Gönderen Konu: kapılardan gelen sesler???? yardım edin....  (Okunma sayısı 4726 defa)

06 BAR10

kapılardan gelen sesler???? yardım edin....
« : Temmuz 19, 2009, 09:19:25 ÖS »
Merhaba arkadaşlar 98 hb 1,4 is var kapılardan mı içerden anlayamadığım tıkırtılar geliyor arabamı çok seviyorum fakat bu sesler beni soğutuyor bu sesler giderile biliyormu gideliyorsa nerde nekadara yaptıra bilirim ankarada oturuyorum. lütfen yardımcı olun bu ses için arabamı satmak istemiyorum.

Spirit

• Ziyaretçi
Ynt: kapılardan gelen sesler???? yardım edin....
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2009, 03:52:04 ÖÖ »
walla dostum aynı problem bende var bende ankaradayım bildigim kadarıyla arac icine izolasyon yapılıomus ama nerde nekadara yapılıo bilmiorum benim de bu aralar ilk dusundugum sey ilk once alttakım sonrada bu hemen yaptırıcam ama arastırmak lasım

canguder

« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2009, 07:00:44 ÖÖ »
amotisörlere baktırın , kapılardaki kolonlar gevşemiş olabilir veya cam kapının içinde sabit durmuyordur. yani bir çok şey düşünülebilir. bir usta ile beraber test sürüşüne çıkın ne olduğu ortaya çıkar. ankarada bir yer öneremeyeceğim istanbuldayım.

fzthgosm

« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2009, 11:26:49 ÖÖ »
kapılardan o ssler hep gelir hele hele o kasalarda çok fazla gelir.eski arabam 99 model civic ti sırf o yüzden arabamı sattım ama sonra çok pişman oldum.çünkü aynı model toyota,bora,honda,hatta 2004-2005 meganeye bindim hep onlardada o sorunlar vardı.anlayacan o model bir arabada marka ne lursa olsun o sorunlar var.sırf bu yüzden sende benim gibi arabandan soguyup satmaya kalkma

adilhcl

« Yanıtla #4 : Temmuz 21, 2009, 11:42:51 ÖÖ »
Bende de 2001 İes var aynı sorunu bende yasıyorum tıkırdayan sey ise kılıtlerın mandalları ımıs yolda gıderken elınle tut bak nasıl ses kesılıyo ;)

fzthgosm

« Yanıtla #5 : Temmuz 21, 2009, 01:22:44 ÖS »
Bende de 2001 İes var aynı sorunu bende yasıyorum tıkırdayan sey ise kılıtlerın mandalları ımıs yolda gıderken elınle tut bak nasıl ses kesılıyo ;)

takma kafana bas gaza gitsin.eger ses rahatsız ederse biraz müzik sesini açarsın olur

adilhcl

« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2009, 08:34:07 ÖS »

Bende aynını yapıyorum zaten ;)

takma kafana bas gaza gitsin.eger ses rahatsız ederse biraz müzik sesini açarsın olur

06 BAR10

« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2009, 06:20:54 ÖS »
doğru valla çözüm bu 3-4 kademe volüm yükseltmek galiba yinede baktıracağım bi ustaya

AL-BAYRAK

« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2009, 06:49:00 ÖS »
arkadaşlar kapı içindeki malzemeleri süngerle sardırın  ve bantlatın ses kesilecektir

vw.bora

« Yanıtla #9 : Temmuz 26, 2009, 03:44:15 ÖS »
aracın altına yani halıflexin altına bagajdan pedallara kadar keçe attırdım ayrıca würth marka pütür attırdım bayağı bir oranda yol ve lastik sesini kestirdim

mohican34

« Yanıtla #10 : Temmuz 28, 2009, 06:12:52 ÖS »
aracın altına yani halıflexin altına bagajdan pedallara kadar keçe attırdım ayrıca würth marka pütür attırdım bayağı bir oranda yol ve lastik sesini kestirdim
Acaba nerde yaptırdığını ve kaça mal oldğunu yazarmısın.. ben ist.

kadrigunes

« Yanıtla #11 : Ağustos 03, 2009, 05:37:48 ÖS »
aracınızın kapı döşemesini sökün naylon varsa sorun yok naylon yoksa laminat parke şiltesi yada kalın naylonlu çift taraflı bant yardımı ile kapıyı içten kaplayın sonra döşemeyi takın kapının içinden ve dışardan gelen yol sesi çok büyük oranda düşeçek

adnanmenderesbaysal

« Yanıtla #12 : Ekim 23, 2009, 08:57:55 ÖS »
ben arabamdaki sesin kaynağını buldum.kapı açıldığında tavan labbasını yakan zımbırtıdan geliyormuş ses.onu söktüm yağladım taktım ses kesildi

ogu.z.z.z

« Yanıtla #13 : Ekim 26, 2009, 03:02:19 ÖS »
arkadasım el frenı dugmesı ve kapı kılıdınde gelıyo genelde ama cozum ne bnde bılmyıorum