Gönderen Konu: AKS boşluk yaparsa tekerlerden dönüşte ses yapar mı ?  (Okunma sayısı 7226 defa)

06FAT68

AKS boşluk yaparsa tekerlerden dönüşte ses yapar mı ?
« : Haziran 03, 2009, 09:22:17 ÖS »
merhaba arkadaşlar 95 ex aracımda sol aks içindeki 3 bilyanın birisi yoktu.bu şekilde araçla 2,5 ay gidilir mi?aracta sol teker ses yapıyodu bilyayıda taktırdıktan sonra ama şimdi aksda boşluk var krikoya kaldırıp baktık. boşluk olan aks da teker dönüşlerde kütür kütür diye ses geliyo vurduruyor biyerlere.boşluk olan aks ses yapar mı ?

integtant_83

Ynt: AKS boşluk yaparsa tekerlerden dönüşte ses yapar mı ?
« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2009, 09:49:09 ÖS »
bende de  o sesten gelıyor. Sadece park yerıne gırerken veya cıkarken yapılan manevralarda bır turda ıkı uc kez katır kutur edıyor. bır mıktar hızlıyken degıl de park manevralarında. sebebını bılmıyorum. ustaya gosterdım malum cevap olur dedı

06FAT68

Ynt: AKS boşluk yaparsa tekerlerden dönüşte ses yapar mı ?
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2009, 09:59:27 ÖS »
ustaya bakma sen benim sağ tarafta ses vardı komple aksın siparişini verdim düzeldi.arkadaşa arabayı verdim geri aldığımda ses yapıyordu ustaya gittik sol tarafın aksını söktürdü şanzumana giren yerde 3 tane bilya olması gerekirken 2 tane çıktı neyse ustaya sordum bu bilyanın kaçaçak biyeri varmı diye usta dediki yok biyere gidemez dedi peki ben 2,5aydır o şekilde gidebilir miyim dedim imkanı yok abi sesten biyere gidemezsin dedi.bitane daha bilya koyduk 4.gün bugün arabayı krikoyla kaldırıp baktığımızda aks da boşluk olduğnu gördük.aynı şeyi sağ tarafada baktık sağ da aksda milim oynamaya yok.