Gönderen Konu: 99 MODEL HONDA CİVİC GÖSTER PANELİNİ NASIL SÖKEBİLİRİM  (Okunma sayısı 4531 defa)

06y2659

ARKADAŞLAR GECENLERDE HARİCİ DEVİR SAATİ ALDIM BUNU BAGLAMAK İSTİYORUM GÖGÜS PANELİNDEN BAGLANTI YAPACAGIM FAKAT KADRANIN ÖNÜNDEKİ CAMLI KISMI BİR TÜRLÜ SÖKEMEDİM FAZLA KURCALAMAKTA İSTEMEDİM Bİ YERE HASAR VERİRİM DİYE BİLEN ARKADAŞLARIN DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATMASINI BEKLİYORUM O ÜST TARAFINDAKİ VİDALARI SÖKTÜM FAKAT ÇIKARAMADIM

23korg23

Ynt: 99 MODEL HONDA CİVİC GÖSTER PANELİNİ NASIL SÖKEBİLİRİM
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2010, 05:45:50 ÖS »
önce o siyah çerceveyi sökeceksiniz alttan geçme tırnaklıdır cekerken cok dikkatli olun kırıabilir tırnakları o siyah cerceve cıkınca gerisini çözersiniz sanırım. harici devir saati derken neyi kastediyosunuz bi resim falan var mı?

06y2659

« Yanıtla #2 : Mart 04, 2010, 05:41:16 ÖS »
kardeş resim eklemi beceremedim ama söle söleyeyim sana modifiye malzemesi olarak satılıyor gögüsün üst kısmına monte ediliyor devir kadranını ordanda görebiliyorsun ayrıca bu bahsettigi tırnaklar sag ve sol olmak üzere iki tarafta mı yukarı dogru mu kaldırıp çıkarmak lazım kırılacak die korkuyorum üst traftaki vidalarını söktüm ama çıkmayınca fazla zorlamadım ayrıca iç ışılarıda biraz sönük yanıyor açarsam eger onlarıda deiştirmem mümkünmü yardımın için tşk ederim

23korg23

« Yanıtla #3 : Mart 04, 2010, 07:49:22 ÖS »
işin açığı ben sökerken alttaki tırnakları kırmıştım:( ama pek bir sorun teskil etmiyor kırmazsanız daha iyi elbette.. vidaları söktükten sonra direksiyonu en alta indirin bahsettiğim tırnaklar vidaların tam karşısına geliyor hemen hemen kendinize doğru cekerseniz çıkacaktır diye tahmin ediyorum ama cok dikkatli cekin birden cekmeyin umarım kırmadan cıkarabilirsiniz cıkardıktan sonra ampuller değişir fakat ampulleri cok ilginç ben bulamamıştım cunki 1 adet normal dipsiz park ampulu var diğerleri yani benzin lambası arıza lambası bagj lambası vs bunlar ince dipsiz ampullerden ama esas kadranı aydınlatanlar ikisininde ortası ne normal dipsiz ne de ince dipsiz... orta dipsiz diyelim:) birinden duydum transitlerin ampullerindenmiş ama bulamadım cokta uğraşmadım led döşedim sonra oda yetmedi 3 boyutlu 3 renkli indiglo kadran taktım cokta pahalıydı ama şimdi rahat ettim :))

06y2659

« Yanıtla #4 : Mart 04, 2010, 09:19:37 ÖS »
paylaşımızın için çok tşk ederim hafta sonu ugraşacam inş. bende kırmam tırnaklarını ayrıca o 3d göstergelerden bende düşünüyorum fakat onun üzerindeki km rakamları biraz garip o yönden biraz caydım açıkcası ama memnunsan ben tekrardan bi düşünürüm

gknvt4

« Yanıtla #5 : Mart 04, 2010, 10:13:30 ÖS »
benım konum var resımlı anlatım ordan bakabılırsın

06y2659

« Yanıtla #6 : Mart 04, 2010, 10:18:49 ÖS »
kardeş link atma gibi şansın varsa sevinirim yada konuya nasıl ulaşabilirim

23korg23

« Yanıtla #7 : Mart 05, 2010, 09:53:42 ÖÖ »
benim indiglonun araba üzerinde ve normal reklam resinlerini ekliyorum rakamların neresinde tuhaflık bi bakın.. tabi sizin gördüğünüz 3d mi 3 renkli mi onu bilemiyorum bende ki 240km/s linkten inceleyin isterseniz
http://www.teamhondaturkey.com/forum/motor_modifiye_do_it_yourself_teknik_bilgiler/ynt_98_civicin_ic_tasarimi_degistirmek_istiyorum_yardimmm-t36490.0.html;msg554194#new

06y2659

« Yanıtla #8 : Mart 15, 2010, 10:34:06 ÖÖ »
arkadaşlar bu arada göstergeyi kendim taktım 50 tl istiyorlardı ama kendim hallettim bu konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaş olursa neyin nasıl yapılacagını tarif ederim