Aracınız hayırlı olsun. Aracınızda uzun kısa ayrı ayrı ampül lerden oluşur.Muhtemelen ampüller patlaktır. Selektör yapıp yapmadığını anlamak zor değil. Far yükseklik ayarına gelince, bu işlemi karanlıkta yapın farlar aşağı veya yukarı hareket eder.Fakat genelde sıfırda kalması önerilir. bir elektrikçi bu sorunlarınızı çözer.
çok teşekkürler.
Bu arada bu araç için dikkat etmem hususlarında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Örneğin bu araçta triger kayışı yok galiba, doğru mudur ? yağ ne kullanayım, elektronik aksamı ile ilgili dikkat etmem gereken bir şey var mı ?
Saygılar.
Ya hu bir arabada uzun farlarin olmamasi mumkun mu. Degerli sürücüler biraz kurcalayin şu arabalarinizi bakin edin şu arabalara. Nerde ne var. Tabiki soru sorulabilir. hiz sabitleyiciyi bile sorsan eyvallah ama uzan far ya .Kitapcik basmislar okuyun az.. Kirdiysam affola ama lutfen.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya hu bir arabada uzun farlarin olmamasi mumkun mu. Degerli sürücüler biraz kurcalayin şu arabalarinizi bakin edin şu arabalara. Nerde ne var. Tabiki soru sorulabilir. hiz sabitleyiciyi bile sorsan eyvallah ama uzan far ya .Kitapcik basmislar okuyun az.. Kirdiysam affola ama lutfen.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfirullah güzel kardeşim, kırılacak bişey yok. Ben ilk kez bu kadar donanımlı bir araba kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım araçlarda kol hep geriye çekilirdi. Kolun ileri itildiğini ilk kez öğreniyorum. Okuma mevzusunda haklısın, biraz yoğunluktan kolayına kaçtım galiba