Gönderen Konu: Lpg'de giderken arıza  (Okunma sayısı 1132 defa)

BİLBAO

Lpg'de giderken arıza
« : Temmuz 01, 2017, 01:53:35 ÖS »
arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.

Bir sorunum var nereye gösterdiysem çözülemedi.

2007 civic aracım var 95 binde.lpg'de giderken klima full açık biraz zorlayınca motor arızası yanıyor ve araç gaz yemiyordu,dolayısıyla gitmiyor.Aracı sağa çekip durdurup tekrar çalıştırınca sorun düzeliyordu.Bu sorun yaklaşık 1 ay önce olmaya başladı.
Lpg servisine götürdüm regülatörün değişmesi gerektiği söylendi regülatörü değiştirdim.
Sonra araç performansı benzinde de gazda da çok kötüydü eskiyle alakası yoktu.Sanayide bir yere götürdüm sübap ayarı denildi sübap ayarı yaptırdım fakat yine performans çok iyi değildi.egzoza vs baktırdım tertemiz,oksijen sensörü yine öyle tertemiz.daha sonra vtec vs herşeyi temizlettirdim.Performansda iyileşme oldu,tam düzeldi derken bugün yine regülatör değişmeden önceki halini aldı.Klima açık 100 civarı hızla giderken motor arızası yandı ve sağa çekip durdurmak zorunda kaldım.

lpg markası lovato.daha önceki aracımda da map sensörü bozulmuştu.Şimdi herkes birbirinin üstüne atıyor.Arıza tespitini tam olarak kimse yapamıyor.daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı ?