TeamHondaTurkey.Com
Ana Sayfa
Yardım
Ziyaretçi
Giriş Yap
Kayıt Ol
Ara
git
TeamHondaTurkey.Com
»
HONDA
»
Problemler ve Çözümleri
»
honda accord 1.8 ls 2.el araç alıcam yardım
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: honda accord 1.8 ls 2.el araç alıcam yardım (Okunma sayısı 8788 defa)
iztuning
honda accord 1.8 ls 2.el araç alıcam yardım
«
:
Mart 28, 2015, 05:48:16 ÖS »
Merhaba arkadaşlar bugün honda accord 1.8 ls triptonik vites 2000 model araç baktım.sol ön ve arka kapı sacı değişmiş.Aracın Ön tarafı komple orjinal bel altı komple boyalı vites geçişlerinde herhangi bir sıkıntı göremedik.(ötme çarpma gibi) gayet sessiz vites geçişleri vardı.Araç 3 senedir kullanıcısında 30.000 km yapmış muayenesinide yeni yaptırmış 2016 haziran ayına kadar var.Aracın 4 lastiğide kabak değişmesi gerekiyor.Vtec açmasında problem yok bugün elektronik aksamı çalışıyor.Kafama takılan tek sıkıntısı 15 derecelik bir eğimde geriye kayması bu araçlarda yokuş kalkış desteği yokmu ? Zira frenden ayağımı çeker çekmez geriye kayıyor.Yoksa şanzumanda problemmi var.
viento23
Ynt: honda accord 1.8 ls 2.el araç alıcam yardım
«
Yanıtla #1 :
Mart 28, 2015, 08:36:58 ÖS »
Aynı araç bende var aracın yan sanayi parçası olmadığı için değişen kapılar orjinaldir. İçiniz rahat olsun o konuda. Yokuş kalkış için ayağınızı frene tam basın sonuna kadar bir de öyle deneyin
iztuning
«
Yanıtla #2 :
Mart 28, 2015, 10:39:26 ÖS »
Alparslan bey normalde kalkış desteği var yani 2 3 saniye kadar araç kendisi frenliyor.Aracı salı yada çarşamba günü alıcam o zaman test edicem sizin dediğiniz gibi peki yine aynı sorun yaparsa sizce şanzumanı sıkıntılımıdır?
viento23
«
Yanıtla #3 :
Mart 29, 2015, 08:35:39 ÖÖ »
Aslında aracı nasıl bir yokuşta denediğinize de bağlı eğer çok dik bir yokuşsa her araç geri kaçar bir arkadaşım sıfır km otomatik araç aldı o bile geri kaçıyor. Normal yokuşlarda geri kaçırmıyorsa sorun yoktur. Aracın hızlanması normalse vites geçişleri sorunsuzsa bir sıkıntısı olacağını zannetmiyorum. Tabi öncesini araştırmak lazım şanzıman daha önce revizyon görmüş mü yağı ne zaman değişmiş serviste orjinal yağla mı değişmiş gibi...
AHMET ÖZGÜR
«
Yanıtla #4 :
Nisan 03, 2015, 10:13:14 ÖÖ »
iztuning kardeşim, aynı araçtan acizane bizde de var ( es modeli ) , sana tavsiyem eğer büyükşehirlerde ya da yakınlarında değilsen bu arabalardan alma...yakınında anlayan ustasının olması hariç tabii ki...ben Trabzon ' dayım , arabamızı da çok sevmemize rağmen oldukça sıkıntı çektik...en komiğide parça parası pahalı gelince bana söylenen ; " ama Accord biniyorsun " idi !!! iyide usta dedik , biniyorsakta araba 15 yaşında , niye sıfır modeli ile bir tutuyorsun... ses yok
viento23
«
Yanıtla #5 :
Nisan 03, 2015, 01:27:32 ÖS »
hocam haklısın sıfırından daha pahalı bizim araçların parçaları
AHMET ÖZGÜR
«
Yanıtla #6 :
Mayıs 08, 2015, 10:28:15 ÖÖ »
Alparslan kardeşim , siz nerede oturuyorsunuz öğrenebilir miyim? Siz bizden tecrübelisiniz , istifade etmek isteriz...
viento23
«
Yanıtla #7 :
Mayıs 08, 2015, 04:34:29 ÖS »
hocam ben bursada ikamet ediyorum bu araçla ilgili istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
AHMET ÖZGÜR
«
Yanıtla #8 :
Mayıs 11, 2015, 07:42:04 ÖÖ »
telefon verirsen seni arayabilirim , parça ve teknik anlamda oldukça sorumuz var da...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
TeamHondaTurkey.Com
»
HONDA
»
Problemler ve Çözümleri
»