TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Konuyu başlatan: tarantino - Temmuz 09, 2012, 10:16:49 ÖS
-
arkadaşlar hediyeliklere buradan devam edebilirsiniz...
http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/hediyelik_esyalar-t67036.20.html (eski konu )
-
Açık Öğretim 1.sınıf okuyan (Dış Ticaret, İşletme, İktisat, Muhasebe, Banka ve Sigorta) bölümlerine ait Murat Açıköğretimin 3 tane açıklamalı soru kitapçığı, içeriği karalanmamış temiz olarak durmaktadır, işine yarayan arkadaşlarımız varsa adresini özel mesajla iletirse kargolamayı yaparım.
-
Güncel tutalım kaybolmasın..
-
sevgili arkadaşlar çok özürdilerim işlerimin yoğunluğundan dolayı anca girebildim siteye..yarın kargoları yapıyorum.bugün için konuşmuştum ama yetiştiremedim.yarın bir aksilik olmaz ise kargoları yapar numaralarını sizlere bildiririm
-
paketler bugün yola çıkıyor arkadaşlar..güle güle kullanın umarım işiniz görülür :)
-
paketler bugün yola çıkıyor arkadaşlar..güle güle kullanın umarım işiniz görülür :)
Buradan da teşekkür edeyim tekrar,sağolasın hocam :)
-
herzaman adaş..lafı olmaz..tatlıyı gönderemedik bari bununla telafi edelim :)
-
arkadaşlar elimde 97-01 sedan civicler için bagaj çıtası var bende yine siteden bir arkadaşımızdan aldım.kendi aracıma taktıracaktım..fırsat bulamadım bagajımda gezdiriyorum..sanırım takamayacağım da artık.ihtiyacı olan varsa ulaşsın göndereyim..
-
bende burdan da teşekkür edim Emre abi :)
-
Bu kampanya ya bende katılayım..
2001-2003 kasa Vtec (Sedan) sag far (Depo Marka..camı biraz solmus)
2001-2003 kasa Vtec (Sedan) Ön Diskler ( Orjinal ama Kullanılmış. buradan bi arkadastan aldım fakat aracı sattıgım için kullanamadım)
2001-2003 Vtec (sedan) Sag İç Aks Lalesi (Orjinal ama hafif tornalık işi var.)
1998 Model 1.4 IS aracımdan cıkardıgım hava filtre kutusu (Orjinal ve Sıkıntısız.. ön sag tırnağı kırıktı ancak tamir ettirdim).
Resimlerini gormek isteyen arkadaslar
http://www.teamhondaturkey.com/forum/satilanlar/ce351itli_parcalar-t66370.0.html
-
Bende destek vereyim.civic sol sis farı.bedelsiz verilir. şöför tarafı. yan sanayii. Tekini yolda bıraktım. Ve sıfır tesisat kabloları dahil.sadece açma butonunu arkadaşa verdiğimden butonu yok.bursa elden teslim. Bursa dışı kargo alıcıya ait.
-
takipteyim
-
güle güle kullan kardeşim...cezasız günler dilerim..bak ceza falan yersen kulaklarımı çınlatma :))
-
2005 sonrası jazz ön tampon panjuru sıfır olarak ambalajında durmakta işine yarayan arkadaş varsa gönderebilirim.
(http://www.parcaustasi.com/modules/catalog/products/pr_01_31923_max.jpg)
-
elimde transparan turuncu folyo var , bulunması zor bısı, isteyene gönderirim (öğrenci halımle elımde olan bıtek bu var :P )
-
samsung m600 çalışır durumda cep telefonu, biraz kasada çizikleri mevcut sadece.
-
up
-
bir takım vtecII için ön tozluk var duyurulur..
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-206-orjinal-sag-sol-ayna-75034095/detay/
kozmik olarak kötü durumda. ısıtıcı motor aksamı faaldi. 1 adette 206 sol far var. tht üyelerine ücretsizdir
-
1.4is hava filtre kutusu için talibiz arkadaşa alacaktık bulamadık bu vesile ile hediye ederseniz çok seviniriz.
-
bendende jamesson marka 1 adet 25 cm kabinsiz subwoofer küçük çatlakları var ama faal durumda.
-
bagaj çıtasına talip olabilirmiyim acaba :)
-
bagaj çıtasına talip olabilirmiyim acaba :)
çıta senindir kardeşim iletişim bilgilerini gönder kargo yapayım..nasıl kargo olur bilmiyorum ama..uzun ince bir çıta umarım başına bir iş gelmez
-
bu arada çıta sedan araçlara uygun yanlış olmasın
-
güle güle kullan kardeşim...cezasız günler dilerim..bak ceza falan yersen kulaklarımı çınlatma :))
yok abi merak etme :D cezadan kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışcm bakim :))
-
samsung m600 çalışır durumda cep telefonu, biraz kasada çizikleri mevcut sadece.
kullanması kolay ise ben alabilirim ihtiyacı olan yoksa he bide karşıdakinin sesi geliyormu :D
:D
-
mehmet bendede nokia var..şuan ben kullanıyorum benim tlf kitlendi servise verdim..tlf gelince bu boşa çıkıcak..tabanca gibi tlf :) şarzı full kullanımda 3 gün gidiyor şaka gibi :)
-
kanka valla olur bana alo demesi yeterli ;)
-
SAYIN BEDELSİZ ÜRÜN HEDİYE EDEN ARKADAŞLAR VE BU ÜRÜNLERİ İSTEYEN ARKADAŞLAR
HEDİYELERİNİZİ VERİRKEN VE YA ÜRÜNLERİ İHTİYACI OLUPTA İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZEL MESAJDAN İRTİBATA GEÇMESİN SADECE BU KONU ÜZERİNDEN ÜRÜNLERİN TAKİBİNİ YAPSIN.
NEDENİ İSE BİR ÜRÜNÜ BİR ARKADAŞ BU KONU ÜZERİNDEN İSTİYOR.
DİĞER ARKADAŞ ÖZEL MESAJLA DİĞER ARKADAŞTAN SONRA İSTİYOR VE O ALIYOR.HAK GEÇMESİN ARKADAŞLAR VE BU ÜRÜNLERİ HEDİYE EDEN ARKADAŞLAR...
LÜTFEN BU KONUYU DİKKATE ALALIM...
-
çıtayı bugün elden teslim aldım.yarını sabırsızlıkla bekliyorum takmak için.tekrardan allah razı olsun emre abi
-
konuyu yeni gördüm süper bi olay THT den başkası yaptımı bilmiyorum ama sanırım yapamazda... hangi konudan devam edilecekse diğeri kilitlensin lütfen.. elimde bişey yok düşünüyorum aklıma gelirse bende burdan paylaşırım...
-
çıtayı bugün elden teslim aldım.yarını sabırsızlıkla bekliyorum takmak için.tekrardan allah razı olsun emre abi
güle güle kullan kardeşim
-
elimde transparan turuncu folyo var , bulunması zor bısı, isteyene gönderirim (öğrenci halımle elımde olan bıtek bu var :P )
bu folyo ön sinyal üzerine çekilirmi?soyulmaya başladıda farın üzeri eğer öyleyse gönderebilirmisiniz?
-
civic si sahipleri,elimde 8-10 tane Si sticker mevcut,normalde sahibinden üzerinden satışta ürünler fakat ihtiyacı olan isteyen olursa burdan bana ulaşsınlar,bedelsiz yollarım kendilerine problem değil.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-honda-civic-icin-si-sticker-30134145/detay/
burdan görebilirsiniz ürünü,ilana takılmayın ihtiyacı olana bedelsiz veririm.
ayrıca k.atatürk sticker da mevcut,bunlar arasında istediğiniz olursa temin ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mustafa-kemal-ataturk-imza-sticker-81138042/detay/
-
civic si sahipleri,elimde 8-10 tane Si sticker mevcut,normalde sahibinden üzerinden satışta ürünler fakat ihtiyacı olan isteyen olursa burdan bana ulaşsınlar,bedelsiz yollarım kendilerine problem değil.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-honda-civic-icin-si-sticker-30134145/detay/
burdan görebilirsiniz ürünü,ilana takılmayın ihtiyacı olana bedelsiz veririm.
ayrıca k.atatürk sticker da mevcut,bunlar arasında istediğiniz olursa temin ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mustafa-kemal-ataturk-imza-sticker-81138042/detay/
Oguzhan Selam... Beyaz Atatürk Imza Stıcker'indan bir tane istiyorum.
-
oğuzhan bey varsa bende k.atatürk beyaz yazıdan 1 tane istiyorum mümkünse şimdide teşekkürler imece ne güzel birsey
-
tabiki,kargo adreslerini pm alayım,ilk fırsatta kargolarınızı çıkarım.
uğur abi seninkinide istersen görüştüğümüzde elden vereyim nası istersen ?
-
tabiki,kargo adreslerini pm alayım,ilk fırsatta kargolarınızı çıkarım.
uğur abi seninkinide istersen görüştüğümüzde elden vereyim nası istersen ?
Acelesi yok oguzhan.. Gorustugumuzde alırım senden...
-
anlaştık..ama görüşme öncesi hatırlat evden alayım abi =)
air-force kargo adresini yollarsan ilk fırsatta kargonu çıkayım hocam.
-
antalya hava meydan k.lığı cemal demirel adına... teşekkürler
-
bir takım vtecII için ön tozluk var duyurulur..
tozluklara talibim eğer duruyorlarsa
-
toyota corolla 93-98 modellere uyumlu sağ ön ve arka kapı çıtaları (yetkili servisten alınma) siyah renk(Denizli içi elden teslim.)
-
Bende destek vereyim.civic sol sis farı.bedelsiz verilir. şöför tarafı. yan sanayii. Tekini yolda bıraktım. Ve sıfır tesisat kabloları dahil.sadece açma butonunu arkadaşa verdiğimden butonu yok.bursa elden teslim. Bursa dışı kargo alıcıya ait.
Duruyorsa Tesisat kabloları, Talibim.
-
92- 95 sedan ön sinyal takımı var elimde orjinal beyaz ihtiyacı olan varsa pm atsın....
-
Duruyorsa Tesisat kabloları, Talibim.
evet. Özelden iletişim ve kargo bilgilerinizi yazın.hayırlı olsun
-
depoyu boşaltıcam kısa süre sonra bakalım neler çıkıcak...
-
bakalaım bakalım neler çıkacak.....oynatmaya az kaldı :):):) haber beklemekten....hayırlı ramazanlar herkese ..
-
bakalaım bakalım neler çıkacak.....oynatmaya az kaldı :):):) haber beklemekten....hayırlı ramazanlar herkese ..
sen alemsin yahu
-
sen alemsin yahu
Mehmet merakla bekliyoruz depodan neler çıkacak ;)
-
sen alemsin yahu
o senin güzelliğin :)
-
bekliyoruz mehmet abi inşaalah bulamadımız parçaları sende buluruz :)
-
mehmetin deposundan herkese yetecek bişeyler çıkacaktır:))
-
Şöyle kıyıya köşeye sıkışmış ihtiyaç fazlazı fd6 çıkarsa talibim :)
-
çok güzel hareketler bunlar
-
çok güzel hareketler bunlar
Hayat paylaşınca güzel ...
-
92- 95 sedan ön sinyal takımı var elimde orjinal beyaz ihtiyacı olan varsa pm atsın....
Abi sinyal takımı duruyormu hala ?
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-206-orjinal-sag-sol-ayna-75034095/detay/
kozmik olarak kötü durumda. ısıtıcı motor aksamı faaldi. 1 adette 206 sol far var. tht üyelerine ücretsizdir
aynalar gitti far güncel
-
aynalar gitti far güncel
abi elindeki vtec 2 nin sol farımı ??
-
aynalar gitti far güncel
yok hocam pejo 206 farı
-
aynalar gitti far güncel
yok hocam pejo 206 farı
abi kusura bakma oruç kafya vurdu bizim :) 206 yı 2006 okudumya bişey demiyorum kendime :)
-
arkadaşlar bende aracımı sattım yeşil civic rötuş boyası yaptırmıstım kullanmak nasıp olmadı isteyen olursa yollarım
-
Selam benim arabam koyu yesil duruyorsa alabilirim
-
ewet duruyor adresını verırsen yarın ptt kargo ıle yollarım
-
İst acibadmdeyim yakinsan elden alirim degilsen ozelden atiyorum adres bilgilerini.tesekkur ederim
-
pendikteyim uzak sayılmam kargo yaparım sorun değil mesajını aldım isim neydi
-
Pm ledim.tesekkur ederim
-
2001-2003 kasa Vtec (Sedan) Ön Diskler ( Orjinal ama Kullanılmış. buradan bi arkadastan aldım fakat aracı sattıgım için kullanamadım)
1998 Model 1.4 IS aracımdan cıkardıgım hava filtre kutusu (Orjinal ve Sıkıntısız.. ön sag tırnağı kırıktı ancak tamir ettirdim).
http://www.teamhondaturkey.com/forum/satilanlar/ce351itli_parcalar-t66370.0.html
Sağ far duruyor mu ? Pm attım.
-
Hyundai accent 2005 arka pandizot var elimde..bir takım mid ve bass portlu.
-
Ayrıca ön diskler içinde durum bildirebilir misin ?
-
arkadaşlar bende aracımı sattım yeşil civic rötuş boyası yaptırmıstım kullanmak nasıp olmadı isteyen olursa yollarım
tarafımca alınmıştır çook teşekkür ederim.
-
Diskler Oguzhanbekar arkadasımıza verilmiştir. Diğerleri için GÜNCEL
-
Sag far için PM atmıştım. Kargoya verebilecekmisiniz ?
-
Sag far için PM atmıştım. Kargoya verebilecekmisiniz ?
Yarın kargoya verıyorum.
-
yasasın honda kardeşliği
yasasın dayanışma
bu arada 2008 civic için atıl spoileri olan varmı
-
Ne kadar güzel bir yardımlaşma.Burada emeği geçen herkese teşekkürler.
-
bana spoiler veren yok ama...
-
Açıköğretim çıkmış sorular lazım bana. İşletme 3. sınıfım (2 yıllık bitirdim 4 yıla tamamlıyorum)
Elinde olan varsa Fotokopi olarak alabilirim.
Avrupa yakası her yer olur (İş icabı sürekli İstanbul Trafiğindeyim)
Anadolu olursa Ayda 1 2 kere geçiyorum (Kozyatagına ayın 1- 10 u arası )
-
bir takým vtecII için ön tozluk var duyurulur..
tozluklara talibim eðer duruyorlarsa
Yunus Meric kardesim bana sadece on sol tozluk lazim, yaso kardes eger uygunsa sola ben talibim :-)
-
Vtec II orjinal jant kapakları 4 adet ;)
-
yaşasın bereketli ramazan civic 4k için spoiler varsa bende talibim :)
-
merhabalar
elinde fazlalık 98 vti (hatcback) parçaları olan ve gönderip kurtulmak isteyen :) arkadaşlar varmı acaba
-
HKS bulabilirsem REPLICA SS eksozum boşa çıkacak :)
-
talibim :D
-
banada evde yada ofıste bosta kullanılmayan standlar lazım mumkunse ?
