Gönderen Konu: HONDA ÖZEL SERVİS ÖNERİLERİNİZ?  (Okunma sayısı 10832 defa)

ZAFER_37

HONDA ÖZEL SERVİS ÖNERİLERİNİZ?
« : Ekim 17, 2012, 02:26:42 ÖS »
Aracım 2012 model fd 6 10.000 km bakımı geldi,servis dışında lpg taktığım için garanti kapsamı dışına çıktı ve bu yüzden bakıma yetkili servise gitmemeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz sağlam özel servisler varmıdır?Birde 10000bakımı yaptıran arkadaşlar ne yapıldığı konusunda bilgi verebilir mi? saygılar.  >=ok

tarantino

• Co-Admin
Ynt: HONDA ÖZEL SERVİS ÖNERİLERİNİZ?
« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2012, 07:23:39 ÖS »
istanbulun neresindesin

araçta yağ yağ filitresi hava filitresi polen filitresi değişiyor...

power

« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2012, 08:05:38 ÖS »
KESİNLİKLE SAMSUN CİMART 2012 HONDA TR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SIRALAMSINDA HEP 1, SEÇİLMİŞŞ...

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #3 : Ekim 17, 2012, 08:24:38 ÖS »
KESİNLİKLE SAMSUN CİMART 2012 HONDA TR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SIRALAMSINDA HEP 1, SEÇİLMİŞŞ...

adam istanbul da samsun da ne yapsın :D :D :D

münzevi

• Co-Admin
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2012, 11:00:00 ÖÖ »
Henüz kimse fark etmemiş olacak ki Şeref Usta'yı tavsiye etmemiş. İstanbul'da en çok tavsiye edilen usta, aratırsanız forumda ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Florya'da Radar Honda olarak geçiyor.

CMYK

« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2012, 11:02:29 ÖÖ »
Bostancı İkiler Honda'yı onerırım..

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #6 : Ekim 18, 2012, 11:33:43 ÖÖ »
Henüz kimse fark etmemiş olacak ki Şeref Usta'yı tavsiye etmemiş. İstanbul'da en çok tavsiye edilen usta, aratırsanız forumda ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Florya'da Radar Honda olarak geçiyor.

+1 Avrupa yakası Şeref usta ,selamlar olsun kendisine.

hondah

« Yanıtla #7 : Ekim 18, 2012, 12:59:49 ÖS »
bence normal periyodik bakım..çoğu yer bu nu yapabilir..herkesin çözemeyeeği bi sorun diil.. bana pm ile ulaşırsan hem bi arkadaş hemde ii bi servis edinebilirsin kendine kardeşim..

ZAFER_37

« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2012, 12:53:51 ÖS »
istanbulun neresindesin

araçta yağ yağ filitresi hava filitresi polen filitresi değişiyor...
bahçelievlerdeyim çok uzak yakın olması farketmez usta bizim kafadan olsun yeterli demek istediğimi anladın herhalde....

ZAFER_37

« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2012, 12:55:10 ÖS »

samsuna inşallah yazın gezmeye gelicem ama şimdilik servis için biraz uzak gibi >%6rol

ZAFER_37

« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2012, 12:55:50 ÖS »
Bostancı İkiler Honda'yı onerırım..
teşekkürler

ZAFER_37

« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2012, 01:02:08 ÖS »
şeref usta kafama yattı bu yer floryada askeri okulun önünden geçen caddede mi?hemde bana çok yakın
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2012, 01:02:30 ÖS Gönderen: ZAFER_37 »

yabacı

• yener
« Yanıtla #12 : Ekim 21, 2012, 08:48:36 ÖS »
bence yetkili servise git tüp her ne kadar garantiyi bozar deseler de sanayi bakanlığı  bozmaz diyo her hangi bi durumda mahkemeye verirsen kazanıyorsun bu konuyuda araştır derim bana bu bilgiyi ankara tunalı otomotiv vermişti istersen netten telefonunu al bi ara lpg-cng dönüşüm bölümünü iyi akşamlar

