmasina ragmen arasira kirli pasli t-shirt'le dolastigi soylenebilir sadece.
Su anda az da olsa siyirmaya baslayan debriyajinin degismesi (ikiz baski balata ve volan) icin Ciftkurtlarda geciriyor bayrami ve onumuzdeki 2 haftayi. Yani yolda gordugunuzde formda olduguna emin olabilirsiniz.
Ama kozmetik onlemler bahara kadar bekleyecek.

Supersonic icin ise soyle bir tanitim yapsam: Honda'nin hercesidini sahibi olarak kullandim; Civic sedan, CRX, Prelude, ve su anda 2. arabam 3000cc Accord.Arada baska marka araclara hic yuz vermeden.  4 kapili araba son senelerde evli ve cocuklu oldugumun ve dolayisiyla hayattaki onceliklerimin degistiginin gostergesi herhalde.[/quote]
Gönderen: kelalper - Kasım 06, 2005, 10:55:29 ÖS
Hmm  ok o zaman, demek o zamanda burada sahibi sendin. Ben çünkü hatırlıyorum burada kulübün karşısındaki çamlıkta Pıtrak sokakta dururdu hep yokuşta. Kulübe antremana giderken yanından geçerken bakardım. Tabe o zaman çocuktuk bu kadar vtec nedir ne diildir bilmioduk. Ama ben bayaa bi eskiden bahsediyorum.  O zaman Vtec teknolojiside bu kadar duyulmamıştı açıkçası Türkiyede. O zaman bile nerden bulmuşlarda almışlar bu arabayı diodum.

Sonra Hondam com buluşmasında körfezde gördüm ki o zamanda debriyaj ve kozmetik sorunu vardı.
Gönderen: AudioGarage - Kasım 06, 2005, 10:56:18 ÖS
sn mastaf..hosh geldiniz...Ha bu arada kullanmadığın atıl hondan da warsa kullanırız abicim... :-D  :-D
Gönderen: EAC-V - Kasım 07, 2005, 10:03:58 ÖÖ
Alıntı yapılan: "mastaf"
Sevgili Kelalper,
Son 6 senedir Yesilyut'ta oturmuyorum. Istinye'de gozukmesinin sebebi oraya tasinmis olmam. Satilmis filan degil anlayacaginiz. Son 1 aydir Ulus'ta gozukmesinin sebebi ise haftaya Emirgan'a tasinmadan once gecici mekan olarak oradaki daireyi kullanmam.
Dua ve ciklet ile duruyordu ayakta yakistirmasina gelince herzaman formda bir sporcu olmasina ragmen arasira kirli pasli t-shirt'le dolastigi soylenebilir sadece.
Su anda az da olsa siyirmaya baslayan debriyajinin degismesi (ikiz baski balata ve volan) icin Ciftkurtlarda geciriyor bayrami ve onumuzdeki 2 haftayi. Yani yolda gordugunuzde formda olduguna emin olabilirsiniz.
Ama kozmetik onlemler bahara kadar bekleyecek.

Supersonic icin ise soyle bir tanitim yapsam: Honda'nin hercesidini sahibi olarak kullandim; Civic sedan, CRX, Prelude, ve su anda 2. arabam 3000cc Accord.Arada baska marka araclara hic yuz vermeden.  4 kapili araba son senelerde evli ve cocuklu oldugumun ve dolayisiyla hayattaki onceliklerimin degistiginin gostergesi herhalde.
[/quote]

ARAMIZA HOSGELDIN TEKRARDAN CEM ABI :-D
Başlık: Ynt: Türkiye'de kaç tane NSX war ???
Gönderen: Selçuk - Mayıs 09, 2006, 05:27:13 ÖS
Bu MUT plaka EVO bizim burada oturuyor Çengelköyde fakat NSX i hiç görmedim valla.
Gönderen: Onu-R - Mayıs 09, 2006, 06:31:24 ÖS
Bu MUT plaka EVO bizim burada oturuyor Çengelköyde fakat NSX i hiç görmedim valla.

yatıyodur :) . . .
Gönderen: Selçuk - Mayıs 09, 2006, 08:43:44 ÖS

oda mümkün tabi :) Belkide dönüşü muhteşem olacaktır :)
Gönderen: Onu-R - Mayıs 09, 2006, 11:13:59 ÖS

oda mümkün tabi :) Belkide çürümeye bırakılmıstır :)
Gönderen: WildCat_H22A - Mayıs 10, 2006, 02:34:49 ÖÖ
Beyler enteresan bişi var bu MUT Acura NSX dimi? Ruhsatta niye HONDA yazıyor? Bi kolpalık veya numara durumumu var? Hasarlı fln geldide toplandıda HONDA mı oldu? Acura olmaması saçmalık.
Gönderen: Selçuk - Mayıs 10, 2006, 08:04:35 ÖÖ

