5 sene sonra konuyu hortlatayım. internette ararken bu soruyu buraya denk geldim. daha sonra skywolf arkadaşı aradım telefonla beni bilgilendirdi. istanbulda bir arkadaş var bu işi yapıyor. 4-5 saatten fazla sürüyor işin açıkcası o gün beni ağaç ettiler sağolsunlar

ama olsun. 30 dan fazla kablo var. hepsinin yerleri farklı. kendiniz yapmaya kalksanız içinden çıkamazsınız onu diyeyim. bayağı bir uğraştan sonra 2005 modelin göstergesini 2003 arabaya yani arabama taktık. herşey çok güzel. sönük ışıklı göstergeden kurtulmuş oldum. daha sonra yeni takılan göstergenin km sini eşitlemek için aldığım göstergede km düşürmek zorunda kaldık. arasında 60 bin km vardı. onu düşürürken kalibrasyonu bozdu bizim burda izmitte bu işleri yapan eleman. daha sonra göstergeyi kendim kalibre ettim. eskisinden daha mükemmel oldu. gps ile km göstergesi aynı hızda gösteriyor. engin ve aydın arkadaşlara buradan çok teşekkür ediyorum. bana biraz tuzluya mal oldu ama işin açıkcası değdi uğraştığıma.
istanbula gitmeden önce izmitte bir kaç yere gittim yaparız filan dediler ama güvenmedim.