Gönderen Konu: Yeni Kasa Accord Alınır mı?  (Okunma sayısı 8374 defa)

blackeagle76

Yeni Kasa Accord Alınır mı?
« : Eylül 02, 2011, 04:45:12 ÖS »
Arkadaşlar merhaba,
Foruma uzun zamandır girmiyorum nedeni ise 2009 ylında Civicimi işlerimin bozulması dolayısıyla satmamdı şimdi 2010 model otomatik dizel Kia Ceed kullanıyorum, araç beklentilerimi ne yazıkki karşılamıyor ayrıca eşimde bende civicin konforunu arıyoruz, şimdi ise tekrar Honda almayı kafaya koydum muhtemelen 2. el az km'de yeni kasa bir accord alacağım, ancak dizelden benzinliye geçeceğim için lpg taktırmayı düşünüyorum, araç hakkında yorumlarını rica edebilirmiyim maks.50-54 bütçe içinde hareket etmeye çalışacağım bu fiyatlara temiz ve az km bir accord bulabilirmiyim, aracın kronik sorunu var mı, alırken nelere dikkat etmeliyim, lpg takınca servis durumunu nasıl halledeceğim, bu konuyla ilgili yorumlarınız çok önemli yardımcı olursanız çok sevnirim.

accord55

Ynt: Yeni Kasa Accord Alınır mı?
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2011, 09:25:18 ÖÖ »
Servis lpg montajı yaparsa garanti devam ediyor diye biliyorum, o fiyatlara bence bulmanız lazım, yeni accord bir önceki kasalara göre arkası dar, yani arkada diz mesafesi biraz sınırlı, alırken bence mutlaka servise motorunu ve şanzumanını gösterin, kasa olarak müthiş yakışıklı bir araç bir ara bende niyetlendim ancak bütçem yetmediği için vazgeçtim, lpg de ortalama 25 krş yakar diye tahmin ediyorum, lpg kiti olarakta telefeks veya prinsi tavsiye ederim zira benim 2.4 accord da brc vardı ve arıza ışığı sönmüyordu, 50-51 arabayı alsanız, yaklaşık 2500 de lpg montaj masrafınız olur, 53 bine lpgli yeni kasa accorda binmiş olursunuz, bence çok güzel bir seçim, hem prestij hem konfor hemde güç var.

ersindurum

« Yanıtla #2 : Eylül 15, 2011, 08:06:40 ÖS »
yeni nesil tüp sistemlerin de arıza ışığı yanmıyor brc de de yanmıyor artık

06FAT68

« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2011, 12:06:30 ÖS »
2 yıl civic kullanmış birisi olarak 95 ex ve 93 Sİ mart ayında 2003 2,4 accorda geçiş yaptım
mükemmel bir araç prins lpg kiti ile tamamen sorunsuz kullanıyorum yakıt değerlerim ise 47 litre lpg ile ş.içi 380-400 km uzun yolda 500-530 arası rahatlıkla gidebiliyor bu değerlerimin çoğunluğu klima açık halde
yeni kasa müthiş yakışıklı bi kasa ama 2007-2008 de bakabilirsiniz 40lira civarlarına onlarda çok güzel lpgden yana tercihinizi prins yada teleflexden yana kullanın ve 2500-3000 lira arası bir bütçe ayırınız muhtemelen prins taktırısanız valve care sistemi (kendine özgü yağlama teknolojside isteyebilir motor) dün 2011 civic test ettim full ve otomatik beklentilerimi hiç mi hiç karşılamadı accord alırsanız eğer bir daha çok çok üst segment araçlar haricinde başka araçlarla yapamazsınız diye düşünüyorum
allah gönlünüze göre versin

blackeagle76

« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2011, 09:13:08 ÖS »
Dostlar ilginiz için çok sağolun hafta sonu Damla hondayada sordum lpgli araçlarada bakım yapıyorlarmış bir nebzede olsa rahatladım çünkğ bu araçlarda bir çok elektronik donanım var dışarıdaki servislere ne kadar güvenle teslim edilebilir doğrusu bilemiyorum.

hondaciwic

« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2011, 03:01:59 ÖS »
accord gercekten cok yakışıklı araba asil duruor