Gönderen Konu: Brc led gösterge ışığı  (Okunma sayısı 3602 defa)

fahrettin

Brc led gösterge ışığı
« : Haziran 20, 2016, 04:36:15 ÖS »
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı ramazanlar. Şöyle bir sorunum var: depoyu tamamen doldurduğumda gösterge ışıklarının hepsi yanıyor ve km yaptıkça sönüyor sırayla normal olarak. Fakat son ışık sürekli yanık kalıyor yani gaz azaldıkça yanıp sönmesi gerekirken sürekli yanıyor ve birden gazın bittiğini ilan eden alarm ötmeye başlıyor. Acaba yazılımsal bir sorun mu yoksa şamandıra ile ilgili mi bir sorun var. Bulunduğum yerde brc olmadığı sevise de gidemedim.

IGDIR

Ynt: Brc led gösterge ışığı
« Yanıtla #1 : Haziran 21, 2016, 01:14:25 ÖS »
aynı sorun benim arabadada var arabayı alırken üzerinde vardı 2009 mod fd6 kasa brc lpg ben sorun etmedim kulanıyorum şamandıra arızalı dulum yaparken tırrr diye bir ses yapıyor sonra duruyor brc de bu sorunlar var galiba abimin arabasındada vardı brc ondada aynı sorun vardı kronik arıza diyebiliriz sıkıntı etme derim
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2016, 01:16:24 ÖS Gönderen: IGDIR »

fahrettin

« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2016, 02:18:32 ÖÖ »
Teşekkür ederim ilgi ve alakan için

karakule

« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2016, 07:43:21 ÖS »
Biraz geç olacak ama iyi bir Brc lpg ustasına götürüp 1. Işığın bar seviyesini düzeltsin problem düzelir.

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2016, 09:01:24 ÖS »
Bilgi olması açısından ;
Depo dolduğunda gelen tırrr sesi,deponun dolduğunu gösteriyor bu sesi duyduğunuzda pompacıya çekmesini söyleyin.Bizim lpg istasyonlarındaki pompaların basıncı yüksek olduğundan şamandırayı zorluyor.Normal basınç standartlarına sahip pompalarda depo dolduğunda dolum durur,şamandıra keser dolumu.Basıncı yüksek olanlarda şamandıra kesemediği için bu ses çıkıyor zorluyor.Şamandıra bozulmaması için bu sesi duyunca lpg dolumunu kestirin.

ilhansr

• BLACK SNAKE FD6
« Yanıtla #5 : Aralık 09, 2016, 04:46:13 ÖS »
Arkadaşlar benim FD6 aracımda brc takılı ışıklar hepsi sürekli yanıp sönüyor? ( Depo full de olsa 30 liralık alsamda ) BRC ustasına gittim ayar yaptım 50 liralık gaz al düzelir dedi ama yine aynı? Bilgisi olan Anadolu yakasında iyi bir usta tavsiye edecek arkadaş varmı?