Bende de ancak Mugen sticker var
...sıfırları ateş pahası yaa valla
jantlar 1500usd - lastiklerde kabaca 1000usd 2500 dolar işin toplam günahı....tek eksik Orjinal Honda hard top . onun dışında herşey 10 numara oldu zaten. mugen yada karbon başka bişey almam hem ses yapıyolar hemde yüksek süratte üstten hava alıyormus... + işin güvenlik kısmı var. bi arkadaşım takla attı honda orjinal hard top sayesinde emniyet kemeri bile takılı olmamasına rağmen sadece birazcık omuzu ezildi o kadar....
Alıntı yapılan: speedy_gonzales - Mayıs 29, 2006, 08:51:02 ÖÖAlıntı yapılan: EvReN_S2K - Mayıs 29, 2006, 08:49:19 ÖÖAlıntı yapılan: speedy_gonzales - Mayıs 29, 2006, 08:43:10 ÖÖSağol Evren kardeşim, Şimdi listenin en altından yukarı doğru alarak ilerleyelim veya katılımını sen al katılımın da ben alim... sonra değiş tokuş yaparız dimi Bence şık olur abi aslında bende arıyorum bi de benim araba siyah kırmızı ya,kırmızı çok yakışır diyorum, bulursak berabera lalım... Olur abi seve seve ya serhan bu kırmızı honda amblemleri var ya onlardan almak istiyorum. yani ön ve arka tarafta bulunan H seklinde amblemleri kırmızı dolgulu olacak typer daki gibi. sence nasil olur ?
Alıntı yapılan: EvReN_S2K - Mayıs 29, 2006, 08:49:19 ÖÖAlıntı yapılan: speedy_gonzales - Mayıs 29, 2006, 08:43:10 ÖÖSağol Evren kardeşim, Şimdi listenin en altından yukarı doğru alarak ilerleyelim veya katılımını sen al katılımın da ben alim... sonra değiş tokuş yaparız dimi Bence şık olur abi aslında bende arıyorum bi de benim araba siyah kırmızı ya,kırmızı çok yakışır diyorum, bulursak berabera lalım... Olur abi seve seve
Alıntı yapılan: speedy_gonzales - Mayıs 29, 2006, 08:43:10 ÖÖSağol Evren kardeşim, Şimdi listenin en altından yukarı doğru alarak ilerleyelim veya katılımını sen al katılımın da ben alim... sonra değiş tokuş yaparız dimi
Sağol Evren kardeşim, Şimdi listenin en altından yukarı doğru alarak ilerleyelim veya katılımını sen al katılımın da ben alim...
Alıntı yapılan: FG - Mayıs 30, 2006, 09:33:12 ÖÖjantlar 1500usd - lastiklerde kabaca 1000usd 2500 dolar işin toplam günahı....tek eksik Orjinal Honda hard top . onun dışında herşey 10 numara oldu zaten. mugen yada karbon başka bişey almam hem ses yapıyolar hemde yüksek süratte üstten hava alıyormus... + işin güvenlik kısmı var. bi arkadaşım takla attı honda orjinal hard top sayesinde emniyet kemeri bile takılı olmamasına rağmen sadece birazcık omuzu ezildi o kadar....Orjinal hardtopları şekil olarak hepsinden daha güsel...
Alıntı yapılan: EvReN_S2K - Mayıs 29, 2006, 10:00:59 ÖÖAlıntı yapılan: speedy_gonzales - Mayıs 29, 2006, 08:51:02 ÖÖAlıntı yapılan: EvReN_S2K - Mayıs 29, 2006, 08:49:19 ÖÖAlıntı yapılan: speedy_gonzales - Mayıs 29, 2006, 08:43:10 ÖÖSağol Evren kardeşim, Şimdi listenin en altından yukarı doğru alarak ilerleyelim veya katılımını sen al katılımın da ben alim... sonra değiş tokuş yaparız dimi Bence şık olur abi aslında bende arıyorum bi de benim araba siyah kırmızı ya,kırmızı çok yakışır diyorum, bulursak berabera lalım... Olur abi seve seve ya serhan bu kırmızı honda amblemleri var ya onlardan almak istiyorum. yani ön ve arka tarafta bulunan H seklinde amblemleri kırmızı dolgulu olacak typer daki gibi. sence nasil olur ?
Alıntı yapılan: Selçuk - Mayıs 31, 2006, 06:26:47 ÖSAlıntı yapılan: FG - Mayıs 30, 2006, 09:33:12 ÖÖjantlar 1500usd - lastiklerde kabaca 1000usd 2500 dolar işin toplam günahı....tek eksik Orjinal Honda hard top . onun dışında herşey 10 numara oldu zaten. mugen yada karbon başka bişey almam hem ses yapıyolar hemde yüksek süratte üstten hava alıyormus... + işin güvenlik kısmı var. bi arkadaşım takla attı honda orjinal hard top sayesinde emniyet kemeri bile takılı olmamasına rağmen sadece birazcık omuzu ezildi o kadar....Orjinal hardtopları şekil olarak hepsinden daha güsel...Orijinal hardtop ta çok pahalı yaaaa...
Alıntı yapılan: speedy_gonzales - Haziran 02, 2006, 03:36:13 ÖSAlıntı yapılan: Selçuk - Mayıs 31, 2006, 06:26:47 ÖSAlıntı yapılan: FG - Mayıs 30, 2006, 09:33:12 ÖÖjantlar 1500usd - lastiklerde kabaca 1000usd 2500 dolar işin toplam günahı....tek eksik Orjinal Honda hard top . onun dışında herşey 10 numara oldu zaten. mugen yada karbon başka bişey almam hem ses yapıyolar hemde yüksek süratte üstten hava alıyormus... + işin güvenlik kısmı var. bi arkadaşım takla attı honda orjinal hard top sayesinde emniyet kemeri bile takılı olmamasına rağmen sadece birazcık omuzu ezildi o kadar....Orjinal hardtopları şekil olarak hepsinden daha güsel...Orijinal hardtop ta çok pahalı yaaaa... Ne kadar bilgisi olan varmı?
mugen ses yapıyor gacır gucurhiçbir hard top honda gibi orjinal ve cuk diye olmuyorcarbon fiber olanlar dahil...o yüzden ben alırsam orjinal honda alıcamya da hiç almıycam