Gönderen Konu: Honda Deri döşeme  (Okunma sayısı 15752 defa)

AkSeA07

• AkSeA
Honda Deri döşeme
« : Kasım 27, 2013, 12:31:16 ÖS »
Arkadaşlar benim merak ettiğim konu 1.6ies'lerde orjinal deri döşeme var mı? Aracımın koltuk kılıfini biraz açtım koltuklar deri. Daha önce merak etmedim ama deriye rastlamadım. Araç gri ve koltuk deriside gri kol dayama ile ayni renk ayrıca oda gri.

enginturan

• Engin
Ynt: Honda Deri döşeme
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2013, 12:44:30 ÖS »
Civic lere fabrikasyon hiç deri uygulanmadı. Sadece bayiler sıfır araç satışında bayide çıkmadan anlaştığı firmalara deri yaptırıp satış yaptılar ve buna halen devam etmektedirler.

AkSeA07

• AkSeA
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2013, 02:39:51 ÖS »
Bi sikinti kotu bi durum degildir bu umarim.

enginturan

• Engin
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2013, 03:02:47 ÖS »
yazın sıkıntı oluyor suni deri olduğu için çok terletiyor onun haricinde temizlenmesi kumaş koltuklara nazaran daha basit

AkSeA07

• AkSeA
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2013, 08:28:09 ÖS »
Demek aldigim kisi o yuzden kılıf takmış :(

cagatay54

« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2013, 10:41:49 ÖS »
yani bu kimseye anlatamadığım bir durum yaa.adam cıvıc almış orjinal deri diyor.yaa değil fabrikadan geliyor nrmal servis deri montajı yaptırıyor artıdan kullanıcılara üzerine kar koyarak en az 2 katı kastırıyor.serviste fabrika çıkış hariç her yapılan işlem ORJİNAL değildir.sadece yetkili servis yaptğı için garanti verir o kadar..

hondatürk

• ホンダトルコ
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2013, 11:02:29 ÖS »
yani bu kimseye anlatamadığım bir durum yaa.adam cıvıc almış orjinal deri diyor.yaa değil fabrikadan geliyor nrmal servis deri montajı yaptırıyor artıdan kullanıcılara üzerine kar koyarak en az 2 katı kastırıyor.serviste fabrika çıkış hariç her yapılan işlem ORJİNAL değildir.sadece yetkili servis yaptğı için garanti verir o kadar..
deri tavsiye etmem ben daha önce kullanmış biri olarak , yazın yakıyor artı ter daha çok , kışında donduruyor araba ısınana kadar geçen sürede hele ki kısa mesafe sürüşlerinde

cagatay54

« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2013, 11:05:48 ÖS »
her zaman dediğim bir laf vardır deri koltuklu arabayı kapıya sokmam kesinlikle.büyük konuşuyorum yeni typr olsun onu bile sokmam :))

AkSeA07

• AkSeA
« Yanıtla #8 : Kasım 27, 2013, 11:48:02 ÖS »
Valla hondam olsun, civicim olsun da demir koltuklu olsun :)

bilalsahin

• Bilal Şahin
« Yanıtla #9 : Kasım 28, 2013, 08:37:07 ÖÖ »
Ya benim kafama takılan bişey oldu şimdi!
Normalde insanlar satın alırken deri koltuk olmasını ister, arkadaşın aracı deri koltuklu (servis, falanca yada filanca yapmış) şimdi değersiz olmuş yerden yere vurulmadığı kalmış.
Ya daha bir kaç hafta önce birisi civic HB aracına deri döşeme yaptırmış ve burada fotoğraflı konu açmıştı herkeste olumlu yorumlar yapmıştı. Şimdi ne değişti?
Arkadaşlar bu forumdaki en büyük sıkıntı ne biliyor musunuz?
Biri kendi aracına bişey yapınca değeri artar 100TL'lik iş olur 1000TL, ama aynı işi başkası almış yada yaptırmış olunca böyle olumsuz yorumlar yapılıyor.
Kimseye atar falan yapmıyorum sadece olumlu olalım bilgimizi paylaşalım!

