Gönderen Konu: Karter Muhafaza Plastiği düştü, yenisini nereden alabilirim?  (Okunma sayısı 1817 defa)

Sdogan05

• Serdar Doğan
Herkese İyi günler...
Yaklaşık 2-3 ay önce almış olduğum 2004 model Honda Euro Civic 1,6 aracımla seyir halindeyken karter muhafaza plastiği kendiliğinden yere sürtünmeye başladı. Yerine taktıramadım, çatlaklar ve kırıklar var. Yenisini bulmaya çalıştım ancak Amasya, Çorum civarında yedek parçacılarda yok. Olmaması bir yana kime sorsam yüzüme bile bakmadan bulamazsın aramaya gerek yok diye cevap verip geçiştiriyorlar.
Karter muhafazasını bulabileceğim bir yer varmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum....
Şimdiden teşekkürler...

tarihbilgisi

Ynt: Karter Muhafaza Plastiği düştü, yenisini nereden alabilirim?
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2016, 11:14:44 ÖÖ »
Malum siteden araştırıp kargolatabilirsiniz. Adana'da çıkma parça çok. Ama güvenilir bir yer olması lazım. Benimde Aksaray
'da aracımla kalmıştım da bir kablo kapamak için 50 lira almışlardı. O ustalara usta demem ben

psk.selman

Ynt: Karter Muhafaza Plastiği düştü, yenisini nereden alabilirim?
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2016, 08:46:42 ÖÖ »
plastik düştüyse yerine egzozcularda sac yada başka bir şekilde muhafaza yaptırabilirsiniz. Bulunduğum bölgede altına taş felan vurduğunda kartere zarar gelmesin diye hep öyle yapıyorlar