Oda mümkün tabi :) Çürürse biz alır,toplar binermiyiz onur :)

Beyler enteresan bişi var bu MUT Acura NSX dimi? Ruhsatta niye HONDA yazıyor? Bi kolpalık veya numara durumumu var? Hasarlı fln geldide toplandıda HONDA mı oldu? Acura olmaması saçmalık.

Honda America Acura oluyo arkadaşım o yüzden TR ye gelince honda yazılmıştır bence saçmalık yok.
Gönderen: WildCat_H22A - Mayıs 10, 2006, 02:25:19 ÖS
Acura'nın HONDA olduğunu biliyoruz da o aracın markası ACURA sonuçta.  Ben Maybach a, Smart a  Mercedes, Talbot a Peugeot, Eagle Talon a Mitsubishi Eclipse, Vauxhall a Opel, Isuzu Rodeo ya Honda Passport,Yeni chevroletlerden alıp Daewoo yazarsam o iş sakata girer.  bu örneklerin hepsi aynı muhabbet ama yazamazsın. Yazarsan bi kolpalık bi numara var demektir.
Gönderen: Onu-R - Mayıs 10, 2006, 07:06:37 ÖS

oda mümkün tabi :) Çürürse biz alır, toplar binermiyiz onur :)

oda mümkün tabi :) Binip de bi güzel yanlar mıyız selçuk :)

Gönderen: VteC_MaNiaC - Mayıs 10, 2006, 10:58:11 ÖS
Acura'nın HONDA olduğunu biliyoruz da o aracın markası ACURA sonuçta.  Ben Maybach a, Smart a  Mercedes, Talbot a Peugeot, Eagle Talon a Mitsubishi Eclipse, Vauxhall a Opel, Isuzu Rodeo ya Honda Passport,Yeni chevroletlerden alıp Daewoo yazarsam o iş sakata girer.  bu örneklerin hepsi aynı muhabbet ama yazamazsın. Yazarsan bi kolpalık bi numara var demektir.

Keşke her kolpa bu kadar gerçek olabilse.... araç trde hondanın garantörlüğünde oluğundan honda olarak geçmiştir.... birebir orjinaldir... hatta 15000 kmde olup cem uzan zmanında ısıtmalı garajlarda korunmuştur ;)
Gönderen: Selçuk - Mayıs 11, 2006, 05:10:05 ÖS

oda mümkün tabi :) Çürürse biz alır, toplar binermiyiz onur :)

oda mümkün tabi :) Binip de bi güzel yanlar mıyız selçuk :)

Oda mümkün tabi :) İstanbul bizi konuşur diyorum sadece abi :)
Gönderen: R-13239 - Mayıs 24, 2006, 08:56:57 ÖS
bu nsx sahibinde aynı zamanda porsche carrera 4S var onu modluyor haliylen nsx yatıyor... Beykoz Konakları Acarkent yolunda baya bi yan yana gittik NSX 'le gerçekten güzel bi araç ve çok temiz... Yani çürüme falan imkansız arabaya çok iyi bakılıyor :)
Gönderen: Onu-R - Eylül 14, 2006, 03:04:59 ÖÖ

(http://img291.imageshack.us/img291/1894/nsxqo0.jpg)

(http://img247.imageshack.us/img247/9642/nsx2zd8.jpg)

(http://img85.imageshack.us/img85/3173/nsx3ru2.jpg)

Bence kozmetiği de tamamlanmış :)

Gönderen: R-13239 - Eylül 19, 2006, 01:13:10 ÖÖ
İhtiyacı bile yok be Onurum adı yeter :)
Gönderen: Onu-R - Eylül 19, 2006, 10:54:55 ÖS
İhtiyacı bile yok be Onurum adı yeter :)

Kesinlikle :)

Gönderen: R-13239 - Eylül 25, 2006, 04:57:06 ÖS
Ne kadar eder acaba bu nsx'ler? gerçi  alan satmaz bir daha ama...
Başlık: Türkiyede nsx?
Gönderen: PROMINENTT - Ocak 07, 2007, 07:13:52 ÖÖ
2 sene önce kırmızı bir nsx gördüm taş kışla otelinin önünde maçkada kedi gibi çevresinde dolanırken bayan bir sahibi geldi tüh bayanmı kullanıyormuş bunu demeye kalmadan yanyan uzadı çıktı gitti birde fenerbahçede gri görmüştüm...
benim sormak istediğim şu..
türkiyede kaç tane nsx var  satılık arasak nereden buluruz varmıdır bilgisi dahilinde olan?
Başlık: Ynt: Türkiyede nsx?
Gönderen: Onu-R - Ocak 07, 2007, 09:39:30 ÖÖ

S2000 - NSX  başlığı altında şöyle bir konumuz vardı, belki yardımcı olur...

http://www.teamhondaturkey.com/forum/index.php/topic,1202.0.html

Başlık: Ynt: Türkiyede nsx?
Gönderen: PROMINENTT - Ocak 07, 2007, 03:32:41 ÖS
arattım bulamadım teşşekürler
Gönderen: PROMINENTT - Ocak 07, 2007, 03:39:25 ÖS
gri olana yada kırmızı olana bende talip olabilirim...
Gönderen: Onu-R - Ocak 10, 2007, 06:02:02 ÖS

Gri NSX maslak semalarında yatıyor, yatıyor dediğim işlem görüyor yani.. Karbon kaput, karbon hardtop, karbon aynalar, jantlar vs. vs. Efsane olarak çıkacak bana kalırsa :)
Gönderen: deeperblack - Ocak 10, 2007, 06:16:38 ÖS

Gri NSX maslak semalarında yatıyor, yatıyor dediğim işlem görüyor yani.. Karbon kaput, karbon hardtop, karbon aynalar, jantlar vs. vs. Efsane olarak çıkacak bana kalırsa :)

oyyyy  ne diosun onur yaww :)   hemen üye yapalım arkadaşı foruma
Gönderen: Onu-R - Ocak 10, 2007, 07:31:42 ÖS

Vallahi öyle :)
Gönderen: PROMINENTT - Ocak 11, 2007, 01:31:01 ÖÖ
araştırayım ozaman belki satarlar..
Gönderen: R-13239 - Ocak 11, 2007, 01:34:18 ÖÖ
Satmazlar , araç bi arkadaşımın abisinde , sanmıyorum... :)

Uzan'ların eski aracıdır kendisi... Ve 40000km 'de falan yanılmıyorsam. Çiçek gibi...
Gönderen: PROMINENTT - Ocak 11, 2007, 08:46:07 ÖS
satan başka yokmu yaw  :roll:
Gönderen: R-13239 - Ocak 12, 2007, 12:00:18 ÖÖ
topu topu kaç tane var ki zaten :)
Gönderen: PROMINENTT - Ocak 15, 2007, 03:25:23 ÖÖ
onların içinden belki satan olur diye dediydim araştırmak lazım sağlam saolsun genede..
Gönderen: murti - Şubat 18, 2007, 09:59:06 ÖÖ
Gri we Kırmızı NSX'i şahsen bizzat gördüm..Kırmızıyı herkes biliyo zaten..Gri de eskiden Hakan Uzan'ın arabasıydı tabi şimdi kimindir bilinmez..Warmı başka bilen duyan gören ????

