TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: grajuva - Ağustos 08, 2007, 07:49:15 ÖS
-
http://www.youtube.com/watch?v=3NVrgixLmbw
si ın egzoz ve tüm parcalar stock el yapımı filtre var...
vtecII act baskı balata+my racing son susturucu...
trafige kapalı alan....
-
>=ok
-
Tabi Si geçecek :dil hiç adil değil
-
zaten zevk için kalktık...vtec bana ait...ikimizdede pilotaj hataları oldu o 2 de kacırdı ben 3 te :) benim söylemek istedigim soch vtec söylenilen kadar kötü bi arac degil :) eglenceli bi ortam oldu ve bende birazda olsa fikirleriniz olsun die sizlerle paylasmak istedim :)
-
arkadaşım seni ve diger poposu yere yakın olan arkadaşı şidettle ve esefle kınıyorum orası trafige kapalı bir yol degil günde ortlama 150-200 araç geçiyor ikinci olarak ta bizim kapıya kadar gelipte beni almadan tepeye çıktıgınız için sizi kınıyorum bunda birdaki alışverişimizde %20 extra ücret olarak ikinize eşit paylarda geçi devamını anlamışınızdır >%Sakin :con :kurba
-
zazhuazhuazhuazhauzhauzhuazhauzah :D gökhan bey gittigimiz gün logar kapakları calısması ile trafige kapalıydı yol atıp tutmayınız lütfen :D hem siz tükkanda oluyonuz o saatlerde ben sana 50 kere dedim gel senin cihazın resimlerini cekelim die dinletemedim ramazan tamponlarını degişsin son halini alsın bidaha gitcez ozaman toplu yaparız :D
-
hadi neyse miillet hakınızda kötü düşünmesin gerçi yolda 3 tane logar kapagaı var onlarından neresini temizleyecekler meçhul birde ben 2 sendir arabyla olmasa bile yürüyerek geçiyom oralada hiç görmedim temizlik yapanı ne şans varmış sizdede :con >%6rol
-
zaten zevk için kalktık...vtec bana ait...ikimizdede pilotaj hataları oldu o 2 de kacırdı ben 3 te benim söylemek istedigim soch vtec söylenilen kadar kötü bi arac degil eglenceli bi ortam oldu ve bende birazda olsa fikirleriniz olsun die sizlerle paylasmak istedim :)
Bak o zaman ok...Soch v-tec kötü diyen mi var? Hade ordan :dil Hondanın yaptığı belkide en güzel kasa,tek eksiği 15-20 hp..Oda ağırlığının 1.195 kg (boş !) olmasından ötürü..En güvenilir sedanlardan biri ayrıca,üretim amacı aileyi bir noktadan diğerine güvenli ve seri bir biçimde ulaştırmak...Ara hızlanması ve son hızı fazlasıyla tatmin edici >=ok Bilemiyorum belkide ben aracıma aşığım belki ondandır :artis
-
zaten zevk için kalktık...vtec bana ait...ikimizdede pilotaj hataları oldu o 2 de kacırdı ben 3 te benim söylemek istedigim soch vtec söylenilen kadar kötü bi arac degil eglenceli bi ortam oldu ve bende birazda olsa fikirleriniz olsun die sizlerle paylasmak istedim :)
Bak o zaman ok...Soch v-tec kötü diyen mi var? Hade ordan :dil Hondanın yaptığı belkide en güzel kasa,tek eksiği 15-20 hp..Oda ağırlığının 1.195 kg (boş !) olmasından ötürü..En güvenilir sedanlardan biri ayrıca,üretim amacı aileyi bir noktadan diğerine güvenli ve seri bir biçimde ulaştırmak...Ara hızlanması ve son hızı fazlasıyla tatmin edici >=ok Bilemiyorum belkide ben aracıma aşığım belki ondandır :artis
sen baya bi asıksın aracına :) bana göre en az bi 25-30 hp eksigi var bu aracın kasaya gçre...1.6ies ler bile 120 hp..bunda vtec tecnolojisi kullanılmasına ragmen vtec acma die bir olusum bile hissedilmiyor..tamm seriligine bende bişi demiyorum ama 3 vitesi bana biraz ölü gibi gelmiyo degil
-
hadi neyse miillet hakınızda kötü düşünmesin gerçi yolda 3 tane logar kapagaı var onlarından neresini temizleyecekler meçhul birde ben 2 sendir arabyla olmasa bile yürüyerek geçiyom oralada hiç görmedim temizlik yapanı ne şans varmış sizdede :con >%6rol
sen git kendi fiber yıgınınla ugras :D
-
arkadaşım seni ve diger poposu yere yakın olan arkadaşı şidettle ve esefle kınıyorum orası trafige kapalı bir yol degil günde ortlama 150-200 araç geçiyor ikinci olarak ta bizim kapıya kadar gelipte beni almadan tepeye çıktıgınız için sizi kınıyorum bunda birdaki alışverişimizde %20 extra ücret olarak ikinize eşit paylarda geçi devamını anlamışınızdır >%Sakin :con :kurba
sus konuşma hala gelecen panjurun elimde 200 ytl yi mithat paşa stadının ortasına birakk....poposu yere yakın derken rnz 16 tı dimi...kıskanma lütfen seninki öle dill..diyee
-
yau soch un maşallahı var :D
-
maaşallah maaşallah. Allah son susturucuna zarar ziyan vermesin... :)