Gönderen Konu: Vtec 2 kasetçalarını söküp CD çalar taktıran varmı ?  (Okunma sayısı 34226 defa)

nisay

Vtec 2 kasetçalarını söküp CD çalar taktıran varmı ?
« : Eylül 27, 2010, 11:23:03 ÖÖ »
Honda dostları çok uzun zamandır cd çalar taktırmayı düşünüyorum ama teybin zor söküldüğünü duydum. Iypotla idare ediyorum aracı aldığımdan beri. Cd çalar taktırmak istiyorum ama taktıran varmı, tecrübesini aktarabilirmi ?

teachers71

Ynt: Vtec 2 kasetçalarını söküp CD çalar taktıran varmı ?
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2010, 03:57:37 ÖS »
var. ben. bi teypçi arkadaş 20 dakikada söktü...bikaç püf noktası var. aşağı yukarı her teypçi bilir.abartılacak bişi olduğunu zannetmiyorum. sadece daha önce söküp sökmedğini sorun. 2004 ler 2005 lerden biraz daha farklıydı sanıyorum...
selamlar

SİLVERWOLF

« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2010, 04:03:57 ÖS »
Selam kardeşim. Bende 2005 vtec 2 var.Kaset çaları söktürüp 7 inç double din  taktırdım.on numara oldu.
Hiç düşünme devam et...

ilkeronat

« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2010, 05:27:10 ÖS »
Selam kardeşim. Bende 2005 vtec 2 var.Kaset çaları söktürüp 7 inç double din  taktırdım.on numara oldu.
Hiç düşünme devam et...
aynen +5500

ProCyoN

• SevimLiNet.Com
« Yanıtla #4 : Eylül 27, 2010, 05:54:31 ÖS »
bendede 2004 vtec2 var bende kaset çaları söktürdüm double din taktırdım çok güzelde oldu biraz uzun sürüyor sadece double din 30-50 dk arası teyibin olduğu panel sökülerek yapıldı kablolar filan görünce moralin bozulabilir biraz ama işlemden sonra inan yaptırdığına pişman olmicaksin. hiç düşünmeden yaptır derim

cizbudak

« Yanıtla #5 : Eylül 27, 2010, 06:24:07 ÖS »
foto var mı bende dusunuyorum ama olmuşkende navıgasyonda olsun ıstıyorum :S çerçeve vs gerekmıyor değil mi ?

ProCyoN

• SevimLiNet.Com
« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2010, 06:29:15 ÖÖ »
yapım aşamasındaki foto sökülen parçalar belli. çerçeve görüntü açısından gerekli ama kullanmasanda olur aralardaki boşluk seni rahatsız etmesse tabiki :) alırken kesin navigasyon ve tvli al sonuçta bir kere alıcaksın ama hırsızlara karşı çok dikkat etmen lazım. benim aracım otoparkta duruyor içim rahat

[/URL]

double din takıldıktan sonra resim çekmedim ama istersen çeker atarim takılı halinide
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2010, 06:33:08 ÖÖ Gönderen: ProCyoN »

ProCyoN

• SevimLiNet.Com
« Yanıtla #7 : Eylül 28, 2010, 06:44:27 ÖÖ »
örnek başka bir civicte buldum nette

nerdeyse aynı

a-r-m

« Yanıtla #8 : Eylül 28, 2010, 07:30:52 ÖÖ »
bu araca double çok yakışıyor!..

nisay

« Yanıtla #9 : Eylül 28, 2010, 10:18:10 ÖÖ »
Üstatlarım bilgi için teşekkür ederim.  Gerçekten double çok yakışmış.

Bana müzik lazım sadece. Gerisinin önemi yok. Yüklenen resimden anladığım kadarıyla küllüğün orası sökülmüş sanırım ve ordan doğru panel sökülerek teybe ulaşılmış. Yanılıyormuyum ?

Küçür bi ilçede yaşadıığım için detaylar önemli. Ona göre takacak ustaya durumu anlatırım. Zannemiyorumki burda vtec 2 ye cd çalar biri takmış olsun. Daha benim aracımdan görmedim desem yeri var.

ilkeronat

« Yanıtla #10 : Eylül 28, 2010, 10:42:34 ÖÖ »

Bana müzik lazım sadece. Gerisinin önemi yok. Yüklenen resimden anladığım kadarıyla küllüğün orası sökülmüş sanırım ve ordan doğru panel sökülerek teybe ulaşılmış. Yanılıyormuyum ?

Küçür bi ilçede yaşadıığım için detaylar önemli. Ona göre takacak ustaya durumu anlatırım. Zannemiyorumki burda vtec 2 ye cd çalar biri takmış olsun. Daha benim aracımdan görmedim desem yeri var.
arac makyajli kasa mi?

nisay

« Yanıtla #11 : Eylül 28, 2010, 10:44:52 ÖÖ »
.
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2010, 10:45:42 ÖÖ Gönderen: nisay »

nisay

« Yanıtla #12 : Eylül 28, 2010, 10:45:22 ÖÖ »

arac makyajli kasa mi?

evet makyajlı kasa, düz vites

ilkeronat

« Yanıtla #13 : Eylül 28, 2010, 11:22:31 ÖÖ »
aynen benimde oyle ve sokum vites topuzundan basladi :) (serviste taktirdim bu arada), vitesin altinda kalan konsol kismini soktukten sonra on tarafi yukardaki arkadasin aracindaki gibi actilar. ben double din taktirmadim elimde onceden kalma mp3 player olan bir sony taktirdim fakat sana usb girisi olan bir teyp taktirmani oneririm. alttaki bosluga da (ls modellerinde var) yine cep telefonu ya da uzaktan kumandayi koyuyorum ani frende oraya buraya savrulmuyorlar. resim cekebilirsem eklerim siteye.