-
banada fazla kullanmadıgınız veya kenarda kösede duran Makyajlı kasa ES lazım :D
-
talibim :D
haber veririm ;)
-
Arkadaşlar muayene öncesi ferro kornası geçmediği için söktüm bir dahada takmayı düşünüyorum elimde duruyor öle isteyen varsa yollayim
-
Arkadaşlar muayene öncesi ferro kornası geçmediği için söktüm bir dahada takmayı düşünüyorum elimde duruyor öle isteyen varsa yollayim
aldım kornayı :D
-
tmmdır ;)
-
tühhh geç kaldıkk
-
:D
-
uçtu bile gürsel :D
-
Deniz hanım şu 18"leri de verseniz sevabı büyük olur hani :d :d
-
oooo o kadarda deil yani :D
-
elimde set olarak aof iktisat 3ncü sınıf yardımcı kitapları ve son beş yılın çıkmış sınav soruları var... ihtiyacı olana gönderebilirim...
-
birde E36 kasa 3.18i orjinal stop lambaları vardı, nerede olduğunu bilmiyorum.. bulabilirsem onu da isteye gönderebilirm... hemen talip olmayın ha bulunca söylerim :)
-
stoplar bulunursa talibimmmm
-
Herkese iyi akşamlar
Bende Eg kasa arka sol stop arıyorum arkadaşlar.Bilginize..
-
stoplar bulunursa talibimmmm
hoca çok aradım ama bulamadım... bulursam sana sözüm olsun....
vesile ile; elinde iktisat 4. sınıf yardımcı kitap olan varsa talibim...
-
merhabalar
elinde fazlalık 98 vti (hatcback) parçaları olan ve gönderip kurtulmak isteyen :) arkadaşlar varmı acaba
Arkadaşlar ekteki parçaları arıyorum elinde olanlar dönüş yapabilirmi
-emniyet kemeri karşılık kilitleri
-yan ayna araç içi kapakları
-tavan çıtası sol
-radyo anteni
-kaput açma kolu
-
Arkadaşlar elimde kpss eğitim bilimleri seti var.Bu sene çocuğum atandığı için kitaplar boşa çıktı eğer kpss hazırlanan varsa bu seti gönderebilirim.
-
Arkadaşlar elimde kpss eğitim bilimleri seti var.Bu sene çocuğum atandığı için kitaplar boşa çıktı eğer kpss hazırlanan varsa bu seti gönderebilirim.
Ben talibim.
-
Ben talibim.
[/quote]
tamam Brato özelden adresini yaz göndereyim.
-
pis çocuk paylaşımın için teşekkürler hava filtrem kırık hala duruyorsa talibim iyi forumlar.
-
elimde şuan ikinci el ürün kalmadı kusura bakmayın
-
canın sağolsun
-
arkadaşlar 92-95 arası civic sedan stop lambası lazım sol taraf dış olarak. elinde olan yardımcı olmak isteyen varsa mutlu olurum...
-
bir haftasonra yeni ikinci el kullanılmış bişeyler çıkabilir arkadaşlar
-
Emre helal olsun sana.
-
Emre helal olsun sana.
gençlerin önünü açmak lazım abi..bize kimse böyle yapmadı.bakıp bakıp iç geçirdik hep.bari onların işine yarasın ilk hevesler bunlar nede olsa
-
Çok haklısın. Zaten herşey heves. İlk egsozu taktırıyordum, arkadaş demişti "Şimdi taktırcan, biraz geçicek söktürcen, sonra bir daha taktırcan, hevesini alana kadar :) hele ceza yersen hemen söktürcen" diye. Demek istediği herşey heves. Yapmak lazım. :)
-
kaç ay HKS aradım buldum taktım aracıma 1 ay sadece hafta sonraları toplamda 4 bilemedin 5 kere kullandım söktürdüm :)
şimdi aracı satıyorum eksozuda yanında veriyorum.aynen dediğin gibi heves.Taktıramasam bir ömür onunla yaşıyorsun :) insanın içinde kalıyor
-
hks egsoz duruyormu peki? acaba ?
-
Uzgunum.araci sattigim kisiye veriyorum
-
Hayirlisi olsun Emre abi, ep3 mu geliyor yerine :)
-
geldi kardeşim :)
-
ek kasa sedanlar için elimde bagaj çıtası mevcut plastik
-
ben talibim çıtaya
-
istanbuldamısın
-
Eren tekrar geçmiş olsun kardeşim
-
duruyormu çıta..?
-
evet duruyor
-
Yeni aracım için almak isterim ozaman
-
tabiki isterseniz elden teslim alabilirsiniz
-
pm attım
-
ben söylemiştim ama verildi mi acaba?
-
96-98 civic sarı sis far kare olanlardan benim gibi bir tanesi kırılmış olan varsa sağ sis fazla boşta duran talibim thy abilerim ve kardeşlerim :)
-
99 sedan civic im için elinde ön lip olan var mı acaba?
