merhaba dostlar. sanırım ben bu ön takımdan bayağı çekeceğim.
yine benzer bir dertten müzdarip olduğum için yeni konu açmak yerine kendi konumu hortlatayım dedim
konudan da anlaşılacağı üzere ön takım sorunlarını daha 31 ağustosta halletmiştim tam 450 tl karşılığında.arkadan gelen sesler halen devam etmekte fakat ön taraftan bu sefer daha değişik ses gelmeye başladı.
gariptir ki ses sadece arabayı ilk çalıştırdığımda 2-3 km boyunca geliyo.sonra araba ısındığındanmıdır yoksa ses yapan parçalar yerine oturduğundanmıdır nedir bilmiyorum ses kesiliyor.
sesi tarif edeyim.düşük hızda şehir içinde ilk yola çıktığımda sağ ön taraftan lokur lokur sanki bir boşluk varmış da araba bozuk bir yerden geçince doluyormuş gibi bir ses geliyor. sanayiye gidene kadar ses kesildi ve gösterdiğim usta aldı kullandı bozuk yollara girdi altına baktı kaputu açtı baktı ve bişey yok dedi

benim gibi ustanın yanına gidip de bişey yok lafını duyan çok kişi var mı bilmiyorum ama ben uyuz oluyorum

arkadan ise arka koltuğa yük bindirince gacır gucur bir ses geliyor.ıstavroz takozları değişti fakat kesilmedi.
sizce bu sorunların sebebi neden kaynaklanır yardımlarınızı bekliyorum.