Gönderen Konu: Çift taraflı bant nasıl çıkar? Yardım:(  (Okunma sayısı 18988 defa)

prevailingboy

Çift taraflı bant nasıl çıkar? Yardım:(
« : Nisan 07, 2013, 12:03:03 ÖÖ »
Arkadaşlar aracıma M3 bagaj çıtalarından taktırdım plastik,aldıım yer çift taraflı bant ile yapıştırdı,sabah yıkamacıya giderken bi baktım plastik olan yer düşmüş,sadece bant var üstünde,yıkamacıya siz çıkarın geri kalanı dedim,gittiğimde bazı yerlerde iz kalmıştı moralim bozuldu,nasıl çıkar bilgisi tecrübesi olan varsa yardım etsin lütfen..benzinle çıkar diyolar ama boyaya zarar vermekten korkuyorum...

Vural3737

Ynt: Çift taraflı bant nasıl çıkar? Yardım:(
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2013, 08:41:54 ÖÖ »
benim de farklı bir konuda çıkmayan lekeden tereddütlerim vardı fakat kendi uğrasmamla güzel bi sonuç alamadım tanıdık bi kaportacıya gittim selülozik tinerle istubi verdi iki dkkada halledip bumuymus dedım yerinde olsam bi kaportacıya danışırım

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2013, 09:04:47 ÖÖ »
Tiner, Alkol çıkartacaktır.Deneyin bi.

önder

« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2013, 09:11:00 ÖÖ »
selülozik çıkarır ama sonradan boya yapılan kaportanın verniğini alır...Alkolle veya parmakla çok kolay çıkıyor zaten..

police07

« Yanıtla #4 : Nisan 07, 2013, 10:52:26 ÖÖ »
GAZYAĞI ile biraz yumuşatıp sonra yavaş yavaş silmeni tavsiye ederim.Plakayı tuttururken kağıt bant izlerini bu yöntemle çıkarttım.Zaten zift vs. lekelerine de GAZYAĞI bire bir dir.

prevailingboy

« Yanıtla #5 : Nisan 07, 2013, 11:47:44 ÖÖ »
arkadaşlar hallettim:D nette araştırdım silgi ile yapın diyolardı silgi ile sildim geçti ama zorladı bayagı sonra sıcak su döktüm öyle sildim daha kolay oldu ufak kalanları da kolonyalı bezz ile sildim hemen peşine de bol su ile yıkadım şu an gayet iyi gece acele ile yaptıgım için ufak tefek yerlerde kalmış geniş zamanda yapcam onları da,hepinize teşekkür ederim:)

baron12

« Yanıtla #6 : Nisan 07, 2013, 02:16:01 ÖS »
tiner işinizi görür

srkns

• Serkan's
« Yanıtla #7 : Nisan 07, 2013, 03:31:10 ÖS »
yapı marketlerde etiket temizleyici sıvı ürünler var, yaklaşık 15-20 lira arası fiyatı

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #8 : Nisan 07, 2013, 05:00:07 ÖS »
çıtayı tekrar yapıştırmayı düşünmüyormusun küçük yerleri kapatır zaten.

alperd

• alperd
« Yanıtla #9 : Nisan 07, 2013, 05:35:06 ÖS »
Kimyasal kullanmayın bence.
Bende jant göbeği stikeri vardı onu sökünce iz kalmıştı.

TESA marka 5-6 cm. genişliğinde (koli bandına benzer) parlak Siyah bir bant var ondan alın çok güçlü ama iz bırakmayan kalın yapılı bir banttır.
Bundan 5-10 cm falan bir parça kesin onu alın bant lekesi olan yere yapıştır-çıkar, yapıştır-çıkar şeklinde uygulayın tamamen mekanik biraz uğraştırır ama en ufak bir iz-leke-yapışkan kalmayacaktır.
çivi çiviyi söker hesabı :)

alperd

• alperd
« Yanıtla #10 : Nisan 07, 2013, 05:36:39 ÖS »
Kimyasal kullanmayın bence.
Bende jant göbeği stikeri vardı onu sökünce iz kalmıştı.

TESA marka 5-6 cm. genişliğinde (koli bandına benzer) parlak Siyah bir bant var ondan alın çok güçlü ama iz bırakmayan kalın yapılı bir banttır. Elektrik bantları gibi.
Bundan 5-10 cm falan bir parça kesin onu alın bant lekesi olan yere yapıştır-çıkar, yapıştır-çıkar şeklinde uygulayın tamamen mekanik biraz uğraştırır ama en ufak bir iz-leke-yapışkan kalmayacaktır.
çivi çiviyi söker hesabı :)

düzelt yerine alıntı yaptım galiba :)
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2013, 05:38:41 ÖS Gönderen: alperd »