Gönderen Konu: abs ses problemi  (Okunma sayısı 4481 defa)

prformance vtı

• Ziyaretçi
abs ses problemi
« : Mayıs 07, 2007, 10:39:15 ÖÖ »
aracım 2004 cıvıc gecen gunlerde garantısı bıttı ve yakın arkadasımın aracında basına gelen problem sımdı benım basıma geldı yanlızca bılgı olsun dıye soyluyorum aracı calıstırık kalkıs yaptıktan sonra bır ses meydana gelıyor 1 kereye aıt daha sonra kesıyor bu ses bazı servısler normal oldugunu savunsada ozellıkle  cem honda arkadasımın bana gelıp konuyu ıncelettıedıgınde abs beynı ve motorundan geldıgı kanısını koyduk ve bırlıkte marmara yetkılı servısınde degisştırdık ve bı zaman sonra benım arabama sıcradı zaralı bısey degıl ama pısıkolojık olarak etkılıyor ıste belkı cogunuzun aracında vardır bu ses garantısı bıtmeyenler ıcın soyluyorum egerkı bole bıses varsa 2002          2006 kasa cıvıc ler ıcın derhal degıstırtmenızı tavsıye ederım bılgılerınıze

ibratice

Ynt: abs ses problemi
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2007, 12:16:05 ÖÖ »
o kasalarda abs modülötörü bazen aşırı yay yaylanmasına benziyen ses yapıyor ilk çalıştırıp 5 metre felan yürüyünce inceden bir ses yapması normak çünkü pompa çalışıp basıncı ayarlıyınca susuyor normal aşırı gürültülü çalışması değil tabi

caucass

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ekim 26, 2007, 07:55:43 ÖS »
2oo4 olduğuna ve bizde 2008 e yaklaştığımıza göre , artık arabayı değiştirme zamanı gelmiş, bu japonları 3-4 sene kullanıp satmak en iyisi, yoksa sorun çıkarmaya başlıyorlar

Agent

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ekim 27, 2007, 08:22:57 ÖÖ »

2oo4 olduğuna ve bizde 2008 e yaklaştığımıza göre , artık arabayı değiştirme zamanı gelmiş, bu japonları 3-4 sene kullanıp satmak en iyisi, yoksa sorun çıkarmaya başlıyorlar

Hay seni Allah nasıl biliyosa öyle yapsın nasıl bi insansın yaa... 92 model si lar 2007 model arabaların ellerine veriyorlar.. Sen 2004 model arbaya eskimiş, Honda'yada 4 sene kullanıp satıcan sorun çıkarıyo diyosun harbi helal sana arkadaşım..

umut

« Yanıtla #4 : Ekim 27, 2007, 12:01:08 ÖS »
3-4 sene mi 98 hondayı satmazdım inan yeni kasayı görmesem 10 yaşında ama taş gibiydi daha benzin koyup geziyoduk hondacılar tamire verecekleri parayı modifiyeye veriyorlar zaten sorun  yok

icmumcu

« Yanıtla #5 : Ekim 30, 2007, 08:05:21 ÖÖ »
bu ses normal senin aracında 94 sı larda olmayan sistemlerden dolayı araç her kalkışta modülatör basıncını dengeliyor aynı kasa cr-v lerde de var aynı ses
kafana takma problem değil

FATOŞ

« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2007, 08:03:09 ÖS »

bu ses normal senin aracında 94 sı larda olmayan sistemlerden dolayı araç her kalkışta modülatör basıncını dengeliyor aynı kasa cr-v lerde de var aynı ses
kafana takma problem değil

Sanmıyorum bence yanılıyorsun ibratice de yukarıda demiş zaten abs modülatöründen olabilir diye serviste bununla ilgili bi tespit yapılması daha doğru ancak aracın garantisi yoksa maliyetli bir işlem bilginiz olsun...

FATOŞ

« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2007, 08:04:02 ÖS »

yok artık daha neler  <nohapy Honda'dan bahsediyorus lütfen yaniii.....

ibratice

« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2007, 09:06:16 ÖS »
ola bilir değil zaten o ses yapıyor be 3.4 tane değiştirdim