Gönderen Konu: Antalya özel Honda Servisleri  (Okunma sayısı 7070 defa)

I Love You Honda

• Ziyaretçi
Antalya özel Honda Servisleri
« : Ağustos 04, 2009, 03:49:57 ÖS »
Antalya'da faaliyet gösteren Ada Otomotiv'i tavsiye etmek istedim. Tatil dönemi.... Yolunuzun Antalya'ya düşme ihtimali çok yüksek. Ada Otomotiv, Antalya'da ilk kurulan ve geçen yıl faaliyetine son veren Şenoğlu Otomotiv'den ayrılan formenlerin ortaklığında kuruldu. Şenoğlu'nun titizliğini, müşteri memnuniyetini, ilgiyi, saygıyı aynen orada da görüyorsunuz. Özel servis yetkili servisten daha başarılı çalışmalar yapıyor; bu müşterilerin genel görüşü. Ben de hem Honda kullanıcısı hem de Ada Otomotiv hayranı biri olarak, bu bilgiyi bu ortamda paylaşmak istedim.

Saygılar

mali

Ynt: Antalya özel Honda Servisleri
« Yanıtla #1 : Ağustos 05, 2009, 05:38:13 ÖS »
Ada otomativi bende tavsiye edebilirim.
Hemşerim senide tanıyabilirmiyiz

I Love You Honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2009, 10:05:54 ÖS »
Selam,

Antalya'da ziraat ile uğraşıyorum. Yeni model Accordum var. Arabama hayranım. Honda'ya hayranım. Değer verdiğiniz birşeyi de emin ellere teslim etmek istiyorsunuz. Ben mecburen yetkili servise götürmek zorundayım (garanti kapsamında). Ancak sık sık Ada'yı ziyarete gidiyorum. Eşimin Honda'sını oraya götürüyoruz. Ancak o kadar candan insanlar ki artık dost olduk; yolumuz düşünce gider çaylarını içeriz Ada'cıların. Yerini bilmeyenler için: Eski sanayii sitesinin hemen girişinde (şehir içinden geldiğinizi düşünürsek).

Saygılar

vtech07

« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2009, 10:09:14 ÖS »
hoş geldin kardeşim bende antalyadanım keyifli ve aktif forumlar...

I Love You Honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ağustos 05, 2009, 10:15:22 ÖS »
Teşekkür ederim.

-Serhat

« Yanıtla #5 : Ağustos 15, 2009, 10:27:39 ÖÖ »
peki eysa hakkında bilginiz varmı??

vtech07

« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2009, 10:47:29 ÖS »
arkadaşlar eysa hakkında pek bi bilgim yok ama arkadaş gitmiş benm gayet de memnun yanii... bir de arkadaşlar tht antalya gurubunu kurmaya çalışıyoruz girip kendinizi tanıtısanız sevinirim...http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/tht_antalya_buraya_lutfen-t28709.0.html

mali

« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2009, 01:53:06 ÖÖ »
Antalya gurubuna bekliyoruz

Eysa personeli çok kibar ben birkaç kere gittim hiçbişey yaptırmadım merak ettigim şeyleri sormak için gittim çokta güzel yardımcı oldular şasi numarasında arabanın ggeçmişini öğrendim
servis konusunda her servis gibi dışarıyla arasında fiyat farkı var

omeronal07

« Yanıtla #8 : Kasım 03, 2009, 02:09:33 ÖS »
eysayı bende tavsiye ederim. ben aracımı oraya götürüyorum. temiz işçilikleri var. işçilik ücreti cok azda olsa fazla ama değer.

hakan0776

« Yanıtla #9 : Mayıs 27, 2012, 09:34:02 ÖÖ »
antalya da akdeniz sanayi sitesinde honda da uzman fiyatta uygun merkez japon otomotiv var tavsiye ederim telefonu 05323957679

988_honda

« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2012, 12:43:07 ÖS »
2 sene evvel yeni aldığım vtec 2 mi 50 bin bakmı için eysa ya götürdüm.motor sıcakken sibop ayarı yaptı gözümün önunde tabi o zamanlar bilmiyodum yanlış oldugunu.bu yıl gittigim servis siboplar vuruyo dedi.ayar yaptıralı 8 bin km olduğu halde?yeni ayar yaptı.işçilikleri de cok pahalı bence...

propofol07

« Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2012, 02:28:32 ÖS »
bende lpg takılmasına bağlı olarak garanti dışı kalıncaya kadar eysa ya gitmiştim, çalışanlar ve işçilik açısından bı sıkıntı yaşamadım. ancak en son bakımı ada honda da yaptırdım ve gerçekten memnun kaldım. çalışanları anlayışlı ve yardımsever. daha sonrasında arabadaki bir problem için uğradığımda beni bu işi çözebilecek kişiye yönlendirdiler ve bu sayede işimi hallettim. gerçekten ada honda antalya için büyük şans...

olcaytobulut

« Yanıtla #12 : Ekim 05, 2015, 10:01:09 ÖS »
Arkadslar konu hortlayacak ama Antalya Dayim .... Conta yaktım sanırım TERMOSTAT yüzünden ... Bazı ustalar conta da sıkıntı yok dedi bazıları var dedi ..? Antalya da baktığı zaman anlayacak hüseyin usta gibi usta lazım (ikiler ) ....