Gönderen Konu: Navigasyon Tv Radyo hafizaya almiyor  (Okunma sayısı 1802 defa)

anamasliyim

  • İleti: 16
Navigasyon Tv Radyo hafizaya almiyor
« : Aralık 15, 2015, 10:10:53 ÖÖ »
Honda civic Tv Navigasyonu (navitech) hiç bir radyo istasyonunu hafizaya almiyor. Kontagi her cevirdigimde radyo en son dinledigim radyodan baslasin istiyorum. Hafizaya almayi kanal listesi yapmayi anlatabilirmisiniz? Tesekkur ederim.



gurkankdr

  • Gürkan Küçük
  • İleti: 242
Ynt: Navigasyon Tv Radyo hafizaya almiyor
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2015, 10:18:34 ÖÖ »
Bağlantısı yanlış teyp'in kontağa bağlamışlar komple, öyle olmayacak sarı kontak kırmızı direkt olarak +ya bağlanacak. bi elektrikçiye gitmeniz gerekiyor yada bir oto teyp bize söylediğiniz gibi söyleyin yardımcı olacaklardır. Enerji olmadığı için hafızada tutamıyor kapattığınız zaman siliniyor hafızadan.
« Son Düzenleme: Aralık 15, 2015, 10:19:02 ÖÖ Gönderen: gurkankdr »

anamasliyim

  • İleti: 16
Ynt: Navigasyon Tv Radyo hafizaya almiyor
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2015, 01:45:27 ÖS »
Anladım,çok teşekkür ederim bilgi için... Antalya'da bu işleri yapabilen iyi bir oto elektrikçi bilen olsa iyi olurdu. Hem arabaya bi usb girişi taktırmayı istiyorum.

gurkankdr

  • Gürkan Küçük
  • İleti: 242
Ynt: Navigasyon Tv Radyo hafizaya almiyor
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2015, 08:31:28 ÖS »
Onu bilmem işte :)

anamasliyim

  • İleti: 16
Ynt: Navigasyon Tv Radyo hafizaya almiyor
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2016, 10:20:47 ÖÖ »
Herkese merhabalar, dün arabamı çalıştırdım. navigasyon normal başlıyordu sonra pat diye kapandı. bi daha açılmadı. ekran gitti hiç ışık yok. nolmuş olabilir? bilgisi olan var mı acaba? yetkili servise gidip 250 tl ödemek istemiyorum basit bir şeyse. teşekkür ederim.