Arkadaşım aracının deri koltuk olmasının + ve - yönleri bana göre şu şekilde olacaktır.
+ Güzel görünüm olur.
+ Temizlenmesi kumaşa göre daha kolaydır.
- Çabuk deforme olabilir.
- Kumaşa göre daha fazla bakım yapman gerekecektir.
- Yukarıda da arkadaşların belirttiği gibi kışın soğuk yazın sıcak olacaktır.
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
Bana kalırsa bende deri koltuk tercih etmem. Olursa da bazı araçlarda olduğu gibi ısıtmalı ve soğutmalı olmalı.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

enginturan

• Engin
« Yanıtla #10 : Kasım 28, 2013, 09:48:47 ÖÖ »
yorum yapan arkadaşlar, arkadaşın aracını kötülememiş siz bence yanlış anlamışsınız deri koltuk kullanmış, sıkıntı yaşamış ve yorum yapmışlar.

cagatay54

« Yanıtla #11 : Kasım 28, 2013, 10:15:36 ÖÖ »
:)  kardeşim bu dedikelrini şöyle yorumlayabiliriz ve ya değiştirebiliriz.aracını satmak isteyen normal pisayaya göre fiyat vereni yerden yere vuruyolar yok pahalı yok o parayı etmez onu diyenler kendileri aynı şeyi yapınca kendinilerini savunuyolar.genel olarak konuştuğunuz için bende mesaj attım ve dediklerinizin arasına girdim sanırsam.deri koltuk arabaya ben hiçbir zaman iyi demedim dememde.bana bedava deri koltuk  lüks bir araç versinler bunu böyle kullanacan dye yemin ediyorum almam bakmam da.bu budur yani.kışın üşütecek yazın yapışacaz koltuğa arabadan inince sırtımız ter içinde olacak.neden özellikle deri koltuk isterler anlamıyorum.araba alacaığm zaman bakıyorum mesela sahibinden de araba çok güzel fiyat iyi istediğim gibi araba ariyim diyorum bi bakıyorum deri koltuk.vazgeçiyorum.bence çok çok gereksiz birşey deri koltuk..

bilalsahin

• Bilal Şahin
« Yanıtla #12 : Kasım 28, 2013, 10:51:44 ÖÖ »
Yanlış anlaşılma olmasın kimseye serzeniş değil yorumum.
Arkadaşın bir yorumu özellikle dikkatimi çekti.
Demek aldigim kisi o yuzden kılıf takmış :(
Sanki kötü bir şey almış gibi üzülmüş olduğunu düşündürüyor bu yorum.
Buradaki insanların tümü detaylı bilgi sahibi değil. Yapılan yorumların bana göre objektif gözle olması gerekir.
Bu nedenle yukarıdaki mesajı ilettim yoksa kimseye laf söylemek yada saldırmak gibi bir niyetim yok ve olamazda...
Eğer kırıcı bir şey söylediysem affedersiniz.

pörtlek

• pörtlek,road runner
« Yanıtla #13 : Kasım 28, 2013, 12:44:11 ÖS »
BENCE DERİ KOLTUĞUN + LARI - LERİNDEN FAZLA. BEN YAZIN GÜNEŞ ALTINDA KALAN KUMAŞ KOLTUKLARA OTURUNCADA YANIYORUM.O YÜZDEN YAZIN BİNMEDEN ÖNCE VAKTİM VARSA 2-3 dk 4 KAPI AÇIK BEKLİYORUM.RENKLER KADAR TERCİH MESELESİ BU KONU.İNSANOĞLUNUN YAPTIĞI VE YAPACAĞI HİÇBİRŞEY DOĞALDAN DAHA ÜSTÜN OLAMAZ.

cagatay54

« Yanıtla #14 : Kasım 28, 2013, 12:58:37 ÖS »
kumaşlar o kadar ısınıyosa deri ne kadar ısınır??anlamıyorum gerçekten artısı ney??kışık soğuk buz gibi yazın sıcak ateş gibi.insanoğlu bişey YARATMIŞ değil doğada.olanı uygun yerde kullanılırsa sorun olmaz ;)

hondatürk

• ホンダトルコ
« Yanıtla #15 : Kasım 28, 2013, 08:38:29 ÖS »
deri tavsiye etmem ben daha önce kullanmış biri olarak , yazın yakıyor artı ter daha çok , kışında donduruyor araba ısınana kadar geçen sürede hele ki kısa mesafe sürüşlerinde
ben iyi veya kötü demedim atmadım tutmadımda  kullanıcı olarak gördüklerimi yazdım , gerçekleri çarpıtmadım  ; bana ne milletin döşemesinden ben arabamı bilirim , saygı ile der geçerim  - kendim veya başkası bişey yaptığındada öle-böle yazmam neyse onu yazarım kimseye yaranmak gibi bi derdim de yok ..

