Gönderen Konu: Direksiyondaki Honda Arması Soyuluyor  (Okunma sayısı 8086 defa)

ysnsln

Direksiyondaki Honda Arması Soyuluyor
« : Eylül 18, 2014, 09:28:04 ÖÖ »
Arkadaşlar merhabalar ;

Tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım, direksiyondaki Honda arması soyuluyor; nikelajın üzerindeki koruma gibi olan şeffaf koruma bandı kalkıyor.
Ne yapabiliriz ne önerirsiniz?

İyi Günler

HONDAHAN

Ynt: Direksiyondaki Honda Arması Soyuluyor
« Yanıtla #1 : Eylül 18, 2014, 09:37:41 ÖÖ »
Benimki çoktan soyuldu bile. Nasıl becerdiysem, emniyet kemerini çekerken metal kısmını logoya vudum, üzerindeki şeffaf jelatin gibi olan şey yırtıldı ve son başladı. Şuan berbat durumda.
Servise sordum, airbag komple değişiyor dedi, oha didim. :D
Sanayide birine sordum, değişiyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum dedi, eksik olma didim :(
Ben de bekliyorum bir babayiğit çıksın diye :)

Eren53

« Yanıtla #2 : Eylül 18, 2014, 09:58:21 ÖÖ »
fb7 de de benim logoda ufak bi darbe almış galiba o jelatin kalkmış götürdüm soyuluyor diye garantiye almadılar alsalarda airbag le birlikte değişiyo dediler

savas

« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2014, 10:53:59 ÖÖ »
@HONDAHAN

Linkteki arkadaşa mail at istersen elinde varmış yardımcı olur diye tahmin ediyorum. Hatta bi ara bende bi mai atayım benimkide soyuldu. :)

mu§tafa01

« Yanıtla #4 : Eylül 18, 2014, 10:57:48 ÖÖ »
fb7 de de benim logoda ufak bi darbe almış galiba o jelatin kalkmış götürdüm soyuluyor diye garantiye almadılar alsalarda airbag le birlikte değişiyo dediler

Airbaglami degisiyomus ne sacma ya on gogusle beraber dememisler iyikide :gitar sen simdi onu kastirsan cit  atar kendini yeni amblemi kendin bile takarsin hazir cikmisken alin bi kirmizi logo takin  bencr 35 tl  galiba yanls hatrlamiosam :)
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2014, 10:59:03 ÖÖ Gönderen: mu§tafa01 »

enginturan

• Engin
« Yanıtla #5 : Eylül 18, 2014, 11:08:14 ÖÖ »
aracınızın garantisi devam ediyorsa garantiden airbag ile birlikte değiştiriyorlar.

madfok

• Fok
« Yanıtla #7 : Eylül 18, 2014, 12:50:06 ÖS »
Geçen başka bir konudan öğrendiğim üzere bu ürünler zaten direk şuanki logonun üzerine oturuyormuş. Arkasında "H" şeklinde kalıp varmış. Şuanki logo, evet airbag çıkmadan çıkamıyormuş.

HONDAHAN

« Yanıtla #8 : Eylül 18, 2014, 02:06:42 ÖS »
@savas sağol da ben kırmızı istemiyorum abi, becerebilirsem orijinalini bulup takacağım.
İyi de bunu kanırtıp çıkaralım diyene kadar airbage zarar vermeyelim yaa ! Tamam ben de ne alaka diyorum ama servis airbagle değiştiğini söylediği için pipirikleniyorum.
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2014, 02:07:01 ÖS Gönderen: HONDAHAN »

madfok

• Fok
« Yanıtla #9 : Eylül 18, 2014, 03:31:31 ÖS »
@savas sağol da ben kırmızı istemiyorum abi, becerebilirsem orijinalini bulup takacağım.
İyi de bunu kanırtıp çıkaralım diyene kadar airbage zarar vermeyelim yaa ! Tamam ben de ne alaka diyorum ama servis airbagle değiştiğini söylediği için pipirikleniyorum.

Kanırtayım derken "BAM!!" diye paylamasın da yüzüne :D sökme bence hiç öyle. Bu armaların siyahı da vardı görmüştüm zamanında. Biraz daha araştır bence

Şu tarz mesela:

Edit: Malum site 176696319 ilanda var mesela
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2014, 03:32:35 ÖS Gönderen: madfok »

HONDAHAN

« Yanıtla #10 : Eylül 19, 2014, 10:47:47 ÖÖ »

Kanırtayım derken "BAM!!" diye paylamasın da yüzüne :D

:D Bu sabah feribotta boş boş beklerken epeyce uğraştım, kanırttım ama yok bunun böyle olacağı yok. Sanki servis haklı mı ne !

madfok

• Fok
« Yanıtla #11 : Eylül 24, 2014, 08:13:17 ÖÖ »

:D Bu sabah feribotta boş boş beklerken epeyce uğraştım, kanırttım ama yok bunun böyle olacağı yok. Sanki servis haklı mı ne !

Aslında şöyle bir resim de buldum ama denemedim ben de

Bu ürün crv direksiyonu için diye geçiyor:

Burada da değiştirme işlemini göstermiş:

Bizim de direksiyon aynı olduğuna göre, servisin dediğinin aksine böyle de olabilir diye düşünüyorum

dersu_06

« Yanıtla #12 : Eylül 24, 2014, 04:16:56 ÖS »

Bizim de direksiyon aynı olduğuna göre, servisin dediğinin aksine böyle de olabilir diye düşünüyorum

mevcuttakini sökerken elinize bi maket bıçağı gbi bşey alın.kargaburnuyla logoyu çekip altındaki tutan yeri kesin 8-10 tane kesmeniz gereken yer var.ilk fotodaki duran logo tam oturmuyo altına dikkatlice japon sürün dışına taşırmazsanız daha iyi olur