Gönderen Konu: performans buji ve kabloları hakkında görüşleriniz yardım..  (Okunma sayısı 2917 defa)

mcolgecen

abiler performan buji ve kablosu gercekten performansı etkilemektemidir ayrıca yakıtı yükselttiği söylenmekte doğrumudur 1.4 is aracıma hangi marka buji ve koblosu kullanılmalı bilgi ve görüşlerinizi almak isterim..

gecetilkisi

Ynt: performans buji ve kabloları hakkında görüşleriniz yardım..
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2012, 09:43:18 ÖS »
aynen bilen varsa bende alıyım 1 senedir bilen olmamış ama

mertkan677

« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2012, 10:06:25 ÖS »
hortlamış konu :)

23korg23

« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2012, 08:51:37 ÖÖ »
sadece buji ve buji kablosuyla çok fazla bişey alamazsın ama yakıtıda yükseltmez hatta iyi yanma olduğu için düşürebilir.... eğer buji kablon hasarlıysa o zaman değiştirince farkını göreceksindir

trttek

« Yanıtla #4 : Ocak 12, 2012, 11:05:53 ÖÖ »
Her bakımda mutlaka bujilerini ve kabloları kontrol ettir. Yakıt tasarrufu sağlarsın. Arkadaşın dediği gibi sadece buji ve kabloyla fazla performans bekleme. Kolay gelsin

Nology Turkiye

« Yanıtla #5 : Haziran 24, 2016, 11:16:22 ÖS »
Arkadaslar

Nology'nin bu is icin özel üretilmiş ürünleri var.
Hotwires Yüksek Performans Buji kablolarını tek başına kullanabileceğiniz gibi , Silver Buji ile kullandığınızda çok daha yüksek performans artışı sağlarsınız .
Detaylar için nology.com adresini ziyaret edebilir , linkteki videolari izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=1QVol1ntq4s
https://www.youtube.com/watch?v=mdcYTUoi38M
www.nology.com
info@nologytr.com

Saygilar
Nology Türkiye

vtec08

« Yanıtla #6 : Haziran 25, 2016, 06:48:45 ÖÖ »
aracınız eğer modluysa turbo egzantrik yazılım vb.mutlaka ateşleme sistemininde elden geçmesi gereklidir.artan güç artan yakıt demektirki homojen bir ateşleme iyi bir yanma ve tam güç anlamına gelir.Lakin aracınız standartsa gereksiz masraf ..orjinal fabrikanın vermiş olduğu ateşleme tırnak aralığı değeri neyse o ölçüde buji kullanılın.marka isterseniz denso ve bosch kaliteli ürünler.ateşleme kabloları sürekli akım ilettikleri için zamanla akımda azalma oluyor onuda yenisiyle değişirseniz aracınız ideal yakıt ekonomisi ve performansa sahip olacaktır.Tek başına buji ve kablo değişerek süper bir performans düşünüyorsanız oyle bişey yok ..ne kadar köfte o kadar ekmek :)