Gönderen Konu: sinyal  (Okunma sayısı 3749 defa)

kadrigunes

sinyal
« : Ekim 29, 2009, 07:24:34 ÖS »
slm arkadaşlar 2000 model ies civic araçımın ön sinyalleri parklara bağlatmak istiyorum
ama çift duylu sarı 93 tip ampul varmı
araçına böyle bir uygulama yapan arkadaş varmı varsa nerde yaptırdı
ben istanbul anadolu yakasındaayım

ERT

Ynt: sinyal
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2009, 07:26:00 ÖS »
İstanbul bayrampaşa gelebilirsen bu uygulamayı ben yapıyorum , duyuna işlem yapıp çift çalışan ampul koyucaz..

skullcrusher

« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2009, 07:27:39 ÖS »
çift duy kullanmana gerek yok.park ceryanını sinyale verecekler,sinyal çalıştığında ise eskisinin tam tersi biçiminde iş görecek.yani sinyal rölesi devreyi açınca lamba sonecek,kapatınca yeniden yanacak...

kadrigunes

« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2009, 07:29:54 ÖS »
İstanbul bayrampaşa gelebilirsen bu uygulamayı ben yapıyorum , duyuna işlem yapıp çift çalışan ampul koyucaz..

e çift duylu sarı ampul varmıki

ERT

« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2009, 07:40:58 ÖS »
O dedıgın yan sınyallerı baglarken oluyor arkadasım bu arkadasın ıstedıgı ön farın sınyallerını baglamak o dedıgın gıbı baglanırsa aracın ıcındekı ısıklar gıdıp gelıyor cunku 21 V dırek parklara bagladıgın bılmem farkındamısın konusurken yanlıs yonlendırıp arkadası basına ıs acmıyalım , ben hepsını uyguladım bılıyorum benım yaptıgımı kullanan arkadaslar var Cıft calısan ampuller var onlardan baglanıcak 5 wat parklara verılıcek hıc bı sorun yok boyle baglanıyor bır tek.

kadrigunes

« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2009, 07:52:37 ÖS »
O dedıgın yan sınyallerı baglarken oluyor arkadasım bu arkadasın ıstedıgı ön farın sınyallerını baglamak o dedıgın gıbı baglanırsa aracın ıcındekı ısıklar gıdıp gelıyor cunku 21 V dırek parklara bagladıgın bılmem farkındamısın konusurken yanlıs yonlendırıp arkadası basına ıs acmıyalım , ben hepsını uyguladım bılıyorum benım yaptıgımı kullanan arkadaslar var Cıft calısan ampuller var onlardan baglanıcak 5 wat parklara verılıcek hıc bı sorun yok boyle baglanıyor bır tek.
bayrampaşa bana çok uzak sarı çift duylu ampul yollasanız ben burda elektrikçiye yaptırrırım

06FAT68

« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2009, 08:16:31 ÖS »
ewet arkadaşın dediği gibi yaptırın direk bağlmak tehlikeli oluyo

ERT

« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 08:29:32 ÖS »
tamam ozelden mesaj atın goruselım gonderırım farketmes.

ocean0636

« Yanıtla #8 : Ekim 30, 2009, 08:57:46 ÖS »
Bu işi iyi yapan profesyonel bir yerde yaptır ben eski aracıma focus'a aynı ıslemı yaptırmıştım gerızekaşlı elektrıkcının baglarken kı bır hatası yuzunden aracın beynı bozuldu yol bılgısayarında sureklı motor sıstem arızası yazyordu ve araç 2900rpm de takılı kalıyordu gaz yemıyordu falan fılan allahtan servıs tanıdıktı garantıden degıstırıldı beynı yaptıracagın yere çok dıkkat et kardesım benden soylemesı...