Gönderen Konu: çekiş problemi  (Okunma sayısı 2238 defa)

hgu840

çekiş problemi
« : Temmuz 21, 2012, 11:52:56 ÖS »
aracım 2000 model otomatik vites honda cr-v, aracımın su eksiltme problemi vardı özel honda servisine gittim üst kapak contası yanmış bir haftalık işi var dedi bir hafta sonra beni aradı su eksiltme problemini çözdük fakat arabanın şanzıman sorunu olduğunu rampada gitmediğni söyledi benden 900 tl aldı. ben çekiş probleminin subap ayrından olabileceğini söylediğimde ayarı fabrika çıkış ayarına çevirdiğini söyledi aracım şuan rampada çok zorlanıyor 1. viteste bile çıkmadığı yer oluyor 4 çeker araba nasıl çıkmaz anlamıyorum.gaz pedelına sonuna kadar bastığımda roket işlevinide yerine getirmiyor. bir sorundan kurtulalım derken başka sorun çıktı aynı durumda olan varmı subap ayarından kaynaklanamazmı acaba

Alperen Eren

Ynt: çekiş problemi
« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2012, 02:12:13 ÖÖ »
Ciddi bir problem gibi gözüküyor . Bu tarz problemlerde işi sadece HONDA araçlar olan özel ya da yetkili servislere gitmeniz daha doğru olur . Büyük şehirlerde özel HONDA servislerine ulaşmak daha kolay ama küçük biryerde yaşıyorsanız yetkili servisi tercih etmek daha doğru olabilir diye düşünüyorum .

gecetilkisi

Ynt: çekiş problemi
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2012, 06:08:26 ÖÖ »
çekişin sanzımanla ne alakası var anlamadım. avans, supap ayarı, kompresyon oranı  yada ateşlemeden çekiş düşüklüğü yapar benim bildigim. bence o servisi terket .