Gönderen Konu: Araçtan gelen tak sesi  (Okunma sayısı 2283 defa)

dokuzeylul

Araçtan gelen tak sesi
« : Haziran 19, 2017, 08:44:17 ÖS »
Herkese merhaba.2013 honda civic perimium otomatik vites sahibiyim. 3 hafta önce küçük bir kaza atlattım. Seyir halindeyken aracın sağ tarafından domuza çarptım. Tekerleğin altına girdi hayvancağız
 Araç çekiciyle servise çekildi. Sağ amortisör ve salıncak ile sağ çamurluk değişti. Araç servisten çıktıktan sonra düşük hızda giderken ayağımı gazdan çektikten sonra ayağımın altında da hissettiğin tak diye bir ses işittim. Servise geri döndüm. Kontrol ettiler. Aracın kalmasını söylediler. 2 gün sonra arayıp sorunu hallettiklerini söylediler. LPG regülatörünün motor sarsıntısından kaputa vurması sonucu böyle bir sesin çıktığını ve hallettiklerini söylediler. Artık gazdan ayağını çekince değil sadece sağa sola dönüşlerde ses gelmeye başladı.Güvenmedim çıkışta Rod balansçıya girdim. Onlar da alt takımda herhangi bir sorun göremediler. Ama ses gitmedi. Tekrar servise gittim. Regülatörü daha da sağlamlaştırdılar. Ama sorun yine çözülmedi. Tekrar Rod balansa gittim. Dışarda özel servise gittim. Her şey normal gözüküyor. Ama ses bir türlü gitmiyor. Motor takozlarının ve diğer takozların sağlam olduğu söyleniyor. Benzin döküp yakasım geliyor arabayı ama çok seviyorum keratayı :) Nedir arkadaşlar bu ses? Yardımcı olursanız sevinirim.