Gönderen Konu: Gitti Güzelim Paspaslar  (Okunma sayısı 9647 defa)

#KemaL

Gitti Güzelim Paspaslar
« : Temmuz 01, 2009, 02:32:21 ÖS »
Aracı yıkattım fakat paspasları unuttuk bende üşendim dedim bi dha kim gidecek oralara atayım makinaya yıkansın dedim.(halbu ki evde halı yıkama makınası var 15dk iş bitirio.) 20 dk sonra bi gittim makınanın pompası hortumu hep paspasda bulunana siyah maddeden dolmuş servis felan baya ugraştık şimdi ben bunları niye yazıyorum ben bu haltı yedim siz yemeyin diye.

Zarar:
Makına Pompa+Hortum Değişti
Arabanın Paspasları pert oldu pamuklu kumaş gibi oldu.

araç 09 civic elegance

ovunisin

Ynt: Gitti Güzelim Paspaslar
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2009, 06:13:41 ÖS »
Hocam geçmiş olsun paspas o kadar önemli diilde makinaya yazık olmuş bence. Yinede boşver herşeyin başı sağlık. Ayrıca uyardığın içinde saol >=ok

cahitarsal

« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2009, 08:56:17 ÖS »
uyardıgın ıcın sgl bosuan masraff olmus

fikito

« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2009, 09:21:17 ÖS »
geçmiş olsun :)

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2009, 09:27:18 ÖS »
halı yıkama makinasıyla paspas yıkamak eziyetli olmazmı, aslında alacaksın şu basınçlı makinaların ufağından..90 tl mi ne

#KemaL

« Yanıtla #5 : Temmuz 01, 2009, 09:52:48 ÖS »
halı yıkama makinasıyla paspas yıkamak eziyetli olmazmı, aslında alacaksın şu basınçlı makinaların ufağından..90 tl mi ne

yok valla ben zevk alarak temizliyordum.Çünkü Honda mı seviyorum.Ayrıca Halı Yıkama Makinası Gayet Etkili Bi Çözümdü..:):D

et302gti

« Yanıtla #6 : Temmuz 01, 2009, 11:31:56 ÖS »
geçmiş olsun, uyarı için tşkkr

34 DF 9999

« Yanıtla #7 : Temmuz 02, 2009, 01:23:18 ÖÖ »
valla geçmış olsun,ama paspaslar neyse ama çamaşır makınasına hakıkaten yazık...

mali

« Yanıtla #8 : Temmuz 02, 2009, 03:50:29 ÖÖ »
Geçmiş olsun makinaya üzüldüm paspas her şekilde bulunur

mechany

« Yanıtla #9 : Temmuz 02, 2009, 11:20:00 ÖÖ »
Uyarı için teşekkürler...

TUNÇ99

« Yanıtla #10 : Temmuz 02, 2009, 11:33:46 ÖÖ »
üzme abicim canını.gül geç gitsin.bizde neler var neler??? kib boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TC 400

« Yanıtla #11 : Temmuz 02, 2009, 11:36:28 ÖÖ »
:D :D geçmış olsun :D

#KemaL

« Yanıtla #12 : Temmuz 02, 2009, 05:17:19 ÖS »
Servise gittik adamlar kaucuk paspas dediler hem temizlemesi rahat hemde dha dayanıklı dediler ama pek içime sinmedi içimden dedim bzm ardkşlara soralım hangisi seçerler die,Şimdi Size Danışıyorum :

Kaucuk mu Halı mı ?

hakulas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2009, 10:07:38 ÖS »
halı koku yapıyor iyice kurumazsa

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Temmuz 03, 2009, 04:30:26 ÖÖ »

Arkadaş titiz, halı yıkama makinası kullanıyor,  yani düzgün yıkıyor, yıkamacılardaki gibi suyu tutup kirleri iyice paspasın içine ittirip, kokkutturmuyor, düzgün yıkanıp kurutulan paspas kokmaz, bende basınçlı suyla (detarjanda kullanatrak) yıkayıp kurutuyorum , kesinlikle koku falan olmuyor , halı paspasın verdiği bir sıcaklık hissi var, kauçuk bu havayı yaratamıyor, universal paspaslarda kauçuk olup üstü halı kaplı olanlarda var ama ne yazıkki honda için yok

#KemaL

« Yanıtla #15 : Temmuz 03, 2009, 09:38:28 ÖÖ »

Arkadaş titiz, halı yıkama makinası kullanıyor,  yani düzgün yıkıyor, yıkamacılardaki gibi suyu tutup kirleri iyice paspasın içine ittirip, kokkutturmuyor, düzgün yıkanıp kurutulan paspas kokmaz, bende basınçlı suyla (detarjanda kullanatrak) yıkayıp kurutuyorum , kesinlikle koku falan olmuyor , halı paspasın verdiği bir sıcaklık hissi var, kauçuk bu havayı yaratamıyor, universal paspaslarda kauçuk olup üstü halı kaplı olanlarda var ama ne yazıkki honda için yok

adaş valla kaucuk alacam galiba ama halı paspaslar hondada dha bi güzel duruo.

mc pherson

« Yanıtla #16 : Temmuz 03, 2009, 08:50:38 ÖS »
Kauçuk paspaslar tozu tutmazlar ve aracın iç kısmında döşemelerin,torpidonun vs daha çabuk kirlenmesine neden olurlar,ayrıca en önemlisi o tozları sürekli yutacağınızdan sizi rahatsız eder. Paspas ne kadar toz tutacak derseniz de 2 hafta yıkanmamış bir halı paspası çırpın çıkan tozu bir görün derim.

