Gönderen Konu: subab ayarı isteyen aracın belirtileri  (Okunma sayısı 89417 defa)

sonereralp

Ynt: subab ayarı isteyen aracın belirtileri
« Yanıtla #50 : Mart 27, 2010, 11:56:30 ÖÖ »
ankarada iyi bir usta önerecek  birisi varmı hondamızı emanet edebileceğimiz.

Ankarada Sasmazda Ege Hondada yaptırabilirsiniz. Ayhan usta güvenilir işini bilen bi usta.Benim 1994 model Prelude var. Tüm bakımlarını servisini onlara yaptırırım.Su ana kadar bi şikayetim olmadı.

baron.mba

« Yanıtla #51 : Mart 27, 2010, 06:08:12 ÖS »
ankarada iyi bir usta önerecek  birisi varmı hondamızı emanet edebileceğimiz.

dostum ankarada kadir usta varmış..yaza ben de yanına gidicem şu an güneydoğudayım.işin ehliymiş honda konusunda telefonda görüştüm ben de.istersen sen de bi ara .:0532 360 9094

06gny19

« Yanıtla #52 : Mart 29, 2010, 09:57:16 ÖS »
ankarada gerçekten hondaların ciğerine kadar anlayacak  iyi bir ustaya ihtiyacımız var

sonereralp

« Yanıtla #53 : Mart 31, 2010, 12:04:53 ÖS »
Ankarada Ege Honda Şaşmaz 5.cad. no:3 te. Hondanızın her türlü bakımı servisi teknik ve uygulama açısından deneyimli ustalarıyla bakılıyor. Gözünüz arkada kalmasın. Bütçenizede uygun dostum. Tavsiye ederim. ben 6 senedir gidiyorum. hatta Servis manual ını alıp lifte kaldırıp kendimde bakabiliyorum.

sonereralp

« Yanıtla #54 : Mart 31, 2010, 12:14:11 ÖS »
telefon nosu: 03122780380 ordan ayhan veya osman ustayla görüşebilirsiniz.

OZAlper

« Yanıtla #55 : Haziran 16, 2010, 04:18:26 ÖS »
en kısa zamanda yaptırıcam araç titriyo ve boğuluyo
Kesinlikle katılıyorum araç daha rahat devirleniyor ve çalışması değişiyor; ama çok çok çok iyi bir USTA ya da bildiğiniz bir serviste. Ben serviste yaptırdım bugün çok fark etti; ancak ben en son ne zaman yapıldığını bilmiyordum. Bakalım yakıtı nasıl etkileyecek?

prevailingboy

« Yanıtla #56 : Ocak 01, 2013, 12:45:16 ÖÖ »
ben sakaryada honda sinan da yaptırdım hemen peşinden de lpg kalibrasyonu yaptırdım,müthiş derecede fark etti,100den sonra nazlanarak giden araba gayet iyi hızlanıyo alt devirlerde gaz yememe vardı lpg ayarı ile birlikte bu sorunda kalktı ortadan..

rajoca

« Yanıtla #57 : Ocak 01, 2013, 03:12:51 ÖS »
ben batmandayım bana en yakın Diyarbakır Honda Durmaz plaza var acaba orada yaptırsam iyi olurmu , fikir verebilirmisiniz ?
« Son Düzenleme: Ocak 01, 2013, 03:13:12 ÖS Gönderen: rajoca »

altaneryasar

« Yanıtla #58 : Ağustos 05, 2013, 12:18:20 ÖS »
Bu sübap ayarı lpg li araçlarda yapılmazsa motor arıza lambasını yakar, zengin karışım hatası verir, benzinde de yapılması gereken bir olay yoksa sübaplar sıkışır motor gitmez, bende de aynı sorun oldu yaptıracağım bakalım, servisler 120 den aşağı yapmıyor, yok kelebek temizliği felan filan, ankara da  40 ile 100 tl arası değişiyor fiyatlar ama arkadaşın dediği gibi bir gün gidiyor çünki motor sıcakken yapılacak birşey değil, soğuk olması lazım

altaneryasar

« Yanıtla #59 : Ağustos 05, 2013, 12:18:57 ÖS »
belli bir süre sonra benzinde de motor arıza lambası yakabilir

sercanim

• SeRCaN
« Yanıtla #60 : Ağustos 05, 2013, 09:42:46 ÖS »
frende titreme var subap mı istiyor ki benim aslan.

23korg23

« Yanıtla #61 : Ağustos 05, 2013, 10:58:02 ÖS »
Sercanim frene basili iken oluyosa disklerin egilmistir ya disklerin degisecek yada tornaya girecek

sercanim

• SeRCaN
« Yanıtla #62 : Ağustos 06, 2013, 09:52:56 ÖÖ »
araç durur vaziyette oluyor hareket halinde frene basınca hissetmiyorum.Disktenmidir ?