-
sis farı olan varmı acaba arkadaşlar :vaww
-
Fd6 için Orjinal hava filtresi olan var mı? Aracı satmadan benim Simota performans kitini söküp göndereyim.
-
Honda araç krikosu, fabrika çıkışı stepnenin içine koydukları krikodan mevcuttur.
İhtiyacı olan varsa alsın güle güle kullansın
-
Honda araç krikosu, fabrika çıkışı stepnenin içine koydukları krikodan mevcuttur.
Arabayı aldığımda kriko çıkmadı 5 aydır da lazım olmadı ama temin etmeyi düşünüyordum, cr-v için olur mu acaba?
-
Ben de İstanbul Avrupa yakasındayım . Bizim Accord'a uyarsa gelip alabilirim .
-
Arabayı aldığımda kriko çıkmadı 5 aydır da lazım olmadı ama temin etmeyi düşünüyordum, cr-v için olur mu acaba?
Ben de İstanbul Avrupa yakasındayım . Bizim Accord'a uyarsa gelip alabilirim .
kriko jazzdan çıkmıştı, cr-v uyumunu bilmiyorum malesef yanlış bilgi vermeyim ama yine de kullanırım derseniz kargo yapabilirim.
@CelloCeylo, Tunci arkadaşımızın işini görmezse eğer ortak bir yerde buluşup teslim edebilirim.
-
Ben araştırdım biraz, akordion kriko sanırım bütün honda modelleri için, önceki civiğimde de aynı krikodan vardı. Ben talip oluyorum krikoya.
-
Ben araştırdım biraz, akordion kriko sanırım bütün honda modelleri için, önceki civiğimde de aynı krikodan vardı. Ben talip oluyorum krikoya.
kargo için özelden adres bilgilerini iletirsiniz o halde, güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun Tunci . Önce sen istemiştin zaten .
-
Teşekkür ederim, herşeyde böyle hoşgörü ve tevazu gösterebilsek.
-
Teşekkür ederim, herşeyde böyle hoşgörü ve tevazu gösterebilsek.
Önce tevazu sonra hoşgörü demek lazım . Çünkü hoşgörünün sebebi zaten tavazu yani alçak gönüllülüktür .
Bu arada kendim için söylemiyorum bunları . Yoksa ukelalık olur yaptığımız .
-
kriko tunci arkadaşımıza kargolanmıştır, hayırlı olsun.
çeşitli boylarda ampuller mevcut, gösterge saatinden ve orta konsoldaki klima kumandasının arka aydınlatmasından çıkmıştı saymadım ama epey adet var, 3-4 farklı boyutlarda.. camı kararanları direk çöpe attım sağlamları vardır mutlaka, yarın resim çekip buraya koyacağım ihtiyacı olan arkadaşlar çıkar belki.
-
Arkadaşlar şu tampon,panjur,arka döşeme için olan plastik yuvarlak tutturma klipsi elinde olan varmı çıkmada olur.
-
Arkadaşlar şu tampon,panjur,arka döşeme için olan plastik yuvarlak tutturma klipsi elinde olan varmı çıkmada olur.
http://www.reyondanal.com/Anasayfa/
Tüm klips grubunu bulabilirsin buradan.
-
çeşitli boylarda ampuller mevcut, gösterge saatinden ve orta konsoldaki klima kumandasının arka aydınlatmasından çıkmıştı saymadım ama epey adet var, 3-4 farklı boyutlarda.. camı kararanları direk çöpe attım sağlamları vardır mutlaka, yarın resim çekip buraya koyacağım ihtiyacı olan arkadaşlar çıkar belki.
Hızlı bir gönderi olmuş az önce aldım krikomu, herşey gönlünüzce olsun.
-
http://www.reyondanal.com/Anasayfa/
Tüm klips grubunu bulabilirsin buradan.
Brato hepsi varmış burda,çok teşekkür ederim.
-
Önemli değil. Bütün klipsler var honda için orada. Online satışı da var. Gerek yok aramaya sağdan soldan :)
-
serkan onları bana ayır ben gösterge ve klima panelini sökücem hiçbirşey yanmıyor kullanırım ben onları ;)
-
honda civic hb si için spor yay sadece önler var 5 cm isteyene ücretsiz verebilirim bagajda duruyor
kardeşlerime feda olsun ;)
-
jdm çeki demiri beyaz oda ücretsiz ;)
-
uygunsa çeki demirine talibim ben kardeşim
-
olurr verimm
nerde oturuosun istanbul ?
-
kayserideyim ben kargolama imkanımız var mı acaba?
-
özelden adresini msj at gönderim ama kargo ücreti fln aynı paraya gelmez mi orda alsan aynı olur die düşünüyorum ?
-
tnrdnzekr dostum yaylarada ben talibim istanbuldayım sen neresi?
