Gönderen Konu: vtec II : otomatik vites gösterge ışıkları  (Okunma sayısı 3306 defa)

keyil

vtec II : otomatik vites gösterge ışıkları
« : Kasım 11, 2012, 10:27:25 ÖS »
merhaba arkadaslar
2006 model vtec 2 otomatik vites aracım var
zaman zaman vitesi D konumuna aldığımda gösterge panelindeki Yeşil göstege yanmıyor.yada yanıp yanıp sönüyor
aynı problemi yaşayan ya da bilgisi olan var ise lütfen bilgi
problem midir acaba

hakiko

• HAKAN
Ynt: vtec II : otomatik vites gösterge ışıkları
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2012, 10:52:46 ÖS »
ampül kesmis kardeşim yanı tam olarak kopmamıs o yuzden yanıp yanıp sonuyo bendede aynısı vardı elektrıkcıye gıttım degiştirdi problem cözüldü on lira falan tutar

55en082

« Yanıtla #2 : Kasım 11, 2012, 11:04:09 ÖS »
gidişte sıkıntı var mı

hakiko

• HAKAN
« Yanıtla #3 : Kasım 11, 2012, 11:09:12 ÖS »
yok her hangı bı problem yaratmıyo

hakiko

• HAKAN
« Yanıtla #4 : Kasım 11, 2012, 11:10:46 ÖS »
bende sana bırsey sorayım kardeşim aynı araclara sahıbız bu orta gogüs teybın oldugu yerı nasıl sokebılırız benımde oradakı ısıklar yanmıyo en üst klımanın yönü

sanli90

« Yanıtla #5 : Kasım 14, 2012, 03:38:17 ÖS »
bende sana bırsey sorayım kardeşim aynı araclara sahıbız bu orta gogüs teybın oldugu yerı nasıl sokebılırız benımde oradakı ısıklar yanmıyo en üst klımanın yönü

Hocam orayı sökmek bayaga zahmetli bi iş youtube da video su var ben teyp taktırırken söktü eleman bir dahamı dedim asla arasıra benimde gidiyor dediğin yerin ışıkları hafif bi kaç elimle vuruyor geliyor zannedersem sök tak yaparken bi temassızlık yaşanıyor.

hakiko

• HAKAN
« Yanıtla #6 : Kasım 14, 2012, 09:35:53 ÖS »
bugün o işi çözdüm kardeşim kolay o kadarda zor degıl elın yatkınsa sokersın ampuller cabuk kesıyor ampülü bulmak olum yanlız haberın olsun bende kumandadan soktum 5 liraya aldım :) her hangı bı kumandanın ampulu oluyo pıyasada yok