TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: CAGLAR28 - Mayıs 12, 2012, 10:26:38 ÖS
-
branda düşünmekteyim aracı fazla kullanmıyorum haftada bir iki kısa mesafe .genelde haftasonu kullanıyorum ve temizlediğimde temiz kalsın istiyorum.kapalı garajım yok.sık sık bakan 20 günde bi cila her yıkamadan sonra da hızlı cila atan biriyim yani toplamak etmek sorun olmayacak brandayı. tek sorunum terletir mi boyaya zarar verir mi miflon malzeme diyor her sitedekinde onla kaplıymış nasıl bir malzemedir kullanan var mı ? ürün bu heryerde aynı ortalama fiyatı ...
http://www.hepsiburada.com/Liste/btcar-honda-civic-sedan-2007-ve-sonrasi-araca-ozel-branda-grup6/productDetails.aspx?productId=otbtc992322&categoryId=20026424
-
kardeşim açıklamalardaki gibiyse gayet hoş bence :) fiyatıda uygun.. bende mi alsam acaba :)
bende çok titizim senin gibi biliyorsun :))
-
valla kafaya koydum ama korkular var boyaya zarar verir mi işte.bi tane daha buldum da iyice soruşturacam bakalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-honda-civic-araclar-icin-oto-branda-100-kalite-83741528/detay
-
ben aldım 45 liraya en yakın zamanda atarım resmini kılıfın içi pamuklu oldugu zaman hiçbirşey yapmıyor örtüp toplaması 5 dakkanı almaz
-
ben aldım 45 liraya en yakın zamanda atarım resmini kılıfın içi pamuklu oldugu zaman hiçbirşey yapmıyor örtüp toplaması 5 dakkanı almaz
kardeşim izlenimlerini paylaş bizimle :) bende alıcam büyük ihtimal..
-
önceki aracımızdada kullanıyoduk temiz cekilmesi lazım.eger araba 1 hafta yatıyorsa (yaz mevsimi için söylüyorum) 3.gün falan köşelerden kaldırıp havalandırmakta fayda var.yarında biniyim pazartesi yıkar cekerim fotografı.bu sefer arabamı degil brandamı görün :D
-
branda pek tavsiye etmiyorlar hava sirkülasyonu olmadığı için rutubetten çürüme yapabiliyor araç boyada kabarmalar olabiliyor.dikkat etmekte fayda var
-
güneş alan bi ortam oldukça kısa süreli dahi olsa branda boyaya zarar verir bu şartlar dısında ise en fazla kapalı alan dahi olsa sıkı sık havlandırılması gerekir aracın
-
bu miflonlu denenden izmirde 2 sene kullandım. aracın üzerini temizken örteceksin, malum araç tozluysa branda ile aracın arasında kalan tozlar çizilmeye sebep olur. 2-3 günde bir brandanın kenarlarını kaldırıyordum , içine hava girmesi için. kullanma talimatında da öyle diyor. havasızlıktan araca yapışırsa üzerine de güneş yakarsa elbet zararlı olacaktır. ancak ben 2 sene kullandım arada bir çocukların yaramazlıkları sonucu yırtılmalar oldu. eğer brandası olmasaydı branda yırtılmayacak da araçta ciddi çizikler olacaktı.
aracına bineceğin zaman ise çok güzel oluyor. brandayı katlıyorsun ve aracaın karşında tertemiz olarak duruyor. arabadan daha fazla zevk alıyorsun.
şu an aracım kapalı garajda ve bir hafta yattığı zaman üzerindeki tozlanmadan dolayı aracı yıkamaktan soğudum yavvv!
-
bu miflonlu denenden izmirde 2 sene kullandım. aracın üzerini temizken örteceksin, malum araç tozluysa branda ile aracın arasında kalan tozlar çizilmeye sebep olur. 2-3 günde bir brandanın kenarlarını kaldırıyordum , içine hava girmesi için. kullanma talimatında da öyle diyor. havasızlıktan araca yapışırsa üzerine de güneş yakarsa elbet zararlı olacaktır. ancak ben 2 sene kullandım arada bir çocukların yaramazlıkları sonucu yırtılmalar oldu. eğer brandası olmasaydı branda yırtılmayacak da araçta ciddi çizikler olacaktı.
aracına bineceğin zaman ise çok güzel oluyor. brandayı katlıyorsun ve aracaın karşında tertemiz olarak duruyor. arabadan daha fazla zevk alıyorsun.