Adem YILMAZ

« Yanıtla #14 : Eylül 28, 2010, 11:28:28 ÖÖ »
Bir video vardı bulamadım.Tek tek gösteriyordu,, Aklımda kalanı kadarı ile,ilk olarak vites topuzunu sök,daha sonra vitesin körügünü,vitesin cercevesini tutan plastik parçayı,yanlız bu parçaları ince ıspatula ile sökmen önemli,daha sonra vites bölümündeki büyük plastigi sag ve soldaki vidaları sökerek dışarı çıkar, teybin altında 2 adet civata var onlarıda aldıktan sonra teyp konsolunu komple çıkar,elektrik soketlerini yavaşça cıkardıktan sonra yeybi değiştirebilirsiniz...
videoyu bulmaya çalışacam yinede...

sogulcan

« Yanıtla #15 : Eylül 28, 2010, 11:33:57 ÖÖ »
bendede 2004 vtec2 var bende kaset çaları söktürdüm double din taktırdım çok güzelde oldu biraz uzun sürüyor sadece double din 30-50 dk arası teyibin olduğu panel sökülerek yapıldı kablolar filan görünce moralin bozulabilir biraz ama işlemden sonra inan yaptırdığına pişman olmicaksin. hiç düşünmeden yaptır derim

Ben de taktırmak istiyorum ama maliyeti nasıl?Kaça mal oldu? Nerden aldın?Geniş bir bilgi verirsen sevinirim.

teachers71

« Yanıtla #16 : Eylül 28, 2010, 11:54:51 ÖÖ »
bu vites topuzunu ve körüğünü söktüren arkadaşlar. benimkinde hiç öyle sökülmedi. torpido kapağını tutan kısım söküldü. kapağın fazla açılması sağlandı. ordan bi vida söküldü. teyp öne geldi. sonrası malum. sanırım bizim usta daha usta imiş. 15-20 dakikada söküverdi. ama dediğine göre 2004 ler daha farklı imiş.2005 ve sonrası daha kolay hocam demişti.
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2010, 11:56:14 ÖÖ Gönderen: teachers71 »

ProCyoN

• SevimLiNet.Com
« Yanıtla #17 : Eylül 28, 2010, 05:22:40 ÖS »

beğenip alıcağın double din yada cd calar teyp'e göre değişir fiyatları, takılmasına gelince ücreti 40-70 lira arası yerine göre değişiyor.
Ben arkadaşın burdan birisi onun teyp'cisine taktırdım işçiliği çok güzel sağolsun tanıdık var diye indirimde yaptı 40 lira'ya taktı. yukarıdaki arkadaşların dediği gibi teybi takan kişi düz vites honda vtec araçlarda önce vitesten başlıyormuş sökmeye gerisi resimde gördüğünüz gibi. ama inanın değiyor :)

Ben de taktırmak istiyorum ama maliyeti nasıl?Kaça mal oldu? Nerden aldın?Geniş bir bilgi verirsen sevinirim.

civicci35

« Yanıtla #18 : Eylül 30, 2010, 08:24:21 ÖÖ »
olay budur sanki orjinal gibi duruyor istesen böyle denk gelmez ölçüler
örnek başka bir civicte buldum nette

nerdeyse aynı

sogulcan

« Yanıtla #19 : Eylül 30, 2010, 08:51:06 ÖÖ »
Ewet 'civicci 35' arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Sonradan takılıpda double din in bu kadar yakıştığı başka bi araba yok galiba.Merak ettiğim 7'' lik ekranların hepsi cuk diye oturuyormu?veya bi işlemden geçiyomu.boşluk oluyoda özel bi çerçevemi yaptırılıyor.yoksa standart çerçevesi tammı geliyor.Bu kadar güzel olması kendiliğinden mi yoksa yapanlarmı çok uğraşıp uyduruyorlar.Birileri detaylı bilgi verirse sevinirim.

antrepocu

« Yanıtla #20 : Eylül 30, 2010, 04:21:39 ÖS »

« Son Düzenleme: Eylül 30, 2010, 04:24:05 ÖS Gönderen: antrepocu »

antrepocu

« Yanıtla #21 : Eylül 30, 2010, 04:24:48 ÖS »
ben direk orjinal teyp'in altına koydurmuştum.gayet de orjinal olmuştu.

sogulcan

« Yanıtla #23 : Ekim 02, 2010, 10:38:41 ÖS »
Ewet 'civicci 35' arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Sonradan takılıpda double din in bu kadar yakıştığı başka bi araba yok galiba.Merak ettiğim 7'' lik ekranların hepsi cuk diye oturuyormu?veya bi işlemden geçiyomu.boşluk oluyoda özel bi çerçevemi yaptırılıyor.yoksa standart çerçevesi tammı geliyor.Bu kadar güzel olması kendiliğinden mi yoksa yapanlarmı çok uğraşıp uyduruyorlar.Birileri detaylı bilgi verirse sevinirim.

yokmu bilen?

teachers71

« Yanıtla #24 : Ekim 03, 2010, 05:23:05 ÖÖ »
tam oturmuyorsa double din çerçeveler var honda için. en kötü ihtimal o çerçeve ile takılıyor bildiğim kadarı ile.