|
Maverick
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 29, 2006, 09:29:04 ÖS » |
|
81400-XGS-K1N0 Full harness Emniyet kemeri 858.627.000
bu nedir böyle tam olarak s2000'ciler cok merak ettim bu fiyata nasıl bir emniyet kemeri olabilirki?sizim orjinal koltuklarada 4 noktalı sistem takılabiliyrmu yoksa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FG
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 30, 2006, 01:39:25 ÖÖ » |
|
o fullharness kit sanırım rollcage + bucket yarış koltukları alınca takılabiliyor. yoksa standart s2bine daha farklı bir kemer olamaz ki baglayacak 4. bir nokta yok ki normalde... rollcage takınca işler değişir.. jantın aynı olduğunu söyleyen arkadaşım evet ikisidde 5*2 şer kola sahip ama tek ortak yanları bu  yoksa alakaları yok.... s2binin jantında kollar göbekten yanyana çıkar yukarı doğru V şeklini alır benim aldğım jantın kol yapısı alakasız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvReN_S2K
Honda Integra
Honda S2000
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 30, 2006, 11:02:06 ÖÖ » |
|
jant cok guzel gercekten. arabanin uzerinde de iyi duracaktir. iyi bir secim. ne kadar verdin bu jantlar icin ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FG
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 30, 2006, 11:33:12 ÖÖ » |
|
jantlar 1500usd - lastiklerde kabaca 1000usd 2500 dolar işin toplam günahı....
tek eksik Orjinal Honda hard top . onun dışında herşey 10 numara oldu zaten. mugen yada karbon başka bişey almam hem ses yapıyolar hemde yüksek süratte üstten hava alıyormus... + işin güvenlik kısmı var. bi arkadaşım takla attı honda orjinal hard top sayesinde emniyet kemeri bile takılı olmamasına rağmen sadece birazcık omuzu ezildi o kadar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 30, 2006, 01:04:09 ÖS » |
|
hmm gecmis olsun.. ama gercekten hardtopsuz haliyle olsaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...
|
|
|
|
|
|
Onur YAŞAR Mazda Lantis 1.8 34 AAY 87 İKÜ  & 
|
|
|
DuDuM
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 30, 2006, 01:07:15 ÖS » |
|
Bende de ancak Mugen sticker var  çok iyi  bende istiom  bilgiler için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvReN_S2K
Honda Integra
Honda S2000
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 30, 2006, 06:19:45 ÖS » |
|
evet hardtop orj olmasi lazim kesinlikle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ReD_JaZZ
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 30, 2006, 11:24:36 ÖS » |
|
world'e kaç taksit? hepsinden ortaya bi karışık istiorm ben... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selçuk
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 31, 2006, 08:26:47 ÖS » |
|
tek eksik Orjinal Honda hard top . onun dışında herşey 10 numara oldu zaten. mugen yada karbon başka bişey almam hem ses yapıyolar hemde yüksek süratte üstten hava alıyormus... + işin güvenlik kısmı var. bi arkadaşım takla attı honda orjinal hard top sayesinde emniyet kemeri bile takılı olmamasına rağmen sadece birazcık omuzu ezildi o kadar....
Orjinal hardtopları şekil olarak hepsinden daha güsel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
speedy_gonzales
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 02, 2006, 05:34:19 ÖS » |
|
Sağol Evren kardeşim, Şimdi listenin en altından yukarı doğru alarak ilerleyelim veya yarısını sen al yarısın da ben alim...  sonra değiş tokuş yaparız dimi  Bence şık olur abi aslında bende arıyorum bi de benim araba siyah kırmızı ya,kırmızı çok yakışır diyorum, bulursak berabera lalım...  Olur abi seve seve  ya serhan bu kırmızı honda amblemleri var ya onlardan almak istiyorum. yani ön ve arka tarafta bulunan H seklinde amblemleri kırmızı dolgulu olacak typer daki gibi. sence nasil olur ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
speedy_gonzales
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 02, 2006, 05:36:13 ÖS » |
|
Orjinal hardtopları şekil olarak hepsinden daha güsel... Orijinal hardtop ta çok pahalı yaaaa... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvReN_S2K
Honda Integra
Honda S2000
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 05, 2006, 02:08:21 ÖS » |
|
Sağol Evren kardeşim, Şimdi listenin en altından yukarı doğru alarak ilerleyelim veya yarısını sen al yarısın da ben alim...  sonra değiş tokuş yaparız dimi  Bence şık olur abi aslında bende arıyorum bi de benim araba siyah kırmızı ya,kırmızı çok yakışır diyorum, bulursak berabera lalım...  Olur abi seve seve  ya serhan bu kırmızı honda amblemleri var ya onlardan almak istiyorum. yani ön ve arka tarafta bulunan H seklinde amblemleri kırmızı dolgulu olacak typer daki gibi. sence nasil olur ? ******dan buluruz herhaldee...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selçuk
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 05, 2006, 10:22:28 ÖS » |
|
Orjinal hardtopları şekil olarak hepsinden daha güsel... Orijinal hardtop ta çok pahalı yaaaa...  Ne kadar bilgisi olan varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvReN_S2K
Honda Integra
Honda S2000
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 06, 2006, 05:17:44 ÖS » |
|
Orjinal hardtopları şekil olarak hepsinden daha güsel... Orijinal hardtop ta çok pahalı yaaaa...  Ne kadar bilgisi olan varmı? 7-8 milyar civarı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selçuk
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 06, 2006, 06:40:50 ÖS » |
|
Çok bi fark yokmuş mugenle aralarında...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FG
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 08, 2006, 08:00:37 ÖS » |
|
mugen ses yapıyor gacır gucur hiçbir hard top honda gibi orjinal ve cuk diye olmuyor carbon fiber olanlar dahil...
o yüzden ben alırsam orjinal honda alıcam ya da hiç almıycam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
speedy_gonzales
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 13, 2006, 11:40:13 ÖÖ » |
|
mugen ses yapıyor gacır gucur hiçbir hard top honda gibi orjinal ve cuk diye olmuyor carbon fiber olanlar dahil...
o yüzden ben alırsam orjinal honda alıcam ya da hiç almıycam
O kadar mı fark var ya? Ben mugen iyi diye biliyodum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DzinaJ
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 01, 2006, 06:41:11 ÖS » |
|
maşallah çok güzel olmuş araç daha iyi günlerde görmek nasip eder allah inşallah sahibine:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|