Gönderen Konu: Arka Cam Rezistans Tamiri İçin Yer Tavsiyesi  (Okunma sayısı 52888 defa)

23korg23

Ynt: Arka Cam Rezistans Tamiri İçin Yer Tavsiyesi
« Yanıtla #50 : Ocak 10, 2013, 05:24:00 ÖS »
Rezistans tamirini camcılarda yaptırın kendim kukuri arkadaşın bahsettiği tamir setiyle iş yerinde bir arkadaşla yaptım camı patladı ve arka camı değiştirmek zorunda kaldım. Belki biz yanlış uyguladık ama camı patlatma riskinizde var 

camcıda da bu şek,lde yaptırsan durum değişmezdi bence.. camın fön makinası gibi bişey ile iyice ısıtılması gerekiyordu yukarıda yazıldı bunlar yada yazın güneşe bırakıp ısındıktan sonra yapacaksınız vede cam olduğunu unutmadan fazla ısıtmadan lehim yapılmalı

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #51 : Ocak 10, 2013, 05:33:34 ÖS »
Rezistans tamirini camcılarda yaptırın kendim kukuri arkadaşın bahsettiği tamir setiyle iş yerinde bir arkadaşla yaptım camı patladı ve arka camı değiştirmek zorunda kaldım. Belki biz yanlış uyguladık ama camı patlatma riskinizde var 

camcıda da bu şek,lde yaptırsan durum değişmezdi bence.. camın fön makinası gibi bişey ile iyice ısıtılması gerekiyordu yukarıda yazıldı bunlar yada yazın güneşe bırakıp ısındıktan sonra yapacaksınız vede cam olduğunu unutmadan fazla ısıtmadan lehim yapılmalı

+1000 katılıyorum.

poseidon999

« Yanıtla #52 : Ocak 10, 2013, 05:48:45 ÖS »
aracı kapalı bir otoparka çekin
havluyu kaynar suya sokup dışardan cama serin
 3-4 dk sonra içerden istediğiniz şekilde lehim yapabilirsiniz.
bu da benim yöntemim

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #53 : Ocak 10, 2013, 06:21:43 ÖS »
aracı kapalı bir otoparka çekin
havluyu kaynar suya sokup dışardan cama serin
 3-4 dk sonra içerden istediğiniz şekilde lehim yapabilirsiniz.
bu da benim yöntemim

Buda güzel yöntem.

kukuri

« Yanıtla #54 : Ocak 11, 2013, 07:23:28 ÖS »
Benim yaptığım işlemde camın patlaması imkansız.sen farklı bir işlem yapmışsın.benim kullandığım malzeme yapıştırıcı ve tamir seti.Isıtarak yaptığım bir işlem yok.Risk sıfır

dazzlingstorm

« Yanıtla #55 : Ocak 22, 2013, 10:29:38 ÖÖ »
Benim yaptığım işlemde camın patlaması imkansız.sen farklı bir işlem yapmışsın.benim kullandığım malzeme yapıştırıcı ve tamir seti.Isıtarak yaptığım bir işlem yok.Risk sıfır
doğru biz lehimleyerek yaptık belki de ondan oldu.

LEVENTÖZ

« Yanıtla #56 : Ekim 17, 2016, 10:21:06 ÖS »
Çorum'da rezistans tamirinde 6 yıldır hizmet vermekteyim garantili bir şekilde tüm il ve ilçelerde yüzlerce aracın tamirini yaptım,Lehim yapmadan camı sökmeden özel yapıştırıcılar kullanarak cama zarar vermeden tamir ediyorum Sorunu olan arkadaşlar arayıp bilgi alabilir (05365926767) LEVENT ÖZGÜL ÇORUM
« Son Düzenleme: Ekim 17, 2016, 10:26:45 ÖS Gönderen: LEVENTÖZ »