şu an aracım kapalı garajda ve bir hafta yattığı zaman üzerindeki tozlanmadan dolayı aracı yıkamaktan soğudum yavvv!
+1
cok güzel acıklamıssınız olayı bende sizin dediginiz gibi kullanıyorum hiç bir problem yasamadım
-
biraz gec oldu beklettigim için özür dilerim.
(http://e1205.hizliresim.com/x/g/5uzc9.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://e1205.hizliresim.com/x/g/5uzdf.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://e1205.hizliresim.com/x/g/5uzf9.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://e1205.hizliresim.com/x/g/5uzg0.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://e1205.hizliresim.com/x/g/5uzh8.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
hava biraz rüzgarlıydı rüzgarlı havada kılıf atmasın diye eşşegi saglam kazıga baglamak misali bagladım. :D
-
Bende uzun arastirmalar sonucu c.tesi gunu aldim, hafta ici 5 gun aracim yatiyor, tozdan cok kus pislikleri beni mahvetti, boyamda ciddi tahrisler meydana geldi kus pisligi yuzunden. Forumlarda da kullanim kitapciginda da mutlaka 3 gunde bir havalandirma tavsiye ediliyor.
Dikissiz soguk kaynak ile birlestirme olan ve ici miflon kaplilari tercih ediniz.
-
hayırlı olsun en iyisini yapmışsınız en kötü 3 günde bir havalandırmak lazım gerci hergün bindigimizden havalandırmaya gerek yok :)
-
aklımda tek bi soru kaldı şimdi burası pek nezih yer değil açıkçası :) bunun altında ne var diye dikkat çekmeyen sıradan duran bi arabayı dikkat çektirip zarar verdirir miyim ? bir de 4 gün filan kullanmıyorum ben genelde böyle kalsa bi sıkıntı olmaz heralde.
-
Yakinimizdaki bir avm otoparkinda s2000 var ve aylarca brandali yatiyor, gerci onun tavanda orj branda :) yapisma, boyaya zarar verme vs olayi olsa o araca branda takmazdi galiba
-
aklımda tek bi soru kaldı şimdi burası pek nezih yer değil açıkçası :) bunun altında ne var diye dikkat çekmeyen sıradan duran bi arabayı dikkat çektirip zarar verdirir miyim ? bir de 4 gün filan kullanmıyorum ben genelde böyle kalsa bi sıkıntı olmaz heralde.
bende pek nezih bir semtte oturmuyorum(bagcılardayım) :D bi sıkıntı cıkartıcagını zannetmiyorum zaten insan art niyetli oldumu brandada dinlemez. tavsiyem brandayı cektikten sonra iple baglamanız havanın ne olacagı belli degil bir rüzgar olur gece bakmışsınız branda yok :D ön iki janta kaputun üstünden ip gecirin birde arka bagajın üzerinden iki jant arası ip gecirdinizmi hortumda cıksa branda ucmaz
-
@Ouzhan_ çok teşekkür ederim kendi adıma resimler için :) araç güneş görmüyor zaten üstü kapalı.. tek sıkıntı tozlanması.. bu resimlerle beraber kesin karar verdim almaya :)
ama hangi linktekini alsam ona karar vermedim şimdide ? :)) sahibinden'deki mi diğeri mi
-
@Ouzhan_ çok teşekkür ederim kendi adıma resimler için :) araç güneş görmüyor zaten üstü kapalı.. tek sıkıntı tozlanması.. bu resimlerle beraber kesin karar verdim almaya :)
ama hangi linktekini alsam ona karar vermedim şimdide ? :)) sahibinden'deki mi diğeri mi
rica ederim. ne demek ben aksesuarcıdan aldım.kutusunda civic sedan yazıyodu.araca göre yani boyutları.ben arabamla gittim.dedim bi deniyelim falan.denedik öyle aldık.50 dedi 45 e aldım :D
-
netten aldıgında boyut olarak sıkıntılı olabilir.içine sinmezse olmazsa geri gönderme falan ugraştırır.ilk önce tanıdıgın bildigin aksesuarcı varsa oraya sor öyle al derim ama yinede karar senin.
akşam bindim tertermiz.zerre toz yok.kılıfa para veriyoruz ama yıkmadan sudanda tasarrufunu yapıyoruz :D
-
netten aldıgında boyut olarak sıkıntılı olabilir.içine sinmezse olmazsa geri gönderme falan ugraştırır.ilk önce tanıdıgın bildigin aksesuarcı varsa oraya sor öyle al derim ama yinede karar senin.
