Gönderen Konu: distribütör keçesi acil  (Okunma sayısı 5722 defa)

delege

distribütör keçesi acil
« : Şubat 25, 2014, 01:18:24 ÖS »
ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM osmaniyeden HERKESE HAYIRLI İŞLER 96 HONDA EURO CIVIC SAHIBIYIM AMA FITTIRMAK UZEREYIM CUNKÜ DİSTRİBütör keçesini aramadığım yer kalmadı herkes yok diyor ne olursunuz allah rızası yardım edin bu sınırle arabayı satacam yoksa nerden bulabılırım ben bu keçeyi çıkma parçaçıları aradım adanada hepsi yok diyor  :ağlaa :ağlaa

tarantino

• Co-Admin
Ynt: distribütör keçesi acil
« Yanıtla #1 : Şubat 25, 2014, 03:23:01 ÖS »
hangi keçe içerdeki mi yoksa silindir kapağına giren yerdemi

eğer içindeyse yani ditirübitörün

1-önce keçeyi söküp sanayide rulman kayış keçe satan dükkana gidiyorsun
2-elinde ki keçenin aynısını bulamazsın çünkü ara ölçü tr de yok bazı ölçüler
o yüzden elindeki keçenin 1 ufak ölçüsünü istiyorsun
3-daha sonra tornacının yolunu tutuyorsun
4 rulmancıdan aldığın keçeyi veri distirübitörüde verip o keçenin olduğu yere elinde ki keçeye göre gömlek yapmasını istiyorsun

bu kadar basit böylelikle sorunun ortadan kalkmış oluyor

başıma geldiği için yazdım distiribütörümün içi komple yağ doluyordu sorun bu şekilde çözüldü ;)

gecetilkisi

« Yanıtla #2 : Şubat 25, 2014, 07:29:14 ÖS »
Iyi paylasim olmus adas. Birazda benim arizalar basina gelse benden once tam super olcak

delege

« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2014, 09:44:54 ÖS »
tarantino abicim yardım ve alakan için gercekten cok teşekkür ederim bir soru daha sorsam sana danışsam ben bu distribütörün silindire giren yeri varya catal gibi onu tutan pimi sökemedim daha doğrusu distribütörün keçesini nasıl sökerim onuda bilmiyorum distribütörü yerinden alıp dışarı cıkardım ama keçeyi nasıl sökecem bilmiyorum fikriniz varmıdır  şimdiden sağolun

delege

« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2014, 10:04:01 ÖS »
tarantino abicim evet distribütörün içindeki keçe varya onu sökmem gerek doğru tahmin ettiniz
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2014, 11:11:23 ÖS Gönderen: tarantino »

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #5 : Şubat 25, 2014, 11:16:51 ÖS »
valla o çatalın orda bir halka şeklinde yay var yanlız çıkarmadan önce bağlı olduğu yere işaret koy daha sonra ters olursa aracı çalıştıramazsın ;)

bahsettiğimiz halka şeklinde ki yayı çıkardığın zaman altında pim gibi birşey var mille o çatalı tutuyor4 mm genişliğinde demir bir çubuk yada tornavida yardımıyla çekiçle vurarak çıkartabilirsin
ama dikkat et yaptıklarını karıştırma sonra bana gönderirsin distiribitörü ;) :D

delege

« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2014, 12:27:56 ÖS »
arkadaşlar ilgilenen arkadaşlar teşekkür ederim sizlere özellikle tarantino kardeşime usta bana distribütörü değiştir diyordu ben 10 tl ile hallettim çok şükür 5 tl çatalın pimini çıkattırdım 5 tl ilede keçe aldım oldu bitti tertemiz sağolun ilgi ve alakanız için