Arkadaşlar merhaba..Uzun suredir foruma girmemistim..Daha onceleri de
Accord almaya niyetlenmis ancak beklemeye almistim..Cok sukur gun bugunmus..Dikkat ettigim kadariyla forumda cok fazla kullanici yorumu yok..O yuzden benden sonrakilere yardimci olmak maksatiyla elimden geldigi kadariyla bilgi vermeye calisacagim..
Aracim 2009 fume renk 2.0 ex modeli 60.000 km de..Birkac ay once Prins (150 hp uzeri araclar icin olan modeli takili) takilmis..Lastikler 10.000 km de hankook..Çamkiran ekspertiz raporunda sadece surucu kapisi alti boya cikti..Bu da beni cok mutlu etti

) Aldiktan sonra İzmir icinde ve otobanda 100 km yaptim

)İlk izlenimlerim şoyle(daha once 2 farkli kasa corolla, 3 farkli kasa civic ve astra dizel aracim oldu..ancak 10
Larca araci gunluk ya da saatlik kullanim tecrubem oldu);
- Araba yolda "Evet ben burdayim arkadas " diyor

- Prins LPG herhangi bir ariza lambasi yakmiyor.Performansi guzel
- Premium ses sistemi (cd kalitesinin yaninda radyoda iken de) orjinal woofer ile olaganustu

- Arac duz yolda akiyor ancak sehir ici yada kilit parke yollarda onden beni biraz rahatsiz etti (On taraftan gelen lık lık sesler yuzunden) ama michelin bunun ustesinden gelecektir eminim 👌
- Ön gostergelere bayildim, Bayrakli tunellerine girdigimde gece aydinlatmasi ile mest oldum..
- Yakit konusuna gelince gun sonunda 7.3 lt gordum ama depo bitince daha detayli yazarim.
- Direksiyon yuksek hizlarda sanki beni ikinci plana atiyormus gibi hissettim

"Sen dinlen ben hallederim " tarzında
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.İlerde 0-100 km (lpg ve benzinde)hızlanma, degisik hizlarda anlık yakit degerleri, bakim masraflari(garanti bittigi icin ozel servis tabiki:)) hakkinda detayli bilgiler ve videolar eklemeye calisacagim..
Hersey gonlunuzce olsun