akşam bindim tertermiz.zerre toz yok.kılıfa para veriyoruz ama yıkmadan sudanda tasarrufunu yapıyoruz :D
doğru söylüyorsun :) bu olmadı geri al deme şansımız yok malesef :)) ya var branda ama işte yetmiyor boyu az dışarda kalıyor eski şahin için özel dikilmiş branda ;D
-
doğru söylüyorsun :) bu olmadı geri al deme şansımız yok malesef :)) ya var branda ama işte yetmiyor boyu az dışarda kalıyor eski şahin için özel dikilmiş branda ;D
brandan varmıs zaten sen en iyisi sahin al >%6rol >%6rol
-
;D alsam aslında bunu satıp 2 tane :D
-
;D alsam aslında bunu satıp 2 tane :D
:D :D
-
Dipnot:yazdıklarım yanlış anlaşılmaya yol açmasın sadece espri amaçlıdır.
-
öyle herşeyi yanlış anlayıp başka yönlere çeken bir tip değilim kardeşim merak etme :)
aslında fena fikir değil buna kıyamadığım şeyleri şahinde yaparım :D :D
-
öyle herşeyi yanlış anlayıp başka yönlere çeken bir tip değilim kardeşim merak etme :)
senin için demiyorum mertim. konuyu okuyan arkadaslardan biri cıkıp ters birşey söyleyebilir diye. :)
galatasarayın şampiyon oldugu gece bi tane şahin bir egzoz yapmış çat çat alttan veriyor ateşi sıcaklıgı yüzümde hissettim :D
-
bizim brodwayin brandasınıda söküp götürmüşlerdi ilk geceden üzerine plaka yazmak faydalı olabilir.
-
bizim brodwayin brandasınıda söküp götürmüşlerdi ilk geceden üzerine plaka yazmak faydalı olabilir.
bende düşünmüyor değilim, akşamları arada camdan bakıyorum yerinde duruyor mu diye :)
keçeli kalemle filan yazmak yerine plakanın stickerini bastırmayı düşünüyorum, bir öne bir arkaya yapıştırayım.
-
ne günlere kaldık arkadaş.. brandayı bile çalıyorlar..
-
senin için demiyorum mertim. konuyu okuyan arkadaslardan biri cıkıp ters birşey söyleyebilir diye. :)
galatasarayın şampiyon oldugu gece bi tane şahin bir egzoz yapmış çat çat alttan veriyor ateşi sıcaklıgı yüzümde hissettim :D
hiç sorma zaten konvoyda baktım öyle delirlen şahin doğan filan varsa hemen kenara çekildim :D tampona dokundururlar filan ;D
-
(http://d1205.hizliresim.com/x/r/6kvmu.jpg)
arkadaşlar yukardan balkondan çektim :) tamamını kapatmıyor ama idare ediyor :)) bu arada daha nasıl korim aracı güneş gelmiyor.. branda var keratanın keyfi yerinde ;D
-
senin üst zaten kapalı coluk cocukta girmez.sitede oturdugumuzdan dolayı bol cocuklu oluyor(5 apartman 130 daire)
kılıfında fenalarda :) biran önce karaşimşege uygun kılıf alman dilegiyle
-
pay var gibi aslında, köşelerden şöyle hafif hafif esneterek gerdirsen oturur gibi geliyor bana, zamanla kalıbınıda alırsa.. biraz sıkı oturacak yapışacak ama..
-
senin üst zaten kapalı coluk cocukta girmez.sitede oturdugumuzdan dolayı bol cocuklu oluyor(5 apartman 130 daire)
benim için önemli olan ön kaput ve camlar :) onuda kapatıyor bakim şimdilik idare ediyor güneşte görmüyor avantaj bu benim için çok terlemiyor..
zaten tam kapatmadığı için havada alıyor :)) ama uygun kılıf bakıyorum.. sordum 150 tl dediler yuh dedim yahu ;D
-
benim için önemli olan ön kaput ve camlar :) onuda kapatıyor bakim şimdilik idare ediyor güneşte görmüyor avantaj bu benim için çok terlemiyor..