MetaLListM

« Yanıtla #63 : Ağustos 06, 2013, 10:00:09 ÖÖ »
araç durur vaziyette oluyor hareket halinde frene basınca hissetmiyorum.Disktenmidir ?
durur vaziyette normaldir diye tahmin ediyorum ama diskten olmadigi kesin

MetaLListM

« Yanıtla #64 : Ağustos 06, 2013, 10:05:33 ÖÖ »
Benim de bi sorum olacak. Conta yanmasindan dolayi blok ve kapak taslandi. O zamandan beri motorda bi şıkırtı sesi, rolantide dizel gibi hır hır diye calisma var. Ayrica araba yuksek devirde cok iyi giderdi cekisten dustu. Su an motorun yarim gaziyla tam gazi ayni gibi sanki. Nette arastirdim supap ya da avans ayari sonuclari aldim. Ustama soyledim avans ayarina bakti normal dedi. Supap ayarina bakmadi yaptik zaten dedi. Bana supap ayarindan gibi geliyo. Sizce nedir??

MEN

« Yanıtla #65 : Ekim 21, 2016, 10:12:45 ÖÖ »
2002 model CR-V' me tüp taktıralı yaklaşık 40.000 km. oldu. Sabahları çalıştırırken yani motor soğukken zor çalışır oldu. Çalışıyor bir süre sonra ya da hareket etmeye başlayınca stop ediyor. Bir de ışıklarda vs. durunca D konumunda iken ufak ufak silkelemeye başladı. Sanayide devamlı gittiğim ustanın yolunu tuttum. Subap ayarı yapılması gerektiğini söyledi. Sana olacak fiyat 200 TL. olur dedi. Fakat motor açılacağı için konunun hassasiyetine binaen bir de yetkili servisi bir arayayım dedim. İyi ki aramışım. 120 TL'ye yaptılar. Bir de altıya böldüler. Tabi fatura da kestiler. (devlete vergi) İç dış tertemiz yıkadılar. Tabi kayıt açınca belli modellerde geri çağırma varmış. Yolcu hava yastığının pompasının ücretsiz değiştirilmesi gerekiyormuş, onun da siparişini verdiler. Tabi ücretsiz check up da yaptılar. Ne eksik, ne sorunlu onları da öğrendim. Bir de 10.000 bakımlarında şanzıman yağı, diferansiyel yağı vb. bilgilere de sahip oldum. Ki bunların sanayi de adı bile anılmıyor. İlgi, alaka, güler yüz ve profesyonellik de cabası. Toplum olarak yetkili servislere karşı bir ön yargı oluşmuş, başta ben. Bir girersem şimdi kim bilir kaç liralık olurum vs. Kimse size sormadan ya da onayınız olmadan zorla bir şey yapmıyor. Ya da gereksiz bir masrafa da sokmuyor. En azından ben bunu müşahede ettim. Arabanızı tanıyorsunuz. 
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2016, 10:16:23 ÖÖ Gönderen: MEN »

uzanyan

« Yanıtla #66 : Ekim 22, 2016, 08:48:08 ÖÖ »
Nerdeki servise gittiniz ?

UK61

« Yanıtla #67 : Ekim 22, 2016, 12:39:58 ÖS »
2002 model CR-V' me tüp taktıralı yaklaşık 40.000 km. oldu. Sabahları çalıştırırken yani motor soğukken zor çalışır oldu. Çalışıyor bir süre sonra ya da hareket etmeye başlayınca stop ediyor. Bir de ışıklarda vs. durunca D konumunda iken ufak ufak silkelemeye başladı. Sanayide devamlı gittiğim ustanın yolunu tuttum. Subap ayarı yapılması gerektiğini söyledi. Sana olacak fiyat 200 TL. olur dedi. Fakat motor açılacağı için konunun hassasiyetine binaen bir de yetkili servisi bir arayayım dedim. İyi ki aramışım. 120 TL'ye yaptılar. Bir de altıya böldüler. Tabi fatura da kestiler. (devlete vergi) İç dış tertemiz yıkadılar. Tabi kayıt açınca belli modellerde geri çağırma varmış. Yolcu hava yastığının pompasının ücretsiz değiştirilmesi gerekiyormuş, onun da siparişini verdiler. Tabi ücretsiz check up da yaptılar. Ne eksik, ne sorunlu onları da öğrendim. Bir de 10.000 bakımlarında şanzıman yağı, diferansiyel yağı vb. bilgilere de sahip oldum. Ki bunların sanayi de adı bile anılmıyor. İlgi, alaka, güler yüz ve profesyonellik de cabası. Toplum olarak yetkili servislere karşı bir ön yargı oluşmuş, başta ben. Bir girersem şimdi kim bilir kaç liralık olurum vs. Kimse size sormadan ya da onayınız olmadan zorla bir şey yapmıyor. Ya da gereksiz bir masrafa da sokmuyor. En azından ben bunu müşahede ettim. Arabanızı tanıyorsunuz. 

Yetkili servise gidip memnun olan nadir kişilerden birini gördüm :)

NBoyraz

Ynt:
« Yanıtla #68 : Ekim 23, 2016, 01:20:09 ÖS »
Benim aracimda civic  2007 1.6premium makyajsiz kasa , subab ayarı bunada olmuyormuş! Bizimi kekliyorlar ne??

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

« Yanıtla #69 : Ekim 29, 2016, 03:19:31 ÖS »
Arkadaşlar aracim2011 otomatik Civic benzinli,sabah soğuk havalarda gürültülü dizel gibi çalışıyor,hafif ilrleyip ısınınca ses düzeliyor gün içinde tekrar çalıştırmada da sknti yk,bu sorunla karşılaşan ve çözüm bulan varmi