2006 CİVİC BEJ 16.000 KM Otm.vites
1. Ön göğüsten gelen sesler -yok
2. Panziotlardan gelen sesler -yok
3. Camlardan gelen sesler - ön sol cam+müzik yüksek ses açıkken altta aynanın kenarındaki fitilden cızırtı geliyor
4. Arka hopörlörün ordan gelen sesler -yok
5. Emniyet kemerinden bağlantı yerlerinden gelen sesler -yok
6. Ön direklerden gelen sesler -yok
7. Kapı kitleme mandalından gelen sesler -yok
8. Genel olarak içeriye aldığı yol sesi azımsanmayacak derecede çok -kabul edilebilir seviyede
9. Motor sesinide çokta olmasa hissettiriyor -bende 3000devirden sonra belirgin halde,yoksa rölantide çalışan motora marş basmazdım

10. Aracın yol tutuşu çok kötü değil fakat kimse iyide diyemez -arka kısım dalgalı zeminde+virajda kopmaya çok meyilli
11. Aracın kaporta biraz hafif, sac aksamı ince, bu her ne kadar güvenlik olarak görülsede zafiyettir -hemfikirim,ama önemli olan iskelet,o da ben burdayım diyor tokluk olarak
13. Direksiyon, direksiyon kutusundan gelen ses-sesler, gıcırtılar - taze geldi

14. Koltuktan gelen gıcırtılar ve sesler (genel olarak burç aksamı ile ilgili) - yok
15. Direksiyonun tuhaf biçimde ağırlaşması ve bazen hafifleşmesi, servistekilerin ise EPS yanmıyorsa sorun yok demesi, oysa bir sorun var - var oğlu var..
16. ABS sisteminin diğer avrupa araçlarına göre enteresan ve tıkırtılı çalışması (özellikle çukurlara düşerken) - ilk ABSli aracım,göz yumuyorum..
17. ES modellerinin full diye geçmesi fakat emsali avrupa araçlarına göre boş+boş olduğu - ESyi geçtim yeni ELEGANCEler bile züğürt bu konuda
18. En basit örneği bıçak gibi anahtar, far, yağmur ve park sensörlerinin olmaması, camı otomatik bile yukarı kaldırmaması -şiddetle katılıyorum..
19. Yol bilgisayarı olmaması - böyle maliyet düşürme politikasının...... benzin göstergesine de itimat edemiyorum,bu da işin tuzu biberi..
20. Silicek fasılasının bile olmaması - destekli evet..
21. Bagajın dışardan açılamaması, ve birçok forum üyesenin eğilip kalkmaktan bel ağrıları şikayeti olduğu - hiçbiyerden açılmasa da kumandadan açılsa sadece..