-
tnrdnzekr dostum yaylarada ben talibim istanbuldayım sen neresi?
başkan özelden msj at gel al yayları hemen veririm
-
istanbulda olan bazı arkadaşlar yayları alıcam dedi ama gelmedilen
gelene veririm yayları
-
istanbulda olan bazı arkadaşlar yayları alıcam dedi ama gelmedilen
gelene veririm yayları
3.5 luk olsaymış bagajda kalmakdan kurtarırdım :) 5 cm yay ile gezemem bu yollarda ve ailece kullandığımdan sanırım. Sadece önlere 3.5 luk bakıyorum hayırlısı :)
-
amartisörleri sertleştirmediğin sürece 5 cm zor :)
-
tnrdnzekr pm yolladım...
-
yayları arsenik' e vereceğim
-
4 adet yamuk olmayan teneke 4x100
bedelsiz vermek isteyen varsa ben talibim
-
Yaylar gitti mi acaba ??
-
Yaylar gitti mi acaba ??
yaylar gitti kardeşim
-
yaylar için teşekkürler.. çay borcum kaldı ama
-
Hayırlısı olsun nasıl memnun musun konforu etkiliyor mu bilgi verirsen sevınırım >=ok
-
Konforda bir sorun yok daha oncede kullanmistum ama biraz dikkatli olmak gerekio
-
Arkadaşlar benimde yay ihtiyacım var 3.5 ya da 5 cm elinde olan varsa alabilirim
-
yaylar için teşekkürler.. çay borcum kaldı ama
Iceriz abi cay dedigin nedir sende saolasin :)
-
bedelsiz dua istiyorum :) arkadaşlar bu kardeşinize hayr dua edin
-
Çeki demiri hala elinizdeyse talibim, istanbul esenlerdeyim, bendede honda civic 92-95 sağ arka stop farı mevcut tekli arayanlara gönderebilirim.
-
ceki demirini birine sözüm war arkadaşlar
-
Çeki demiri hala elinizdeyse talibim, istanbul esenlerdeyim, bendede honda civic 92-95 sağ arka stop farı mevcut tekli arayanlara gönderebilirim.
hocam merhaba benmde fara ihtiyacım var hocam ama hala duruyorsa alabilirm. sağ farı .
teşekkürler.
-
:) bugün aracı gösterdik abi honda şeref ustaya sözde 3 parça boyalı , 7 parça boya + 2008 yılında 160.000'de bakıma girmiş şuan 130.000'km de haliyle iş olmadı bir araç daha bulduk yarın onu göstericez bakalım tek parça boyalı :)
-
:) bugün aracı gösterdik abi honda şeref ustaya sözde 3 parça boyalı , 7 parça boya + 2008 yılında 160.000'de bakıma girmiş şuan 130.000'km de haliyle iş olmadı bir araç daha bulduk yarın onu göstericez bakalım tek parça boyalı :)
hangi araç o emre ?
-
hangi araç o emre ?
Bu araç abi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-135.000-km-de-sahibinden-temiz-bakimli-civic-vtec-139204446/detay
-
allah (c.c) ıslah etsin bunları,ilanda yazana bak duruma bak.
-
hocam merhaba benmde fara ihtiyacım var hocam ama hala duruyorsa alabilirm. sağ farı .
teşekkürler.
Tabikide far hala elimde bagajda boş yatıyor :) özelden mesaj atın abi göndereyim
-
çeki demiri emrenin ona sözüm war :)
-
teşekkürler.
Tabikide far hala elimde bagajda boş yatıyor :) özelden mesaj atın abi göndereyim
kardeşimize şimdiden teşekkür ediyorum adresi verdim. farı gönderecek allah razı olsun böyle paylaşımlar olması çok güzel benm de elimde civic eg hb kasanın spoileri var. kısa olanından ama şöyle bi durm var spoon spoiler siparişi geldi o gelene kadar sökmiycem ama geldiğinde ihtiyacı olana gönderebilirim.
-
Yarın inş özelden ilk gönderdiğim linkteki aracı almaya gidiyoruz abi demesine göre çok temiz araç şeref ustaya baktırıp alıcaz :)
-
Yarın inş özelden ilk gönderdiğim linkteki aracı almaya gidiyoruz abi demesine göre çok temiz araç şeref ustaya baktırıp alıcaz :)
hadi hayırlısı,forum 2 gündür çalışmıyordu.aldınız mı aracı.
-
hadi hayırlısı,forum 2 gündür çalışmıyordu.aldınız mı aracı.
:( abi şans mıdır nedir ya aracı beğendik göstermeye gittik 1 parça değişen 4,5 parça boya toplam 5,5 parça çıktı araç sahibi dedi ustam ben baktırırken niye söylemedin , aracada sen bakmıştın beni mahcup ettin söyleseydin bende almazdım vsvs dedi usta hemen kıvırma hareketlerine geçti yok bende insanım yanılırım gibi ve buda beni soğuttu gerçekten şeref ustaya birşey demiyorumda kaportacının o hareket ve tavırları çok şüphelendirdi.
