Gönderen Konu: ARACIM TEKLİYOR  (Okunma sayısı 20478 defa)

cobra34

Ynt: ARACIM TEKLİYOR
« Yanıtla #25 : Aralık 13, 2011, 04:29:23 ÖS »
yok üstü kapalı değil açık açık tavsiye edıyorum , benım üstü kapalı yaptığım tek şey uyumak kardeşim
vay be sen neymişsin çok tırstım

DENON

« Yanıtla #26 : Aralık 13, 2011, 04:34:26 ÖS »
yok üstü kapalı değil açık açık tavsiye edıyorum , benım üstü kapalı yaptığım tek şey uyumak kardeşim
bencede tırs ;D

galantus

« Yanıtla #27 : Aralık 13, 2011, 06:20:00 ÖS »
arkadaşım tamam uzatmana gerek yok.  Konu hakkında bilgisi olmayan lütfen yorum yapmasın. Burda yardım bekleyen arkadaşları yanlış yönlendirmiş oluruz bu daha kötü. Ayrıca birbirimizi kırmaya gerek yok. Ortada bir yanlış anlaşılma olmuş ve düzeltilmiş lütfen uzatmayalım. Konuya dönersek serviste bilgisayara bağlayıp lambda sensörlerinin ölçüm değerlerine bakıldımı acaba. Çok nadirde olsa bunlar arıza lambası yakmayabiliyor. 
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2011, 06:21:31 ÖS Gönderen: galantus »

meh0650

• Geronimo
« Yanıtla #28 : Temmuz 09, 2017, 02:39:30 ÖS »
Merhabalar aynı sorun bende de var sorununuz çözüldü mü

grafiturk

• Honda Tamir ve Bakım Youtube Kanalım
« Yanıtla #29 : Temmuz 11, 2017, 10:24:04 ÖS »
Benzer bir sorun yaşamıştım teklemeyle başladı  sonra  sık sık  o stop  o etti özel servise gittim subap ayarı yapılması lazım dedi yapıldı 1km geçmedi yine stop etti ustayi çağırdım suçu LPG ye attı LPG ayarı yaptır bu modeller pek uyumlu değil LPG ile diyip salladı... LPG ayari yaptırdık neyse uzun yolda hareket halindeyken stop etti yolda kaldim. Başka bir servise gittim krank sensörü değişmesi lazım dedi, değiştirdiler ve sorun çözüldü.

Bunların dışında boğaz kelebeği temizliği de bu konuda önemli rölanti de çalışırken titreme devir göstergesi dengesiz ise bu işlemin de yapılması lazım.