Birde boşa alıp tekrar P'ye alıp çalıştırmayı deneyin.Araç çalışacak mı.Bu durumda çalışırsa yine pozisyon şalterinden mi olduğunu düşünüyorsunuz.Aynı durum benim başımda da var.Siz bir çözüm buldunuz mu?
Alıntı yapılan: sercanim - Temmuz 23, 2014, 09:24:27 ÖSBirde boşa alıp tekrar P'ye alıp çalıştırmayı deneyin.Araç çalışacak mı.Bu durumda çalışırsa yine pozisyon şalterinden mi olduğunu düşünüyorsunuz.Aynı durum benim başımda da var.Siz bir çözüm buldunuz mu?boşa alıp tekrar P ye almaya gerek yok kardeş boşa aldığında direk çalışıyo. Sorun vites şalterinde yani geçen gittim 310 lira parça fiyatı dediler 50 lira da işçilik
Alıntı yapılan: Baskent_Lee - Temmuz 24, 2014, 11:15:14 ÖÖAlıntı yapılan: sercanim - Temmuz 23, 2014, 09:24:27 ÖSBirde boşa alıp tekrar P'ye alıp çalıştırmayı deneyin.Araç çalışacak mı.Bu durumda çalışırsa yine pozisyon şalterinden mi olduğunu düşünüyorsunuz.Aynı durum benim başımda da var.Siz bir çözüm buldunuz mu?boşa alıp tekrar P ye almaya gerek yok kardeş boşa aldığında direk çalışıyo. Sorun vites şalterinde yani geçen gittim 310 lira parça fiyatı dediler 50 lira da işçiliktekrar p ye aldığında çalışmaması lazım.Madem P'de tanımıyor vitesi hiç bir zaman çalışmaz.Senin sorununla benim sorunum aynı olmayabilir.
Alıntı yapılan: sercanim - Temmuz 24, 2014, 11:29:22 ÖÖAlıntı yapılan: Baskent_Lee - Temmuz 24, 2014, 11:15:14 ÖÖAlıntı yapılan: sercanim - Temmuz 23, 2014, 09:24:27 ÖSBirde boşa alıp tekrar P'ye alıp çalıştırmayı deneyin.Araç çalışacak mı.Bu durumda çalışırsa yine pozisyon şalterinden mi olduğunu düşünüyorsunuz.Aynı durum benim başımda da var.Siz bir çözüm buldunuz mu?boşa alıp tekrar P ye almaya gerek yok kardeş boşa aldığında direk çalışıyo. Sorun vites şalterinde yani geçen gittim 310 lira parça fiyatı dediler 50 lira da işçiliktekrar p ye aldığında çalışmaması lazım.Madem P'de tanımıyor vitesi hiç bir zaman çalışmaz.Senin sorununla benim sorunum aynı olmayabilir.tekrar p ye alıp denemedim boşa alıp çalıştıgını görünce çalışmadıgı zaman direk boşa alıp çalıştırıyorum
Alıntı yapılan: Baskent_Lee - Temmuz 24, 2014, 11:32:27 ÖÖAlıntı yapılan: sercanim - Temmuz 24, 2014, 11:29:22 ÖÖAlıntı yapılan: Baskent_Lee - Temmuz 24, 2014, 11:15:14 ÖÖAlıntı yapılan: sercanim - Temmuz 23, 2014, 09:24:27 ÖSBirde boşa alıp tekrar P'ye alıp çalıştırmayı deneyin.Araç çalışacak mı.Bu durumda çalışırsa yine pozisyon şalterinden mi olduğunu düşünüyorsunuz.Aynı durum benim başımda da var.Siz bir çözüm buldunuz mu?boşa alıp tekrar P ye almaya gerek yok kardeş boşa aldığında direk çalışıyo. Sorun vites şalterinde yani geçen gittim 310 lira parça fiyatı dediler 50 lira da işçiliktekrar p ye aldığında çalışmaması lazım.Madem P'de tanımıyor vitesi hiç bir zaman çalışmaz.Senin sorununla benim sorunum aynı olmayabilir.tekrar p ye alıp denemedim boşa alıp çalıştıgını görünce çalışmadıgı zaman direk boşa alıp çalıştırıyorumartık boştada ilk marşta çalışmamaya başladı.Geçenler de derin bir su birikintisinden geçtim acaba ondan mı oldu.Siz yaptırabildiniz mi Başkent_Lee.Niye arızalanır bu parça.İlk başta temizletsek belki düzelir.