-
Tanıdık bir usta belirleyip sürekli o ustaya gösterim ve ilgilenmek daha iyi oluyor, mesela benim bi ustam var saolsun Allah binlerce kez razı olsun ne zaman araba almaya-bakmaya gitsem işi gücü bırakıp benimle birlikte gelip benden daha fazla ilgileniyor aracımın her sorunuyla ilgilenip uğraşıyor. Gerçi normal bir usta böyle şeyler yapmaz gerçi ama benim usta babamın yakın tanıdığı olduğu için saolsun hep yardımcı oluyor, sizlerede tavsiyem böyle bir usta bulmanız.
-
arkadaşlar herkese selam ben yeni honda (civic) sahibi oldum. yalnız arabanın kriko setini bulamadım. satın aldığım arkadaşa sorduğumda o aldığında da olmadığını söyledi.şimdi ben nereden bulabilirim bu kriko setini. yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Tanıdık bir usta belirleyip sürekli o ustaya gösterim ve ilgilenmek daha iyi oluyor, mesela benim bi ustam var saolsun Allah binlerce kez razı olsun ne zaman araba almaya-bakmaya gitsem işi gücü bırakıp benimle birlikte gelip benden daha fazla ilgileniyor aracımın her sorunuyla ilgilenip uğraşıyor. Gerçi normal bir usta böyle şeyler yapmaz gerçi ama benim usta babamın yakın tanıdığı olduğu için saolsun hep yardımcı oluyor, sizlerede tavsiyem böyle bir usta bulmanız.
boşa dememişler ya , paranın geçmediği yerlerde var diye ; ne mutlu sana ve ustana
-
arkadaşlar herkese selam ben yeni honda (civic) sahibi oldum. yalnız arabanın kriko setini bulamadım. satın aldığım arkadaşa sorduğumda o aldığında da olmadığını söyledi.şimdi ben nereden bulabilirim bu kriko setini. yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlk mesajda bu konuyu bulmanız büyük tesadüf, önce sizi tanıyalım konu başlığı altında kendinizi bir tanıtırmısınız lütfen. Teşekkürler.
-
İlk mesajda bu konuyu bulmanız büyük tesadüf, önce sizi tanıyalım konu başlığı altında kendinizi bir tanıtırmısınız lütfen. Teşekkürler.
Ara diye bir şey var arkadaş yanlış anlama ücreti karşılığında almak istiyorum mesajlarımı incelersen aranıyor'a da yazdım aynı saatte. Siz moderatör falansanız "ki forumdan soğuttunuz beni" kuralları tekrar okuyayım her konuya yazmamıyorum sanırım.....
-
Ara diye bir şey var arkadaş yanlış anlama ücreti karşılığında almak istiyorum mesajlarımı incelersen aranıyor'a da yazdım aynı saatte. Siz moderatör falansanız "ki forumdan soğuttunuz beni" kuralları tekrar okuyayım her konuya yazmamıyorum sanırım.....
Soğuyacak bir durum yok, kendinizi tanıtmanızı istedik okadar..
-
arkadaşlar 98 civic sedan için düz boru buldum evde zamanında 200 tl ye yaptırmıştır
ewde dolabın arkasında duruyo annemde ne bu diye diye kafamın etini yedi ihtiyacı olan gelip alabilir
( bedelsizdir kargo yok )
-
düz boruya ben talibim anadolu yakasındaysanız aldırabılırım avrupaysa zor :(
-
kardeşim 2 dakka önce mustafa abiye (Carismatiq ) söz verdim
-
sağlık olsun güle güle kullansın :)
-
bidakine artıkın :)
-
:)
-
selamın aleyküm kardeşim benim göstergenin kadran cubukları varya onlar kırıldı elinizde arızalı gösterge varsa alabilirmiyim saygılar.
-
arkadaşlar aracımı aldıgım gün babam pejo 306 sındaki hidrolik kaputuyla benimkini karıstırıp kapatmaya calısınca kaput demirim kırılmıstır.
Elinde olan varmıdır? Birde sag stopla tanpon arasındaki oval metal parcadan arıyorum...
-
arkadaşlar aracımı aldıgım gün babam pejo 306 sındaki hidrolik kaputuyla benimkini karıstırıp kapatmaya calısınca kaput demirim kırılmıstır.
Elinde olan varmıdır? Birde sag stopla tanpon arasındaki oval metal parcadan arıyorum...
biraz zor ürünler
-
belki elinde olan vardır...
-
Kaynak yaptır dostum ben öyle yaptım ;)
-
2001 VTEC ARACIM İÇİN ÖN YAYA İHTİYACIM VAR, ELİNDE FAZLA YER KAPLAYAN VARSA TALİP OLABİLİRİM... İLGİLENEN HERKESE ŞİMDİDEN SAYGILAR SEVGİLER...
-
bende yeni bir honda hastası ve forumda da yeni üye olarak söylüyorum ki bugün bu konu başlığını gördüm ve gerçekten helal olsun diyorum çok güzel bir konu başlığı olmuş...
-
ben olsam giderdim avrupaya o boru için :kurba
-
Selam arkadaşlar,
elinde fd6 çelik jant göbeği olan var mı acaba ?
-
HELAL OLSUN TÜM HERKESİ CANI GONULDEN TEBRİK EDİYORUM
-
http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/13896
Bauhaus ta var.34,90 fiyatıda.