ZAFER_37

« Yanıtla #13 : Ekim 22, 2012, 05:48:32 ÖS »
bence yetkili servise git tüp her ne kadar garantiyi bozar deseler de sanayi bakanlığı  bozmaz diyo her hangi bi durumda mahkemeye verirsen kazanıyorsun bu konuyuda araştır derim bana bu bilgiyi ankara tunalı otomotiv vermişti istersen netten telefonunu al bi ara lpg-cng dönüşüm bölümünü iyi akşamlar
abi önerin için çok sağol ama bende servise götürmek istemiyorum alarm taksan garantiden çıkar diyolar ,ben aracıma lpg,alarm,müzik sistemi taktırdım yani garanti ve benim araba ayrı dünyaların yaratıkları.....

passhan

« Yanıtla #14 : Ağustos 08, 2017, 12:46:09 ÖÖ »
civic aracımı BORA dan çıkarmıyordum. Yalnız malumunuz servisler artık uçuk fiyat vermeye başladı bir 10bin bakımda bile özel servisin 2 katı  fiyat vermeye başlayınca bende daha önce tanıdığım ve eski aracımı bıraktığım ALTAN HONDA ya gidip fiyat alayım dedim.Neyse gittim uzun süredir gitmediğim için bir yaklaşımında bariz bir soğukluk sezdim. Eski Altan usta gitmiş yerine başka biri gelmiş.Bir de tanıdık vasıtasıyla gitmiştim. Evvelden bile tanıyor beyefendi.Fiyat alayım deyince suratındaki ekşimeyi hissettim. Ondan sonra da araçlarla ilgilenen yeni bir eleman almış. Hava bir milyon elemanın. Yüzüne bakmıyor.Fiyat verdi. Bizde bu kadar işine gelirse demeye getirdi.Altan ustaya soru soracaksın neyse yakaladık ''siz bu kadar fiyat verdiniz sence BORA da devam etmelimiyim'' diye sorucaz altı üstü.Çok samimiyetsiz ve uygunsuz bir şekilde   Onda bile sanki bana dünyanın hondasını yapıyormuş gibi içerideki arabaları işaret ederek işine gelirseye getirdi lafı.Kısaca söyleyim arkadaşlar samimiyet esas olması lazım. Sonuçta belli bir miktar uygunda olsa kendi servisine göre para vereceksiniz. Ama it muamelesi görmek de ağırıma gittti. Deseler bana tüm bakımlarını bedava yapalım artık kapısının önünden bile geçmem ALTAN HONDA'nın.Yapmacık samimiyeti gördüm.Arabayı bırakırken iyi canım cicim abim fiyat alayım deyince it muamelesi benim zaten müşterim var ister gel ister gelme. Uzaktan izledim biraz. O müşterilerin sanki fiyatı kırsın diye yalandan samimiyet kurduklarını hissettim beyefendi ile. Yanlış yapmışım dedim.Hiç gelmeyecektim. Bastım gittim HONDACI KADİR'e. Forumlarda takip ediyordum. Bir kaç arkadaştan da duymuştum. Bora da pahalı fiyat çekilenleri bile Bora elemanları Hondacı Kadir'e yolluyorlarmış. Bir kere küçük bile olsa dükkanına girdiğinde sıcaklığı içtenliği seziyorsun.Uygun da fiyat verdi.Araba ile de kendisi ilgilendi.Geçtim parasını kalender bir insan. Yaptırdım bakımıda. Çok da memnunum. Yapmacık samimiyet ALTAN HONDA anladım müşteriye doymuş. İyi günler.

ilhansr

• BLACK SNAKE FD6
« Yanıtla #15 : Ağustos 08, 2017, 07:24:50 ÖÖ »
RADAR Honda şerif abi K.çekmecede