Gönderen Konu: Fd6 lastik secimi  (Okunma sayısı 7461 defa)

MODEXL

Fd6 lastik secimi
« : Mayıs 01, 2016, 12:43:53 ÖS »
Arkadaslar herkeze merhaba 2010 model fd6 elegance sahibiyim bilindik üzere bu araçların süspansıyon sistemi cok sert ve içeri yol sesini asırı vermekte yenı teknoloji ses yalıtımlı lastıklerle en azından yarı yarıya bu sesi engelleyeceğimi düsünüyorum siZden ricam kısa zaman içerisinde bu sebeblerden dolayı lastık modeli belirtmek üzere aracına lastık alıp memnun kalan arkadaslar tecrübe ve bilgilerini paylasabilirmi

hll19

Ynt: Fd6 lastik secimi
« Yanıtla #1 : Mayıs 01, 2016, 12:52:18 ÖS »
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/yaz_lastik_onerisi-t80554.0.html

hocam burda tartışılmıştı konu göz atmanda fayda var ben gy efficientgrip performance kullanıyorum merak edersen yada düşünürsen bu lastik hakkında bilgi verebilirim

MODEXL

« Yanıtla #2 : Mayıs 01, 2016, 01:09:02 ÖS »
Cvp için cok tesekkur ederim konuları inceledim fakat tatmın edici bir cvp bulamadım sorun ses ve saglam fren ve yol tutusu bi markada ses gidiyo bi markada fren mesafesi uzuyo yol tutusu azalı bi markada zıplama yapıyo daha cok kafam karıstı aracım üzerinde suan fabrıkanın taktgı contimentan lastıklerim var 7 senedir üzerinde artık sertlestıgı için hem ses hem frende kızaklama yapıyor yenı teknoloji lastıklerle iyi bir performans alacagımı düaünüyorum mıshel ve goodyear oneriyor servis tecrübe yasayan arkadaslar varsa gercekten dogru karar verip almak istiyorum lastıkleri tüh keske demeyeceğim bişey olmalı

hll19

« Yanıtla #3 : Mayıs 01, 2016, 01:17:48 ÖS »
ben fiyatından dolayı gy tercih etmiştim ve verdiğim parayla kıyaslarsam memnunum performansından ama verdiğim linkte sevmediğim yönlerinide yazmıştım okumuşsundur.

yol sesi iyi yol tutuşu iyi ama yanakları aşırı yumuşak eğer michelin kullanan arkadaş varsa oda deneyimlerini paylaşırsa daha bilgilendirici olur. maddi kaygım olmasaydı sanrım bende michelin tercih ederdim (yol sesi sebebi ile yumuşak olmasından dolayı) ama gy de ses konusunda iyi bir lastik.

UK61

« Yanıtla #4 : Mayıs 01, 2016, 01:29:27 ÖS »
ben fiyatından dolayı gy tercih etmiştim ve verdiğim parayla kıyaslarsam memnunum performansından ama verdiğim linkte sevmediğim yönlerinide yazmıştım okumuşsundur.

yol sesi iyi yol tutuşu iyi ama yanakları aşırı yumuşak eğer michelin kullanan arkadaş varsa oda deneyimlerini paylaşırsa daha bilgilendirici olur. maddi kaygım olmasaydı sanrım bende michelin tercih ederdim (yol sesi sebebi ile yumuşak olmasından dolayı) ama gy de ses konusunda iyi bir lastik.

+1

soner_01

• poyraz
Ynt:
« Yanıtla #5 : Mayıs 01, 2016, 02:59:24 ÖS »
Bende aynı şekilde çok araştırma yaptım ve michelin primacy 3 lastiklerinde karar kıldım su an aracımda bu lastikler var genel anlamda memnunum yanakları yumsak ve ince diye söyleniyor ama ben bir sıkıntı yaşamadım ses konusunda arkadaşım in 2011 leonuyla hemen hemen aynı seviyede diyebilirim otobanda yol sesini duymuyorum ama rüzgar sesi deli ediyor beni yani genel anlamda beni tatmin etti bu lastik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soner_01

• poyraz
Ynt: Ynt:
« Yanıtla #6 : Mayıs 01, 2016, 03:00:57 ÖS »