Belki siz temin etmişsinizdri ancak bir başka aile üyesinin işine yarayabilir düşüncesiyle mesaj atıyorum.
Saygılarımla
-
Arkadaslar foruma bugun uye oldum. Elimde eg kasaya ait motor var. Ama faturasiz.. Biraz vasat durumda calismaz yani ama parcalari kullanilabilir. İsteyen olursa bana ulasabilir. Bu arada tht ailesine yeni katilab biri olarak hepinizi kutluyorum.. :)
-
ARKADAŞLAR 2004 VTEC ATEŞLEME BOBİNİ LAZIM...VARMI ELİNDE OLAN
-
S.A Hondacılar herkese hayırlı seneler diliyorum.Coillere ayar verirken kirkoyu bozdum.Elinde fazla kirkosu olan var mı acaba?
-
arkadaşlar buraya aradıgınız ürün ilanlarını deil
elinizde fazla olan ihtiyacınız dışındaki ürünleri koyarsanız daha iyi olur sanki
-
Arkadaşlar vtec imi sattığımdan dolayı
elimde lacivert orjinal ön panjur var çok sağlıklı değil ama iş görür bide kaput ucundaki krom parça var ya o da var onun da sanırım vidalama yerlerınde sorun var ihtiyacı olan arkdasımız varsa vereyim.
-
Konu çok yararlı
Kredimi ödediğim için arabama fazla masraf yapamıyorum ihtiyacım olanları listeliğim elinde olan varsa bedelsiz veya ufak bi ücret karşılığı ihtiyacımı karşılarsa çok memnun kalırım
Aracım 98 1.4 i s hb civic kırmızı
İhtiyaçlarım-----------
-Sağ sol cam çıtası
-logosuz panjur
-teyp yuvası çerçevesi
-ön tampon lipi benimki kırıldı
-arka plaka lamba yuvası
-Marş motoru
-Ön silecek su püskürtme memesi
Benim verebileceklerim--------------
-Ayna askısı istenilen şekilde kişiye özel yapılır
-Bardak altlığı kişiye özel baskılı
-kişiye özel anahtarlık
-
elimde lacivert orjinal ön panjur var çok sağlıklı değil ama iş görür bide kaput ucundaki krom parça var ya o da var onun da sanırım vidalama yerlerınde sorun var ihtiyacı olan arkdasımız varsa vereyim.
krom parca dediğimiz kule gerisi ise 99 model aracim talibim..
-
yok değil,vtec2 lerin kaput ucunda olan krom parçadan bahsediyor.panjurla bütünlük sağlıyor.
-
evet kaput ucundaki parça
-
Tavolancok kardeşim elimde logosuz panjur var ucretsiz verebilirim fakat ben izmirdeyim sen bursadasin galiba yollasam alacaklari kargo ucreti nerden baksan bi logosuz panjur fiyati izmirde tanidigin veya gelip giden arkadaşın varsa verebilirim...
-
Tavolancok kardeşim elimde logosuz panjur var ucretsiz verebilirim fakat ben izmirdeyim sen bursadasin galiba yollasam alacaklari kargo ucreti nerden baksan bi logosuz panjur fiyati izmirde tanidigin veya gelip giden arkadaşın varsa verebilirim...
Panjur duruyorsa izmirdeyim bende alabilirim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
VTEC 2 vites topuzu(düz vites için) olan var mıdır? Skunk 2 vs takıp atıl kalmış..
Ankaradayım
-
Konu çok yararlı
Kredimi ödediğim için arabama fazla masraf yapamıyorum ihtiyacım olanları listeliğim elinde olan varsa bedelsiz veya ufak bi ücret karşılığı ihtiyacımı karşılarsa çok memnun kalırım
İhtiyaçlarım-----------
-Sağ sol cam çıtası
-logosuz panjur
-teyp yuvası çerçevesi
-ön tampon lipi benimki kırıldı
-arka plaka lamba yuvası
-Marş motoru
-Ön silecek su püskürtme memesi
-
yok değil,vtec2 lerin kaput ucunda olan krom parçadan bahsediyor.panjurla bütünlük sağlıyor.
benim kaput ucundaki, krom parçanın bir kısmı soyulmuş. Eğer başka talipli yok ise ben bakabilirim.
-
Konu çok yararlı
İhtiyaçlarım-----------
-Sağ sol cam çıtası
-logosuz panjur
-teyp yuvası çerçevesi
-Marş motoru
-Ön yay spor yay yada coil <<<<<< önceliğim bu
çok teşekkürler şimdiden
-
İhtiyaçlarım-----------
-Sağ sol cam çıtası
-logosuz panjur
-teyp yuvası çerçevesi
-Marş motoru
çok teşekkürler şimdiden
-
İhtiyaçlarım-----------
-logosuz panjur
-teyp yuvası çerçevesi
-Marş motoru
çok teşekkürler şimdiden
-
Ücreti karşılıgında kullanılmayan veya fazlalık gosterge panelı ve orta konsoldakı havalandırma ızgaraları lazım cercevede olabılır komple