Gönderen Konu: Acil Yardım Lütfen ! Kimse mi bilmiyor ?  (Okunma sayısı 1561 defa)

4rmodi

Acil Yardım Lütfen ! Kimse mi bilmiyor ?
« : Temmuz 14, 2016, 02:22:28 ÖÖ »
 Geri görüş kamerası açıldığında sol köşede araba resmi ile beraber sanki sensörün önünde birşey varmış gibi kırmızı yakınlık işaretleri çıkıyor. Bu durum resmen kafasına göre oluyor.
Aşağıdaki linkte videosu var lütfen bilen biri yardımcı olsun araştırdım bulamıyorum.

https://m.youtube.com/watch?v=6kWANBXBRmM

vtec08

Ynt: Acil Yardım Lütfen ! Kimse mi bilmiyor ?
« Yanıtla #1 : Temmuz 14, 2016, 06:41:17 ÖÖ »
kamera görüntüsünde arkanızda beyaz megan  araç gözüküyor sensörde doğal olarak sol arka tarafınızda araç olduğunu hem ekrandan gösteriyor hemde yanıp sönen arac ve sensör işareti vererek sizi uyarıyor.Bunda kafa karışacak bir durum yok.Yok illa benim kafam karıştı diyorsanız boş bir arazi otopark tarzı yere gidin aracın etrafında 10 metre çapında hiç araç olmasın birde boyle bakın geri vites kamerasına ..hiç uyarı vermeyecektir.

4rmodi

« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2016, 02:24:09 ÖS »
O videoyu YouTube a başkası atmış aslında aynı problem bendede olduğu için o videoyu paylaştım benim aracımın etrafında hiç birşey yokkende bu sinyali veriyor. Geçen akşamda aynı problemi yine yaşadım tam sensörlerin önünü silmek için kapıyı açtım sinyal vermeyi kesti. İlginç yani

vtec08

« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2016, 02:35:40 ÖS »
o zaman sensörleriniz arızalı en yakın yetkili servisten garanti kapsamında yararlanın.