Bende aynı şekilde çok araştırma yaptım ve michelin primacy 3 lastiklerinde karar kıldım su an aracımda bu lastikler var genel anlamda memnunum yanakları yumsak ve ince diye söyleniyor ama ben bir sıkıntı yaşamadım ses konusunda arkadaşım in 2011 leonuyla hemen hemen aynı seviyede diyebilirim tabi ww grubuna yalıtım konusunda yetişmek zor parkeli yollar dışında çok Bi fark kalmadi  otobanda yol sesini duymuyorum ama rüzgar sesi deli ediyor beni yani genel anlamda beni tatmin etti bu lastik

soner_01

• poyraz
Ynt: Ynt:
« Yanıtla #7 : Mayıs 01, 2016, 03:02:15 ÖS »

[/quote]

soner_01

• poyraz
Ynt: Ynt: Ynt:
« Yanıtla #8 : Mayıs 01, 2016, 03:03:46 ÖS »

MODEXL

« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2016, 03:18:32 ÖS »
Prmaxy için cabuk balon yapıyor diyorlar bi forum sitesinde okumustum inşalh öle birseyle karsılasmassınız tavsiyenız için tesekkurler

turkdivers35

• turkdivers35
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2016, 07:02:32 ÖS »
goodyear efficientgrip 91v 205-55-16r gercekten iyi bir lastik gecen yaz aldım cok memnunun zaten incelerseniz sess seviyesi fren özelliği fln takdir toplamış bi lastik..(bide malum alışveriş sitelerinde yeni üretim olmasına karşılık çok uygun fiyatlı şahsen ben ve bikac arkadas öyle aldık)

kayaci26

« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2016, 10:04:08 ÖÖ »
N O K I A N
O
K
I
A
N

Karasahin

« Yanıtla #12 : Mayıs 03, 2016, 02:54:17 ÖS »
ben kendi aracıma falken aldım. gayet memnunum. ısrarla tavsiye ediyorum. ses yok lastikte. değerleri de en iyi bildiğiniz lastik markasıyla aynı. çevremde tavsiye ettiğim arkadaşlarımdan 4-5 takım alındı. herkeste aynı memnuniyet var. bilginize

nisay

« Yanıtla #13 : Mayıs 05, 2016, 07:52:35 ÖÖ »
2011 aracıma goodyear efficent grip performance lastisi lastiği aldım daha yeni. Gayet memnunum, tavsiye ederim. HB sitesinde kampanya vardı, hala devam ediyor.

hll19

« Yanıtla #14 : Mayıs 05, 2016, 08:10:23 ÖÖ »
2011 aracıma goodyear efficent grip performance lastisi lastiği aldım daha yeni. Gayet memnunum, tavsiye ederim. HB sitesinde kampanya vardı, hala devam ediyor.

hocam bende kullanıyorum aynı lastiği araba yüklü iken sendede yaylanma, zıplama tarzı şeyler oluyormu lastikten kaynaklı?

UK61

« Yanıtla #15 : Mayıs 05, 2016, 10:42:15 ÖÖ »

hocam bende kullanıyorum aynı lastiği araba yüklü iken sendede yaylanma, zıplama tarzı şeyler oluyormu lastikten kaynaklı?

Bende kullanıyorum hocam yalnız benim için ön 2 lastiklerde var sadece. Zıplama falan olmuyor.

hondatürk

• ホンダトルコ
« Yanıtla #16 : Mayıs 22, 2016, 12:35:56 ÖÖ »
goodyear 1 aya yakın oldu alalı gayet memnunum

Atk2095

Ynt:
« Yanıtla #17 : Mayıs 23, 2016, 10:33:59 ÖS »
Yokahoma blueart performance tavsiye ederim

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MODEXL

« Yanıtla #18 : Mayıs 29, 2016, 02:47:58 ÖS »
Arkadaslar uzun arastırma sonucu godyear egela sport aldım hem performans hem yumusaklık yanakları sertlestırlmıs yenı teknoloji lastık 1000 kılometre yakın kullanıyorum gayet memnunum hem fren hem yol tutus acısından

samechenko

« Yanıtla #19 : Haziran 02, 2016, 07:19:56 ÖS »
ben de michelin primacy 3 kullanıyorum arkadaşlar arabayı aldığımda üstündeydi gayet memnunum otoyolda teker sesi duymuyorum, ancak kasislerde amortisör ve yüksek hızlarda rüzgar sesi oluyor.  tabi bunlar genel sorunlar tekerlerle alakalı değil. ben şu ana kadar memnunum beni üzmedi çok şükür. ilk zamanlar 70-80 le su birikintisine girdiğimde korkuyordum yoldan çıkacağım diye fakat geçen gece ansızın su birikintisi çıktı 100ün üzerinde bir hızla tek tekerden girdim suya yine de bişey olmadı.