emirganda bitane kırmızı yatıyo sürekli görüorm,arabaya hiç bakmıolar aslında almak lazım güzel güzel duruo
Gönderen: Ferhat_V - Şubat 18, 2007, 11:15:14 ÖÖ
bu fotoda benden olsun..mut plaka bu galiba..
(http://img57.imageshack.us/img57/8854/brothersnsx9cplg0.jpg)
Gönderen: ibratice - Ekim 01, 2007, 01:34:27 ÖÖ
arkadaşlar bize birkere geldi hidrolik direksiyon taktırmak istiyordu 15 bin km deydi  91 model      araba sıfırdan farksızdı o zaman birde arba acura nsx japon değil
Gönderen: Mugen Legend - Haziran 12, 2008, 04:16:46 ÖÖ
türkiye.yi bilmem ama burda ingilterede nsx kaynıo hatta bzm ark.2004 model 3.0 tagra satıo 30 bin pound.a plakası bile özel nsx 30 die gecıo plaka..
Gönderen: canguder - Temmuz 26, 2009, 08:29:22 ÖS
bakırköy osmaniyede turuncu bir honda var genelde park halinde oluyor. o arkadaş buraya üyemi bilmiyorum. modelini tam çözemedim ama honda olduğu kesin :)
Gönderen: Hondacıbaşı - Ağustos 19, 2010, 08:13:05 ÖÖ
Güzel. :D
Gönderen: canguder - Ağustos 19, 2010, 09:26:16 ÖÖ
konu hortlamış şu anda kaç tane nsx var ? yolda köşede bucakta köyde gören varmı nsx :) ben şimdiye kadar hiç rastlamadım zaten olsada fiyatı en az 50-60 bin lira olurki sahibide satmak istemez.
Gönderen: hakangunister - Ağustos 19, 2010, 10:25:33 ÖÖ
Bende hiç görmedim bugüne kadar.
Gönderen: ridingstorm - Ağustos 23, 2010, 08:35:59 ÖÖ
bende görmedim hiç
Gönderen: canguder - Ağustos 27, 2010, 03:10:02 ÖS
amerikadan getirmek lazım ama 100 bin lirayı gözden çıkararak tabi :) fiyatları eski model olmasına rağmen yurtdışındada pahalı. 20-30 bin dolar civarında. gümrüktende çektinmi tadından yenmez. nsx o zamanın ferrarisi ayarında bir araç bana göre.
Gönderen: Eren53 - Ağustos 27, 2010, 10:43:57 ÖS
bizim burada var bi tane nsx kırmızı..herşeyiyle orjinal bi araç üstünde hiç oynama yok çok deli bi görüntüsü var karşısına geçip seyretiğim çok olmustur..özellikle kaliperlerindeki nsx kabartmasına :) :)
Gönderen: canguder - Ağustos 28, 2010, 09:43:57 ÖÖ
nerde o nsx ya bugün gelip göreyim bende :) cidden resim falan çekeriz
Gönderen: Eren53 - Ağustos 28, 2010, 05:46:48 ÖS
ben çekmiştim ama gece çektiğim için çok net değiller...araç emirganda..
Gönderen: canguder - Ağustos 28, 2010, 08:04:51 ÖS
beyler bayanlar nsx göremedik ama bugün bebekte bugatti gördümm :) mavi siyah renkte acayip bir makina ya. Polisler bile durdu arabayı incelediler. Yoğun ilgiden foto çekemedim. Mükemmel duruyor resimlerdekinden 1000 kat daha güzel. Sahibini bilmiyorum yabancı plakaydı.
Gönderen: darknessmad - Ağustos 28, 2010, 09:32:50 ÖS
olsun görmek bile güzel olsa gerek :) şanslısın :)
Gönderen: doan - Ağustos 28, 2010, 10:03:31 ÖS
beyler bayanlar nsx göremedik ama bugün bebekte bugatti gördümm :) mavi siyah renkte acayip bir makina ya. Polisler bile durdu arabayı incelediler. Yoğun ilgiden foto çekemedim. Mükemmel duruyor resimlerdekinden 1000 kat daha güzel. Sahibini bilmiyorum yabancı plakaydı.

sahibi armatör mubariz mansimovun kardeşiymiş geçen haberlerde çıkmıştı
Gönderen: 34ozn88 - Nisan 16, 2011, 09:24:16 ÖÖ
Bizim burada Torontoda bitane var adam cekmis sokaga arabayi Cami zaten park cezasi dolu ve pas icinde :) Cekerim fotosunu :)
Gönderen: havuckral - Mayıs 05, 2011, 10:29:39 ÖÖ
Hızlı ve Öfkeli 5 te reklamını yaptılar. Burdan Honda Türkiye sesleniyoruz. Bizde NSX kullanmak istiyoruz.

(http://farm4.static.flickr.com/3302/3198039086_24719881e6.jpg)

(http://moyanodesign.com/nsx/nsx_ff.jpg)
Gönderen: canguder - Mayıs 05, 2011, 12:02:59 ÖS
bir nsx sahibi olsam her hafta cila atar aracı her kullanıp bıraktıktan sonra üşenmeden brandasını çekerdim :) keşke böyle değerli nadir bulunan araçlar türkiyede rağbet görse piyasası olsa .
Gönderen: hakangunister - Mayıs 05, 2011, 12:04:33 ÖS
Amerika'da olsaydım kesinlikle NSX alırdım.
Gönderen: canguder - Mayıs 05, 2011, 12:16:06 ÖS
2 araba hastası arkadaş temmuzda abd ye gideceğiz. bizi maddi zorlamayacak bir araba kiralayacağız ama karar veremedik hala. kiralık nsx hiç bulamadık internetten. muhtemelen amerikan kiralayacağız.