cagatay54

« Yanıtla #16 : Kasım 28, 2013, 09:38:44 ÖS »
ben iyi veya kötü demedim atmadım tutmadımda  kullanıcı olarak gördüklerimi yazdım , gerçekleri çarpıtmadım  ; bana ne milletin döşemesinden ben arabamı bilirim , saygı ile der geçerim  - kendim veya başkası bişey yaptığındada öle-böle yazmam neyse onu yazarım kimseye yaranmak gibi bi derdim de yok ..

burdaki arkadaşların geneli öyle zaten kardeşim kimse kimseye yaranacak diye bişey yok.burada yardımcı olunacak bir konu varsa zaten yardımcı oluruz.sende aynısındır bende başkası da.kimse burda bir menfaat sağlamıyor.ben birine yardım ettiğim zaman kimse bana para da vermiyor.iyi niyetle elimizden geldiğince ve bilmediğimiz konularda susup bilenlerin cevaplaması ümidiyle bieşyler yapıyoruz.bu konyu sıkntı yapmaya gerek yok.

hondatürk

• ホンダトルコ
« Yanıtla #17 : Kasım 28, 2013, 10:49:04 ÖS »

burdaki arkadaşların geneli öyle zaten kardeşim kimse kimseye yaranacak diye bişey yok.burada yardımcı olunacak bir konu varsa zaten yardımcı oluruz.sende aynısındır bende başkası da.kimse burda bir menfaat sağlamıyor.ben birine yardım ettiğim zaman kimse bana para da vermiyor.iyi niyetle elimizden geldiğince ve bilmediğimiz konularda susup bilenlerin cevaplaması ümidiyle bieşyler yapıyoruz.bu konyu sıkntı yapmaya gerek yok.
NEDEN SIKINTI YAPIYIM , YARASI OLAN GOCUNUR  SAYGI İLE

esser

« Yanıtla #18 : Aralık 02, 2013, 08:29:01 ÖÖ »
konuyu bilen arkadaslar bayiler deri döseme yapiyor sa deri üstüne honda amblemide yapilarmi benim koltuklarda ve kapılarda amblem var .

enginturan

• Engin
« Yanıtla #19 : Aralık 02, 2013, 09:21:34 ÖÖ »
konuyu bilen arkadaslar bayiler deri döseme yapiyor sa deri üstüne honda amblemide yapilarmi benim koltuklarda ve kapılarda amblem var .

civic lerin hiçbiri fabrikasyon deri döşeme değildir.

AkSeA07

• AkSeA
« Yanıtla #20 : Aralık 02, 2013, 10:19:16 ÖÖ »

civic lerin hiçbiri fabrikasyon deri döşeme değildir.

Ayni benim de koltuk ve kapi dosemelerde hinda amblemi var.

Ya bayağı bi olay olmuş giremedim uzun zamandir ama deri olsun olmasin ben seviyorum arabami gerci bende zaten deri hastaligi var deri yuzuk, bileklik, mont vs. Hastasiyim. Antalyada yasiyorum deri bi nevi daha kullanisli sanki bence onun icin pek sikinti yapmadim arcta yorumlar veediginiz bilgiler icin ayrica tek tek tesekkur ederim hepinize. Anladim ki deri yada kumas sahsi bi zevk sadece :)

hondayısev

« Yanıtla #21 : Aralık 02, 2013, 10:49:03 ÖÖ »
1.6 ları bilmiyorum ama, 1.8 lerde ve hibritlerde fabrika çıkışlı deri var. Vitesin altında iki tanede düğmesi var. Vitesin altında ısıtma düğmesi varsa fabrikasyon derili modelide vardır.