Gönderen Konu: ACILLLLL. arkdaslar ARAC BAYIRDA CEKMIYOR  (Okunma sayısı 3685 defa)

dj_rayzir

• dj_rayzir
ACILLLLL. arkdaslar ARAC BAYIRDA CEKMIYOR
« : Mayıs 29, 2014, 01:00:12 ÖS »
oncelikle herkese s.a arkadaslar aracim civic 1.5 ex 94 model arac 1 ve 2 . Viteste gayet iyi cekiyor ama 3. 4. Vites bayira geldinde cekmiyor nekadar basarsan bas sabit 4 den 3 e cekiyrum yine ayni 3000 dewirde kaliiyor arac kamyon bile geciyo bayirda dusunun gerisni ama duz yolda 160 170 gidyo arac anliymdim nedendir yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

kacaman

Ynt: ACILLLLL. arkdaslar ARAC BAYIRDA CEKMIYOR
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2014, 01:07:17 ÖS »
sübap ayarı, boğaz kelebek temizliği ve hava filtresi ile birlikte buji

dj_rayzir

• dj_rayzir
« Yanıtla #2 : Mayıs 29, 2014, 01:14:37 ÖS »
 Motor yeni yapildi. 1000 km anca olmustur buji buji kablolari disprator hepsi yeni alindi acik hava filitresi taksam degisirmi acba.

kacaman

« Yanıtla #3 : Mayıs 29, 2014, 02:31:08 ÖS »
Motor yeni yapildi. 1000 km anca olmustur buji buji kablolari disprator hepsi yeni alindi acik hava filitresi taksam degisirmi acba.
sübap ayarına bakılsın, çok açık kalmışsa çekmez.

cagatay54

« Yanıtla #4 : Mayıs 29, 2014, 02:34:29 ÖS »
filtreyle alakası yok motor ayarı düzgün olmayabilir.bir yerde yanlış bişeyler yapılmış belli.kullandığınız parçalar orjinal kendi parçaları mı?büyük ihtimalle elektrikle ilgili bir sıkıntı da olabilir.dispritör buji kabloları bujiler elektrikle alakalı bir şey olma ihtimali yüksek.tekrar bunlara bakmakta fayda var.sibop ayarlarından da yapabilir.unutulmuş bişey var

dj_rayzir

• dj_rayzir
« Yanıtla #5 : Mayıs 29, 2014, 03:48:06 ÖS »
sübap ayarýna bakýlsýn, çok açýk kalmýþsa çekmez.
peki bu cekmemeyi 1. Ve 2. Viteste niye yapmiyo patiyle kalkiyo arac

dj_rayzir

• dj_rayzir
« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2014, 03:52:59 ÖS »
filtreyle alakasý yok motor ayarý düzgün olmayabilir.bir yerde yanlýþ biþeyler yapýlmýþ belli.kullandýðýnýz parçalar orjinal kendi parçalarý mý?büyük ihtimalle elektrikle ilgili bir sýkýntý da olabilir.dispritör buji kablolarý bujiler elektrikle alakalý bir þey olma ihtimali yüksek.tekrar bunlara bakmakta fayda var.sibop ayarlarýndan da yapabilir.unutulmuþ biþey var
urunlerin hepsi sifir japon alindi yan sanayi dil en kisazmandada baktiricam siboplara oda dilse baska ihtimal ne olabilir? ???

cagatay54

« Yanıtla #7 : Mayıs 29, 2014, 04:06:19 ÖS »
aklıma gelen bunlar.motor toplanırken yanlış bişey yapılmış olabilir elektriksel bir sıkıntı yapabilir.ilk elektriksel olarak tekrar kontrol ettiirmenizde fayda var...

yigitim

« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2014, 06:07:09 ÖS »
Görmeden aklıma gelen ancak bu kadar ben distribitör dıyorum.. kaçık takıldıysa atesleme verımlı olmuyodur belki boğuluyodur vs..

dj_rayzir

• dj_rayzir
« Yanıtla #9 : Mayıs 29, 2014, 06:18:04 ÖS »
Görmeden aklýma gelen ancak bu kadar ben distribitör dýyorum.. kaçýk takýldýysa atesleme verýmlý olmuyodur belki boðuluyodur vs..
arkadaslar ateslmeyle alakali bisey olsa 1. Ve 2. Vitesste niye. sikinti yok hadi onu gectim sirkelme fla yapar

dj_rayzir

• dj_rayzir
« Yanıtla #10 : Mayıs 29, 2014, 09:21:06 ÖS »
Arkdaslar yokmu yardim dicek bilgijisi olan

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #11 : Mayıs 30, 2014, 12:25:49 ÖÖ »
boşuna uğraşmayınn lpg ex el ef karbüratörlü olan bütün hondalardan bahsediyorum rampada berbattır neden çünkü lpg var ne kadar basarsan bas araban 2. vitese kadar düşecek 50 ile çıkacan 3 taktınmı bayılacak 2 de bağıra bığıra çıkacan. benzinde çalışıyorsa birde benzinde çık bak ozaman 70 e görüyo. karbüratörlü hondalarda lpg pek uyumlu değil. gitmiyo diye aklınıza bir arıza gelmesi böyle bunlar.

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #12 : Mayıs 30, 2014, 12:26:38 ÖÖ »
gaz ayarını biraz daha açtırın biraz faydası olur

dj_rayzir

• dj_rayzir
« Yanıtla #13 : Mayıs 30, 2014, 08:52:55 ÖÖ »
gaz ayarýný biraz daha açtýrýn biraz faydasý olur
ayni dediginiz gibi oluyor ama benzindede ayni denedim