Arkadaslar konu epey almış basını gitmiş ama biz burda tam olarak iki arabanın nesini kıyaslıycaz sınıfları farklı motorları hp leri torkları ve en en önemlisi MODEL leri farklı.
ßurda malesef genelde marka fanatikligi yapmadan bi kıyaslama yapmak pek mümkün olmadıgı için genelde bu tür konulara yazmıyorum ama bu BMW ve HONDA kıyaslamalarının iyice .oku çıktı...
E36 M3 ün 96 yılına kadar üretileni 286 HP ve 5 ileri
96 sonrası E36 M3 ise 6 ileri 321 Hp torklarını felan geçtim zaten yukarı da arkadasım vermiş verileri...
Baska bir arkadasım da s2000 ile m3 roling lerine şahit olmuş s2000 almış bende 3.30 ile s2000 rolingine şahit oldu 3.30 resmen oyun oynadı s2000 le bu demek degildir ki s2000 ni 3.30 yer.
Böyle bişey sölemiyorum ama sizin şahitliğiniz ve benim şahitliğim bize kesin bişey sölemiyor çünkü roling bize dogru sonuc vermeyebilir.
96 veya 99 model bir s2000 varmı? o yıllarda Honda nın yapmıs oldugu atmosferik 321 HP varmı?
Honda çok övündüğü küçük hacip yüksek hp motorlar yaparken Bmw sizce bunu yapamadıgından mı? yoksa tork aradıından mı yüksek hacimli motor üretiyor.
Honda dünyanın en sağlam motor kapağını yapıyor dogru ama sizce daha iyisini yapan yok mu? Bmw nin motor blokları alimünyum diye biliniyor o yüzden sağlamlığı tartışılıyor ama Bmw nin motor blogunda magnezyum kaplama kullandıgını ve bu teknolojinin sadece Bmw de oldugunu ayrıca bunu yapan fabrikanın bütün enerjisinin %73 nü çöplüklerdeki metan gazından ürettiğini Kim biliyor...
BMW nin 89 model döküm olan blogunda 750bin km yi deviren halen ankara da kullanan doktor abimizi tanımanızı isterim.
Döküm blogdan alimünyum a geçti BMW çünkü agırlık attı saglamlıgı artırmak için ise magnezyum kaplama kullandı felan felan...
Yanlışı şurda yapıyoruz BMW nin 90 lı yıllardaki teknolojisi ile Hondanın bugün ki teknolojisini kıyaslıyoruz buda akla mantıga sıgcak dogru bir kıyaslama olmaz...
-Bu iki aracın motorlarını kıyaslıycaksak veriler ortada kimse demesin s2000 alır diye tork fakiri ve hp olarak da çok geride...
-Donanım kıyaslıycaksak ona hiç girmeyelim derim E30 da bile yol bilgisayarı kumandalı anahtar varken Honda ancak vtec2 lere anahtar harici bir kumanda verdi (allah razı olsun) yol bilgisayarı dediği ise bmw nin yanına yaklasamaz albea ile aynı verileri gösteriyor honda nın yol bilgisayarı oda yeni kasa civiclerde var.
-Sağlamlık derseniz 98 model honda ile 98 model BMW ye bakın s2000 ne değil o zaman anlarız hangisi daha sağlam (aslında çok açık hangisi saglam)
-Görüntü dersek işte orda derim ki s2000 olağan üstü bir tasarım çok estetik ve safkan (M3 e göre, BMW ye göre diyemeyiz, sınıf farklı)
-Sürüş keyfi, M3 e her boyda ve her kilodaki insan biner keyfi alır ama s2000 ne binemez buda m3 daha çok kişi binecegi için daha keyifli gelir
V.s V.s. Bir laf vardır yanlamak sanattır diye S2000 ne binen arkadaslara soruyorum hiç M3 ile yanlamayı denediniz mi gaza tepkisini gördünüz mü? S2000 yanlarken kesilir M3 ise eger kontrol edebiliyosan olayı sana bırakır...
Arkadaslar Basta da söyledim marka fanatikliği yapmamak lazım BENİM BU MESAJIMI OKUYAN DA BMW FANATİKLİĞİ YAPTIĞIMI SANABİLİR. Ama inanın Fanatiklik yaptığım yok sadece iki markayı da çok çok iyi tanıyorum ve bu iki marka kıyaslanacak durumda değiller hani derler ya davul bile dengi dengine o hesap

Ben HONDA sever birisi oldugum için burdayım Hondayı seviyorum çünkü GTI Avlıyor, Seviyorum çünkü cebimdeki az miktar ile Honda alıp yüklüyorum sonra cadde de GTI avlayınca eğleniyorum, Seviyorum Çünkü Basınca hakkı oldugu kadar gidiyor basmazsan yakmıyor...
UZUN BİR YAZI OLDU UMARIM OBJEKTİF OLARAK YAKLAŞIP OKURSUNUZ...
Teşekkürler...