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Temmuz 04, 2009, 04:05:09 ÖÖ »
arabalarımızda , evimiz gibi bir nevi yaşam alanı, evde kauçuk döşeme veya halı düşünemiyorum :mrgreen:

#KemaL

« Yanıtla #18 : Temmuz 04, 2009, 04:53:40 ÖS »
Sonuç olarak kaucuk paspas aldım eski halıları altına serdim üstünede kaucuk :D

vw.bora

« Yanıtla #19 : Temmuz 05, 2009, 07:50:26 ÖS »
aslında aklıma gelmiyor değil şu duvardan duvara halı alacan metre hesabı paspasa göre şablonlayıp kesecen overlokçuda overlok geçtirip arabaya koyacaksın mis gibi servisteki satılan paspas kadar da maliyeti olmaz

yeyilmaz

« Yanıtla #20 : Temmuz 06, 2009, 12:32:35 ÖÖ »
söylediğin ii olmuş, denemeyelim

firstcevher

« Yanıtla #21 : Temmuz 06, 2009, 02:20:34 ÖÖ »
Kemalcim geçmiş olsun kardeşim ;) sıkma canını hepsi birer hatıra olarak yer ediyor biyerlerde ;) Biraz maliyetli bir anı olmuş ama olsun yinede canın sağolsun ;)

aslında aklıma gelmiyor değil şu duvardan duvara halı alacan metre hesabı paspasa göre şablonlayıp kesecen overlokçuda overlok geçtirip arabaya koyacaksın mis gibi servisteki satılan paspas kadar da maliyeti olmaz

Şadan bunu bi düşünmek lazım, uygulanabilir bişey... Maksat yeni şeyler denemek ama benim sıkıntım başka... Ayak altındaki paspas habire kayıyor ileri doğru, ikide bir onu çekiyorum ayak altından :D Gaz pedalının üstüne çıkıp duruyor ona bi çözüm bulmak lazım en önemlisi ;)

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Temmuz 06, 2009, 02:27:26 ÖÖ »
@firstcevher , serviste satılan paspasların içinde aslında 2 tane çengel var
bunlar şöför koltuğunun altında bulunan iki deliğe vidalanıyor, paspasın üzerindede 2 delik var , bu çengellere geçiriliyor...ne yazıkki servisteki, eğitimsiz elemanlar (En moloz işçiler honda servislerinde) bunları çıkarıp çöpe atıyorlar, ya ne işe yaradıklarını bilmedikleri için, yada o iki vidayı vidalamak ağır geldiği için...her hangi bir servisten istemen durumunda o çengelleri hemen vereceklerdir, vermeseler bile bir takım halı paspas alırsan içinden çıkacaktır, halı paspaslar çok pahalı değil serviste 15 lira

vw.bora

« Yanıtla #23 : Temmuz 06, 2009, 08:27:36 ÖÖ »
kaymaması için cırt cırtlar satılıyor sadece paspasa derby ile yapıştıracan cırtı diğer cırtı tabana yapıştırmadan kullanacan ihşallah anlatabildim cümlelerim biraz düşük oldu

firstcevher

« Yanıtla #24 : Temmuz 06, 2009, 10:21:51 ÖS »
@firstcevher , serviste satılan paspasların içinde aslında 2 tane çengel var
bunlar şöför koltuğunun altında bulunan iki deliğe vidalanıyor, paspasın üzerindede 2 delik var , bu çengellere geçiriliyor...ne yazıkki servisteki, eğitimsiz elemanlar (En moloz işçiler honda servislerinde) bunları çıkarıp çöpe atıyorlar, ya ne işe yaradıklarını bilmedikleri için, yada o iki vidayı vidalamak ağır geldiği için...her hangi bir servisten istemen durumunda o çengelleri hemen vereceklerdir, vermeseler bile bir takım halı paspas alırsan içinden çıkacaktır, halı paspaslar çok pahalı değil serviste 15 lira

bak abi bu işi sevdim ben ;) gideyimde biraz sıkıştırayım ozmn servisi :D

kaymaması için cırt cırtlar satılıyor sadece paspasa derby ile yapıştıracan cırtı diğer cırtı tabana yapıştırmadan kullanacan ihşallah anlatabildim cümlelerim biraz düşük oldu

çözüm bulamazsak bunu yaparız şadan abim ama önce biraz servisi bunaltmak lazım biraz :D