zaten tam kapatmadığı için havada alıyor :)) ama uygun kılıf bakıyorum.. sordum 150 tl dediler yuh dedim yahu ;D
yuh be dairemi satıyomus :D sen bunla idare et.otomatik toplanan kılıfmıdırki 150 lira.allahtan korksun 45 e aldım :D
-
http://www.hepsiburada.com/Liste/btcar-honda-civic-sedan-2007-ve-sonrasi-araca-ozel-branda-grup6/productDetails.aspx?productId=otbtc992322&categoryId=20026424
arkadaşlar ne diyorsunuz alalım mı şu branda'yı çağlar ne yaptın aldın mı? :))
-
arkadaşlar ne diyorsunuz alalım mı şu branda'yı çağlar ne yaptın aldın mı? :))
bence al gitsin ne kadar uyumlu tartışılırda sahinin brandadan geniş olacagı kesin :D önden veya arkadan cok az acıkta kalsa bişey olucagını sanmam
-
ben almadım bugün praktikerde en kalitelisi diye duyduğumj pufi markaya baktım 110 lira parası önemli değil de o da naylon gibi yapışır bu sıcaklarda ya biz duramıyoruz soğudum gibi bu branda işinden aksarayda baktım cuma günü de o da öyle hepsi adamlara sorsan bişey olmaz diyorlar da bana göre olur gibi geliyor.şöyle içi pike dedikleri normal delikli bişey olsa daha iyi olur kanaatindeyim ben.
-
içi miflon kaplı zaten, bende çok araştırdım almadan önce, özelliklede güneşte yapışması, tavanı bozdumu zaten kıymeti kalmaz o brandanın zarardan başka faydası olmaz. aksarayda her dükkanda aynı marka var asya brandanın 60 liraya aldım. dikişsiz soğuk kaynakla yapıştırma.
-
bugün arabanın şoför tarafdın ön çamurlukta çizik gördükten sonra şu anası babası doğurup sahip çıkmayan her neyse yeri bura değil ... gene araştırıyorum fakat alıp kullanan iyi bişey önerebilcek boyaya zararı olmıcak güneşte kalcak çünkü var mı ?
-
merhaba arkadaşlar. aracımı çiziklerden ötürü bel altını komple boyatıyorum. aracım şu anda boyacıda salı günü veya çarşamba günü muhtemelen çıkacak inşallah. tertemiz olacak. ben ise şimdiden aracıma gelebilecek çizikleri düşünmeye başladım malum o kadar para verip boyatıyosunuz veletin biri geliyo çiziveriyo. araç çıkmadan branda almayı düşünüyorum ama hepinizin yaşadığı kaygıları bende yaşıyorum. arkadaşlar size bişey sorucam aracım honda elegance aracımın ölçülerine göre kumaş alsam kumaşın kenarlarını lastikle diktirtsem nasıl olur ? hem kumaş hava alır hemde yapışma falan yapmaz diye düşünüyorum yağmur yağınca ıslanır ama hiç olmazsa çocuklardan korumuş olurum. benim öncelikle düşündüğüm çocukların aracı çizmemesi temizliği sorun değil temizlettiririm. ne diyosunuz ? garajımız var ama arsamızın içinde olduğu için ve üstü kapalı olmadığı için arsanın içerisindeki akraba larımın çocukları potansiyel tehlike.akraba oldukları için bişeyde diyemiyorum :) fikirleriniz nedir ? şimdiden teşekkürler...
-
merhaba arkadaşlar. aracımı çiziklerden ötürü bel altını komple boyatıyorum. aracım şu anda boyacıda salı günü veya çarşamba günü muhtemelen çıkacak inşallah. tertemiz olacak. ben ise şimdiden aracıma gelebilecek çizikleri düşünmeye başladım malum o kadar para verip boyatıyosunuz veletin biri geliyo çiziveriyo. araç çıkmadan branda almayı düşünüyorum ama hepinizin yaşadığı kaygıları bende yaşıyorum. arkadaşlar size bişey sorucam aracım honda elegance aracımın ölçülerine göre kumaş alsam kumaşın kenarlarını lastikle diktirtsem nasıl olur ? hem kumaş hava alır hemde yapışma falan yapmaz diye düşünüyorum yağmur yağınca ıslanır ama hiç olmazsa çocuklardan korumuş olurum. benim öncelikle düşündüğüm çocukların aracı çizmemesi temizliği sorun değil temizlettiririm. ne diyosunuz ? garajımız var ama arsamızın içinde olduğu için ve üstü kapalı olmadığı için arsanın içerisindeki akraba larımın çocukları potansiyel tehlike.akraba oldukları için bişeyde diyemiyorum :) fikirleriniz nedir ? şimdiden teşekkürler...
bende de aynu sorun var sizce branda almalı mıyım. kullanan arkadaşlar özellikle sizden yorum bekliyorum. teşekkürler şimdiden